Meidän pääsiäinen

Tänä vuonna vietettiin ehdottomasti hieman erilaista pääsiäistä ja kieltämättä muutama ylimääräinen lomapäivä tuli tarpeeseen. Odotin pääsiäislomaa jo helmikuussa innokkaasti, mutta silloin ei osattu vielä arvata miten erilainen pääsiäisestä tulisi. Me vietimme pääsiäisen oman perheemme kesken ja juhlimme muutamia synttäreitä sekä livenä että etänä. Mieheni synttärit osuivat sunnuntaille ja vietimme lähisynttäreitä vain kolmistaan emmekä muutoinkaan tietenkään nähneet ketään. Täytyy kyllä myöntää, että valitettavan moni poikkesi pääsiäisenä annetuista ohjeista ja erilaisia juhlia ja kokoontumisia näkyi siellä täällä. Vaikka kyseessä oli juhlavampi viikonloppu, pitäisi muistaa noudattaa ohjeita ihan samalla tavalla kuin muinakin aikoina. Niin toimiessa tämä kaikki olisi kaikilta toivottavasti nopeammin ohi. Noh, se siitä aiheesta.

Meillä ei ollut pyhille sen suurempia suunnitelmia, kuin tietysti pientä herkuttelua. Meidän prinsessa sai muutaman Kinderin ja itse leivoin isännälle korvapuusteja hänen synttäreidensä kunniaksi. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun leivoin korvapuusteja ja ihan kaikki ei kyllä mennyt nappiin. En tiedä mikä taikinaa vaivasi, kun rullaaminen ei meinannut millään onnistua. Maku oli kuitenkin onneksi suorastaan erinomainen ja nomparellikoristelu pullien pinnalla pelasti paljon myös ulkonäössä.
Nyt korona-aikana olen lenkkeillyt paljon ja lenkkikilometrejä on kertynyt viikoittain yli 30. Vanhat lenkkarini ovat kuitenkin erittäin huonot, sillä ne hankaavat joka kerta toiseen kantapäähän rakon ja vieläpä sisäsyrjään. Päädyin viikonloppuna tilaamaan itselleni uudet kengät, sillä jos lenkkeily jatkuu, haluan omistaa hyvät kengät. Päädyin tilaamaan Niken kengät, vaikka en ole erityisen vakuuttunut Niken lenkkareista juoksukenkinä. Omat nykyiset kenkäni ovat kuitenkin enemmänkin vapaa-ajan kengät kuin juoksukengät. Kunhan kengät saapuvat ja jos ne osoittautuvat hyväksi, esittelen ne ehdottomasti paremmin. 

Lenkkisäät ovat olleet nyt pääsääntöisesti hyvät ja ulkona onkin tullut vietettyä paljon aikaa. Lenkkeilyinnon sain alunperin pelosta, sillä pelkäsin (ja pelkään edelleen) että Suomeenkin tulee ulkonaliikkumiskielto. Haluan nauttia ulkoilmasta mieluiten päivittäin ja olenkin huomannut sen olevan erittäin hyvä keino ajatuksien nollaamiseen ja koko tilanteen unohtamiseen. Puhun usein lenkillä puhelimessa joko mummieni tai ystävieni kanssa, joten myös sosiaaliset suhteet tulee hoidettua samalla. 
Meidän läheinen urheilupuisto sekä koski ovat muodostuneet viime viikkoina tärkeiksi paikoiksi minulle. Onneksi asumme paikassa, jossa luonto on lähellä ja juurikin tässä tilanteessa pääsee ihan erilaisiin maisemiin. Kunhan kaikki tämä on jonain päivänä ohi, haaveilen myös retkeilystä merenrannalla. Kaipaan myös metsävaelluksia ystävän kanssa ja toivottavasti pääsemmikin mm. Nuuksioon pieninlle vaelluksille. Samoin Sipoonkorpi olisi ihana nähdä joskus. 

Pullien lisäksi me herkuteltiin myös pizzalla sekä kolmena päivänä siivillä eli nyt on aika jatkaa taas painonpudotusprojektia. Olen sallinnut itselleni viikonloppuisin herkuttelua ja paino onkin tippunut tässä siitä huolimatta kolmisen kiloa. Nyt aiomme kuitenkin ottaa vähän tiukemman linjan toistaiseksi ja viikonloppuherkuttelut taitavat nyt toistaiseksi jäädä. Tavoitteenani on kuitenkin edelleen pudottaa se noin 10 kiloa ollakseni kevytrakenteisempi ja vielä on tavoitteeseen matkaa :) 

Nyt arki jatkuu täällä meillä normaalisti eli teen arkisin etätöitä prinsessan ollessa kanssani kotona. Se hyvä puoli tässä on kyllä ollut, että aikaa on paljon enemmän kaikkeen muuhun kuin työhön sekä ainakin itselläni on säästynyt huomattavasti rahaa. Olen toistaiseksi pysynyt melko hyvin poissa nettikaupoilta ja aion pysytelläkin. Onneksi kohta on taas viikonloppu!
 1. Minä olen nettishoppaillut itselleni paidan ja miehelle synttärilahjan, siinä kaikki. Tilasin housutkin, mutta ne olikin yllättäin isot, tainnut kävelylenkit alkaa tehoamaan :) (tasapainon vuoksi olen syönyt herkkuja) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä herkkuja pitääkin välillä syödä xD Tosin nyt se on omalta kohdalta loppu (kopkop) :D

   Poista
 2. Ihana toi sun takki! Mä en oo jaksanu kävellä yhtä aktiivisesti kun sä, pääsiäinen meni koiran kanssa puuhaillessa. Niin nopsaan kasvaa, pentuajasta ei saa pitkään nauttii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentuaika menee kyllä ihan liian nopeasti. Toi takki on joskus hankittu H&M ja siellä on kai vähän vastaavia edelleen :) Ihan superhyvä ulkoiluun näillä keleillä!

   Poista

Designed by FlexyCreatives