Blogi 6 vuotta!

Eilen tuli kuluneeksi 6 vuotta siitä, kun julkaisin tämän blogin ensimmäisen postauksen. Bloggaamisen olen aloittanut alunperin jo liki 10 vuotta sitten, sillä ensimmäinen blogini aloitin jo vuonna 2011. Aloitin silloin bloggaamisen ajantappamiseen, sillä olin pitkällä sairauslomalla selkämurtuman vuoksi. Aikaa tuli vietettyä kotona ja lueskelin silloin kovasti Linda Juholan Ps. I love fashion-blogia. Muistan samaistuneeni hänen tyyliinsä ja ihastelinkin kovasti hänen rappukäytävässä ottamiaan kuvia. Siihen aikaan oli täysin normaalia ottaa kuvat ihan missä tahansa ja kuvat olivat myös erikokoisia keskenään eikä niitä muokattu edes värien tai kirkkauden osalta.

Nykyään blogit ovat todella ammattimaisia ja kaipaankin entisaikojen suodattamatonta menoa. Tykkään itse seurata pienempiä blogeja, joissa aitous näkyy eri tavalla. En tykkää liian pintapuolisia postauksia ja haluaisinkin lukea enemmän höpöttelypostauksia ja sitä aidompaa arkea. Kuvat saavat toki olla nättejä, mutta liika silottelu ja asettelu kuvissa ei kiinnosta itseäni. Haen blogeista edelleen samaistuttavuutta, kuten myös Instagramistakin, joka tuntuu varsinkin juuri nyt olevan se juttu. Itsellänikin somen painopiste on siirtynyt selkeästi enemmän Instaan ja sieltä löydätkin minut nimellä @pinxedful. Haluan kuitenkin jatkaa myös bloggailua, sillä Instaan ei ole mahdollista kirjoittaa näin pitkiä tekstejä.
Vuosien mittaan olen kehittynyt itse mm. kirjoittamisessa, valokuvaamisessa sekä löytänyt pienen palan yrittäjähenkisyyttä itsestäni. Olen aina julistanut, etten todellakaan halua olla yrittäjä, mutta itse myymieni kaupallisten yhteistöiden myötä minustakin on tullut vähintään kevytyrittäjä. Olen oppinut somen kautta paljon arvokkaita taitoja aivan huomaamattani ja onneksi aloitin tämän harrastuksen liki 10 vuotta sitten. Somesta ammattina en ole koskaan haaveillut ja viihdynkin loistavasti "päivätöissä" IT-alalla. Vaikka minulle tarjoutuisikin joskus mahdollisuus elättää itseni sometyöllä, en usko että tarttuisin siihen mahdollisuuteen. Sometyö tuo kuitenkin mukavaa sisältöä muuhun arkeen ja näin pitkän "uran" jälkeen en osaa ajatella lopettavani somea.

Tämän blogini kaikkien aikojen luetuin postaus on muuten ollut viime talvena kirjoittamani postaus Dumle joulutortuista, joka ansaitsi noston aivan Iltalehteä myöten. Kohtahan se olisi myös taas se kausi, kun minäkin alan leipomaan joulutorttuja oikein urakalla. Jos et vielä ole kokeillut Dumle joulutorttuja, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Muita vuosien mittaan luettuja postauksia ovat olleet ohjeet DIY tuttinauhoihin sekä postaus meidän minilomasta Maarianhaminassa.
 1. Hei,

  Ihania kuulumisia! Minäkin tykkään lukea nimenomaan noita höpöttelypostauksia ja kaikenlaisista sattumuksista, joita ihmiset kohtaavat. Näin aloittelevana somettajana minulla on vielä paljon opittavaa... Dumle-tortut laitan tekoon!
  Hyvää syksyä sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy pitää itse huoli siitä, ettämlmassa blogissa on jatkossakin höpöttelyä :) Kerro sitten mitä tykkäsit tortuista ja oikein ihanaa syksyä sinullekin!

   Poista
 2. Onnea pitkästä blogitaipaleesta <3

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea eskari-ikäiselle blogillesi! Aidot postaukset kiinnostavat itseänikin eniten.
  Ihanaa viikkoa sinulle Cami <3

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives