Hääpäivän viettoa Hangossa - ihana pikkukaupunki ja legendaarinen Hotel Regatta

Vietimme mieheni kanssa kolmatta hääpäiväämme pari viikkoa sitten ja suuntasimme tänäkin vuonna Hankoon juhlistamaan sitä kahdestaan. Juhlimme meidän ensimmäistä hääpäivää samoissa maisemissa ja viime vuonna vietimme hääpäivää Långvikissa. Hanko teki kuitenkin itseeni sellaisen vaikutuksen, että olisin valmis viettämään kaikki hääpäivämme jatkossakin siellä. Majoituimme tälläkin kertaa Hotel Regatassa ja varasimmepa myös meidän vakkarihuoneen eli Junior Suiten.

Hotel Regatta sijaitsee lähellä Hangon keskustaa ja merenrantaa osoitteessa Torikatu 2. Hotelli on rakennettu vuonna 1898 ja sen on suunnitellut legendaarinen arkkitehti Lars Sonck. Hotelli on entisöity täysin vuonna 2013, mutta vanhanajan tunnelma on osattu säilyttää taidokkaasti. Hotellin läheisyydessä sijaitsee myös Regatta Spa, jossa voi käydä nauttimassa uimisesta merinäköalalla sekä tietysti erilaisista hoidoista.Hääpäiväämme kuului Hangon tunnelmasta nauttimista, hyvää ruokaa, juomaa sekä tietysti seuraa 💕 Kävimme kiertelemässä Hangon keskustassa sekä rannalla. Kävimme myös testaamassa vakkaripaikoiksemme muodostuneet ravintolat ja kahvilat. Meidän suosikkeja on aivan Hotel Regatan vierestä löytyvä Cafferie sekä Hangon Itäsataman rannassa sijaitseva Bravas

Illalla kävimme myös syömässä meidän hotellimme ravintolassa Brasseriessa. Omat ruokani eli katkaravut alkupaloina, maukas pihvi pääruokana ja suklaakakku jälkiruokana onnistuivat erinomaisesti, mutta mieheni riista-annos oli kieltämättä luokattoman huono. Onneksi tarjoilijamme oli ammattilainen ja otti negatiivisen palautteen vastaan ammattimaisesti ja hyvitti annoksen pois loppulaskultamme. Sunnuntaina suuntasimme vielä kävelylle Hangon keskustaan ja huomasimme harmiksemme, ettei siellä tietysti mikään ollut auki. Huomasimme tämän jo kaksi vuotta sitten, että kesäkaupunkina tunnettu Hanko on varmasti paljon hiljaisempi syksystä kevääseen. Tällä kertaa hiljaisuus ei kyllä näkynyt, sillä pandemiasta huolimatta ihmisiä oli sekä hotellissa että ylipäänsä kaupungilla paljon. Ero oli huomattava parin vuoden takaiseen ja olisin itse ainakin olettanut, että tänä vuonna Hangossa olisi ollut vielä hiljaisempaa. Väärässä kuitenkin olin.

Parasta Hangossa oli ehdottomasti yleinen tunnelma, meitä hellinnyt älyttömän upea lämmin sää sekä aurinko. Meillä on käynyt kummallakin Hangon reissulla ihan mieletön tuuri ja olemme saaneet nauttia syyskuun lopussa upeasta aurinkoisesta säästä. Tänä vuonna lämpömittarikin näytti peräti 20 astetta, joten ulkona tarkeni helposti ilman takkia myös aivan meren äärellä.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives