Nordic Beauty Days - ihania uutuuksia kauneussuosikeilta + arvonta

Tuotteet saatu / sisältää mainoslinkkejä

Viime kuussa osallistuin ensimmäisen kerran täysin etänä toteutettuun Nordic Beauty Days-tapahtumaan, jonka NBI eli tuttavallisemmin Nordic Beauty Import järjesti. NBI on maahantuoja Nobe Beautyn takana ja heidän valikoimastaan löytyy monia omia kauneussuosikkejani, kuten Tangle Teezer, BeautyBlender, Kocostar sekä InvisiBobble. Virtuaalisessa kauneustapahtumassa saimme vierailla eri brändien ständeillä omaan tahtiimme ja saimme myös valita brändeiltä tuotteita testiin. Osa brändeistä oli minulle jo entuudestaan tuttuja, mutta osa oli uusia tuttavuuksia, vaikka nimet eivät täysin uusia olleetkaan. 

Korona-aikana minusta on kuoriutunut melkoinen kotihiiri ja minun onkin tunnustettava, että pidin kyllä tästä uudesta tavasta järjestää pressitilaisuus. Tykkään käydä erilaisissa presseissä ja minusta on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin, mutta silti sisäinen introverttini tykkää myös tästä, että saan tutustua kauneusuutuuksiin aivan omassa rauhassani omalta kotisohvalta. Vaikka tapahtuma oli virtuaalinen, tapahtuman chat-osio piti myös huolen siitä, että verkostoituminen onnistui loistavasti.Omia suosikkejani näistä olivat entuudestaan mm. Kocostarin Waffle Sheet maskit sekä Makeup Eraserin meikinpoistoliina, joka poistaa meikin ilman varsinaista puhdistusainetta. Uusia brändejä itselleni olivat Foamie, Huxley sekä pure97, joiden testaamista odotankin innolla. Osan tuotteista laitoin ilahduttamaan myös teitäkin arvonnan muodossa ja arvonta löytyykin tällä hetkellä uusimmasta kuvastani. Instagramista minut löytää nimellä @pinxedful. Arvonnassa palkintona on Makeup Eraser, Briogeon matkasetti, Frank Bodyn hiusnaamio, InvisiBobblen pinnejä sekä sydämenmuotoinen Konjac Sponge. 

Kurkataas sitten tarkemmin tuotteita!

KOCOSTAR

Kocostarin Waffle maskit ovat olleet itselläni jo pitkään käytössä ja tykkään näiden kankaasta sekä tuoksuista, jotka ovat ihanan lällärimakeita. Waffle maskit tosiaan tuoksuvat mm. jäätelölle ja mikäs sen parempaa, kuin tuoksutella kasvoillaan jäätelöä 🙊 

MakeUp Eraser

MakeUp Eraser on kasvoliina, joka poistaa meikin pelkällä vedellä. Liina kastellaan hanan alla ja kasvot pyyhitään MakeUp Eraserilla, joka poistaa meikin kasvoilta. Liina säästää ympäristöä, sillä sen voi pestä pesukoneessa ja liina korvaa 3600 kertakäyttöistä pesuliinaa. Liinan luvataan poistavan myös vedenkestävän meikin, mutta siitä itselläni ei ole kokemusta. Omalla kohdallani MakeUp Eraser on kuitenkin toiminut erinomaisesti!

Tässä kuvassa näkyy myös InvisiBobblen pinnit, jotka eivät vahingoita hiusta (löytyvät myös arvontapaketista), timanttinen Popsocket sekä House of Lashesin näyttävät tekoripset, joita pääsen joskus toivottavasti kokeilemaan jossain juhlissa.

Stojo

Stojo oli tämän kuvan jutuista se, minkä testaamista odotan kaikista eniten. Juon todella paljon kahvia ja oikeasti tarkoitan sitä. Juon kahvia läpi päivän ja juon usein myös iltakahvia ennen nukkumaanmenoa (ja vieläpä kofeiinilla). Stojo on kestomuki kahville, teelle tai vaikkapa vedelle ja Stojon erikoisuus on se, että muki menee littaan ja vie siis laukussa vähemmän tilaa ollessaan tyhjä. Stojo on myös luonnollisesti pestävä!

Keep it! Clean

Keep it! Clean valmistaa erilaisia käsidesejä, joissa on jokaisessa oma tuoksunsa. Tein jo tänä vuonna aiemmin yhteistyön KeepIt Clean!:in kanssa ja tykästyin erityisesti vesimelonin tuoksuiseen käsidesiin. Käsidesiä kuluu nykyään paljon ja itselläni onkin melkoinen jemma käsidesejä mm. vaunuissa, autossa sekä käsilaukussa. 

Briogeo

Briogeon Repair + strengthen-matkakoon paketti löytyy myös arvontapaketista. Tästä pussista löytyy kolme matkakokoista tuotetta ja mukana on niin shampoo, hiuksiin jätettävä hoitonaamio sekä perinteinen hiusnaamio.

Frank Body

Frank Bodyn hiusnaamio sopii kaikille hiustyypeille ja hiusnaamio hoitaa sekä hiuspohjaa että hiuksia. Naamio sisältää kofeiniinia ja sisältää luonnollisia ainesosia. Caffeinated Hair Mask kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja naamio on tarkoitettu käytettäväksi pesun jälkeen. Myös tämä tuote löytyy arvontapaketista 💕

Treaclemoon

Treaclemoonin suihkusaippua on ehkä näistä tuotteista se kaikista makein 💗 Marshmallow Hearts-suihkugeeli tarjoaa ihanaa hempeyttä ja makeutta suihkugeelin muodossa. Pehmeästi vaahtoava treaclemoon Marshmallow Hearts kylpy- ja suihkugeeli hurmaa vaahtokarkkien tuoksulla! Hellävaraisesti pesevä suihkugeeli tekee ihosta silkinpehmeän ja hyväntuoksuisen. Tiesitkö, että Treaclemoonin pullot koostuvat 35% merestä kerätystä muovista!

Mario Badescu

Kulttimaineeseen noussut Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs & Rosewater -kasvosuihke kosteuttaa, raikastaa ja virkistää ihoa. Aloe veraa sekä yrtti- ja ruusu-uutteita sistältävä suihke kosteuttaa ihoa ja tekee siitä heleän. Suihketta voi käyttää myös meikkisienen tai -siveltimen kostuttamiseen ennen meikkivoiteen levittämistä. Kasvosuihke sopii käytettäväksi aamuin illoin ihonhoidon ja meikkauksen yhteydessä sekä pitkin päivää tuomassa iholle kosteutusta, virkistystä ja heleyttä. Suihkeen ihoa raikastavaa vaikutusta voi tehostaa säilyttämällä kasvosuihketta jääkaapissa. 

pure97

Pure97 oli yksi uusista merkeistä itselleni ja nämä Jasmine & Coconut shampoo ja hoitoaine lähtevätkin seuraavaksi kokeiluun. pure97 Jasmine & Coconut Oil Shampoo ja hoitoaine kosteuttavat ja ravitsevat kuivia hiuksia. Shampoon sisältämä jasmiini silottaa hiuksia ja antaa niille kaunista, luonnollista kiiltoa. Täyteläinen kookosöljy puolestaan ravitsee kuivia hiuksia tekemättä niistä raskaan tuntuisia. Hoitoaineen sisältämä jasmiini ja kookosöljy yhdessä kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia.

LastObject

LastObjectin uudelleenkäytettävät vanutyynyt ovat mielenkiintoinen tuote testattavaksi, sillä nämä ovat tosiaan uudelleenkäytettäviä ja nämä voidaan pestä joko käsisaippualla tai pesukoneessa puhtaaksi. WaterDropin juomaporetabletit ovat myös itselleni uusia tuttavuuksia, jotka toivottavasti auttaisivat minua juomaan vettä. Koitin kuukausi sitten kovasti opetella juomaan vettä, mutta jälleen se vesi muuttui Pepsi-Maxiksi 🤷🏼‍♀️

Chilly's

Chilly'sin vesipullot ovat tunnettuja kauniista desginistaan ja itse valitsin tietysti kauniin kukallisen vesipullon. Tätä pulloa voisi myös koittaa käyttää apuna tuossa vedenjuontipulmassani, sillä olen huomannut, että juon vettä kuitenkin paremmin pullosta tai decanterista. Chilly’s perustettiin vuonna 2010 James Butterfieldin ja Tim Bouscarlen toimesta. He halusivat kehittää korkealaatuisen, eristetyn ja kauniisti muotoillun vaihtoehdon, jossa kuuma juoma pysyisi kuumana 12 tuntia ja kylmä juoma kylmänä 24 tuntia. Tärkein asia oli se, että ihmiset voisivat kuljettaa mukanaan jääkylmää vettä, ilman että heidän tarvitsisi ostaa aina uusi, muovinen vesipullo. 

STYLEDRY

STYLEDRY tuotteiden tavoitteena on tuoda nopeaa apua hiusten fiksaamiseen. Valikoimaan kuuluu Instagram-uskottavat suihkuturbaanit, kuivashampoo kivipuuterin muodossa sekä kuivashampoota sisältävät puuteripaperit hiuksille. Halusit sitten säästää vettä, hiuksiasi tai haluat vain painaa torkkua aamulla – STYLEDRY tuotteet ovat täällä auttamassa hiuksiasi näyttämään ja tuntumaan raikkailta. Nyt jokaisella teistä on mahdollisuus voittaa Instagram-uskottava suihkuturbaani, sillä myös tämä on mukana arvontapaketissa.

Dashing Diva

Nämä Dashing Divan innovatiiviset, ohuet geelikynsitarrat pysyvät kauniina ja vahvoina jopa 14 päivän ajan! Luo ammattimainen lopputulos helposti kotona, sillä et tarvitse UV-valoa tarrojen laittamiseen tai liottamista niiden poistamiseen. Loput tarrat voi säästää seuraavia kertoja varten, sillä ne eivät kuivu pakkauksen avaamisen jälkeen. Hellävaraiset tarrat eivät vahingoita omaa kynttä. Itselläni geelilakkaukset taikka tavalliset kynsilakat eivät pysy koskaan päivää kauempaa hyvänä, joten kynsitarrat voisivat olla itselleni hyvä vaihtoehto. Omat kynteni kasvavat ja pysyvät kyllä pitkinä, mutta mikään lakkaus ilman kunnon rakennekynsiä ei vain toimi.

Huxley ja Foamie

Huxley ja Foamie ovat molemmat itselleni nimeltä tuttuja, mutta muutoin uusia merkkejä. Huxleylta valitsin testiin Huxley Sleep Mask; Good Night -yönaamion, joka huolehtii ihostasi sillä aikaa, kun nukut. Yönaamion geelimäinen koostumus sisältää mm. tehokkaasti kosteuttavaa ja antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä. Naamio sisältää lisäksi mm. rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettua rohtosammakonputken uutetta, joka yhdessä muiden yönaamion sisältämien aktiiviaineiden kanssa huolehtii ihon hyvinvoinnista. Yönaamio rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa varmistamaan, että iho tuntuu aamulla täyteläisen kosteutetulta. Raikkaan geelimäinen koostumus levittyy iholle helposti eikä jätä kasvoille tahmaista tunnetta. Olen erittäin laiska ihonhoitaja ja melkolailla ainoat kasvojenhoitotuotteet, joita käytän säännöllisesti ovatkin nykyään kangasnaamiot.

Foamielta valitsin testiin sekä palashampoon että hoitoaineen. Foamie Shampoo Bar Aloe You Vera Much on kosteuttava palashampoo kuiville hiuksille. Tuote on hellävarainen hiuksille sekä hiuspohjalle, sillä sen pH (5,5) on optimaalinen niiden hyvinvoinnille. Shampoon sisältämät aloe vera ja manteliöljy tehokosteuttavat kuivia hiuksia ja ylläpitävät niiden hyvinvointia. Foamie Conditioner Bar Aloe You Vera Much on kosteuttava palahoitoaine kuiville hiuksille. Hoitoaineen hiuksille ja hiuspohjalle optimaalinen pH-arvo (4,5) sekä sen sisältämät aloe vera ja hydrolysoitu kauraproteiini edistävät hiusten hyvinvointia ja kosteuttavat niitä.

Konjac Sponge

Konjac Sponge on 100% Konjac-juuren kuiduista valmistettu ihonpuhdistussieni, joka sopii niin kasvoille kuin vartalolle. Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen. Käytin Konjac Spongea ollessani raskaana ja Konjac Sponge auttoi selkeästi ihoani voimaan paremmin. Kärsin ajoittain aknesta leuan alueella ja saan leukaani ajoittain erittäin kipeitä ihonalaisia finnejä. Konjac Spongen säännöllisellä käytöllä iho-ongelmani vähenivät selkeästi!

TONYMOLY

TONYMOLY on 2006 vuonna perustettu kosmetiikkasarja, joka on onnistunut kasvamaan kauneusalan, erityisesti K-Beautyn kulttibrändiksi. Suosittu Etelä-Korealainen kosmetiikkabrändi takaa kauneudenhoidon päivittäisen nautinnon yhdistämällä korealaisen ihonhoitorutiinin ja korkealaatuiset tuotteet. TONYMOLY hyödyntää jatkuvaa tutkimustyötä ja eettisiä periaatteita luodessaan uusia tuotteita, jotka eivät ole pelkästään söpöjä vaan myös tehokkaita. TONYMOLYn tuotteet ovat tosiaankin söpöjä, mutta myös erittäin laadukkaita. Pidän itse erityisesti heidän kosteuttavista tuotteistaan ja omia suosikkejani ovatkin olleet heidän kissakuvioidut kangasnaamionsa. 

Arvonta upeasta tuotepaketista on tosiaan käynnissä Instagramissani ja aikaa osallistumiseen on aina sunnuntaihin 11.10.2020 klo 21 saakka 💕
  1. Ihania tuotteita ja niin kaunis esillepano ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
  2. Vitsit miten kivoja tuotteita! Muut ovat mulle ihan uusia, mutta Kocostarin waffle maskit on täälläkin koettu tosi hyviksi. Niissä on ihanan paljon seerumia eikä heti kuivu kasvoille ♥

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives