Sudio Fem - testissä uudet langattomat kuulokkeet + ALENNUSKOODI

Yhteistyössä Sudio

Sain vähän aikaa sitten testiin uudet langattomat kuulokkeet Sudiolta. Sudion kuulokkeita olen käyttänyt viime vuosina paljon, sillä olen tehnyt heidän kanssaann yhteistyötä jo monen vuoden ajan. Olen kokeillut niin Regentejä kuin Tolvejakin, ja nyt oli Fem-kuulokkeiden vuoro. 

Fem-kuulokkeet ovat kuulokkeet, joissa yhdistyy käytännöllisyys ja huipputason äänenlaatu. Kuulokkeissa on 10 metrin kantomatka langattomana, jonka mahdollistaa Bluetooth 5.0 teknologia. Kuulokkeissa on 4 ympäristömeluvaimennettua mikrofonia, jotka mahdollistavat sujuvasti puhelujen puhumisen paikasta riippumatta. Kuulokkeissa riittää virtaa 6 tunniksi yhdellä latauksella ja USB-C latauksen ansiosta kuulokkeet latautuvat tarvittaessa nopeasti. Kuulokkeissa on myös kosketusohjaus sekä Femit ovat mm. hien- ja roiskeenkestävät.

YHTEENSOPIVUUS Android, IOS
TOISTOAIKA Jopa 20 tuntia
HIENKESTÄVÄT Jokapäiväiseen käyttöön
MIKROFONI Kyllä
LANGATON KANTOMATKA 10 m
BLUETOOTH VERSIO 5.0
TAKUU 1 year
ÄÄNIOHJAUS (SIRI JA GOOGLE ASSISTENTTI) Kyllä
KOODEKKI SBC
Puhun itse paljon puhelimessa ja käytän aina puhuessani kuulokkeita. Haluan, että puhelun aikana käteni ovat vapaana ja usein käytänkin lenkkiajat puhelimessa mummieni tai kavereideni kanssa. Mummini olivatkin apuna, kun arvioin kuulokkeiden toimivuutta erilaisissa ympäristöissä. Kuuluvuus näissä kuulokkeissa on hyvä, joskin tuulinen sää ottaa myös näihin kuulokkeisiin inhottavana taustaäänenä. Kuitenkin jos kuulokkeet ovat pipon tai pannan alla, ääni kuuluu selkeästi ilman taustaääniä ja puhelun kuuntelu on toiselle osapuolelle miellyttävää. Mielestämme kuuluvuus on parempi Femeissä kuin Tolveissa!

Musiikkia kuuntelen suht harvoin ja etenkin nyt kun työmatkatkin ovat tippuneet pois arkirutiineista, musiikinkuuntelu on jäänyt liki kokonaan pois rutiineista. Uusien kuulokkeiden myötä testasin kuitenkin myös miten musiikki jytää kuulokkeissa ja hyvin kyllä kuuluukin. Kuuntelen usein ruotsalaista nettiradiota Rix FM:ää, jotta kielitaitoni ruotsin suhteen pysyy tallella. Kuulokkeet vaimentavat myös taustamelua, joten musiikit korvilla saa olla rauhassa omissa ajatuksissaan ja keskittyä vain musiikin kuunteluun.
Kuulokkeiden muoto hämmensi aluksi itseäni hieman, sillä Tolveihin verrattuna näissä oli ylimääräisiä ulokkeita, jotka selittyvät toki neljällä mikrofonilla. Epäilin myös hieman kuulokkeiden pysyvyyttä korvissa, sillä korviin pujotettavat osat olivat hieman pienemmät ja erilaiset kuin yleensä. Huoleni osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä vaihdettavilla tateilla jokaiselle löytyy varmasti oikea koko tateista ja kuulokkeet ovat pysyneet oikein hyvin korvissa. 

Fem-kuulokkeista on saatavilla neljä eri väriä, joista itse valitsin tietysti vaaleanpunaiset. Muut värit ovat musta, valkoinen sekä sininen. Kuulokkeiden mukana sain myös kantopussukan, jotta kuulokkeet pysyvät vielä paremmin tallessa.

Omasta mielestäni Sudio Fem-kuulokkeissa parasta on:
- Äänenlaatu sekä musiikissa että puheluissa
- Kestävä akku ja helppo sekä nopea lataus (lataus kotelosta ja itse kotelon lataus)
- Hyvä istuvuus korvaan 
- Kuulokkeiden helppo automaattinen paritus 
- Hyvä ympäristömelunvaimennus

Sudio antoi myös alennuskoodin jaettavaksi teille: Koodilla FFF15 saat -15 % alennuksen Sudion verkkokaupasta. Myös mainitsemani kantopussukan saa jokaisen oston yhteydessä mukaan tilaukseensa!

 1. Onpa suloisen väriset kuulokkeet. Heräsi kyllä nyt kiinnostus näitä kohtaan. Haluaisin omat kuulokkeet taas kerran, minä aina ostan kuulokkeet ja sitten joku "lainaa" niitä, enkä koskaan saa niitä takaisin :)
  Ihanaa iltaa sinulle Cami <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Sudion on kyllä hyvät, suosittelen monen vuoden kokemuksella :)

   Poista
 2. Mulla on Sudion Klarit ja hyvät on :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat on, Vasa Blåt edelleen täällä ahkerassa käytössä, jo 2 vuotta, ilman mitään ongelmaa! :)

  VastaaPoista
 4. Testasin itse juuri ostamiani Femejä.
  Musan kuuntelu ok.

  Puhelut sitten hieman häiritsi.

  Kun vastapuoli oli hiljaisessa paikassa niin Fem hienosti hiljensi taustan mutta ainakun vastapuoli rupesi puhumaan niin alusta jäi vähän pois ja puhe pätki.

  Soitin kaverille joka oli ulkona tuulisella säällä...silloin ei tätä ongelmaa ollut koska tuulestajohtuen vastapuolen mikrofoni lähetti ääntä koko ajan.

  Mites sulla. Oletko huomannut?

  VastaaPoista
 5. Sain juuri tänään sudio fem kuulokkeet, äänenlaatu hyvä eikä siinä mitään moitittavaa. Kuulokkeet olivat paksummat mitä oletin eivätkä meinanneet pysyä korvissa esim. juostessa tai syödessä. Arvioisin 4-/5 , ainut huono puoli oli se että ei meinanneet pysyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilitko vaihtaa noita korvan sisään meneviä kumiosia? Niillä voisi saada paremmin istuvuutta kuulokkeisiin :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives