Testissä Swiss Clinicin hampaidenvalkaisusetti

 Kaupallinen yhteistyö: Norris.fi

Sain vähän aikaa sitten testiin Swiss Clinicin hampaidenvalkaisusetin, joka on ammattilaisten kehittämä hampaidenvalkaisusetti. Käsittely tehdään kotona ja setillä saavutat luonnollisen valkoiset hampaat 3-7 päivässä. Tulokset sekä tulosten nopeampi saavuttaminen voivat vaihdella käyttäjien välillä. Tuotteen luvataan olevan hellävarainen, joka ei aiheuta vihlontaa.

Käyttö:
1. Kasta yksi muotti kerrallaan 80 asteiseen veteen 2-7 sekunniksi. Aseta muotti suuhun heti, kun kiskon reunat alkavat kääntyä.
2. Harjaa hampaat huolellisesti.
3. Levitä muottiin 0,5 ml valkaisugeeliä.
4. Aloita ensimmäinen valkaisu 45 minuutin vaikutusajalla. Pidennä vaikutusaikaa 15-20 minuutilla joka käyttökerta.

Toista käsittely päivittäin, kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Siinä voi kestää 4 päivästä aina 2 viikkoon.
Olen käyttänyt hampaidenvalkaisusettiä 9 kertaa ja huomaan, että hampaani ovat selkeästi "puhtaammat" ja kirkkaammat. Juon paljon kahvia ja colajuomia, joilla on epäilemättä iso vaikutus hampaisiini. En sanoisi, että hampaani kaipaavat varsinaista valkaisua, sillä en haaveile valkoisesta jenkkihymystä, vaan haluan pienet tummentumat pois hampaistani. Siinä tämä hampaidenvalkaisusetti onkin onnistunut ja hymyni on käytön jälkeen kirkkaampi.

Annoin hampaidenvalkaisusetin olla jokaisella kerralla sen 45 minuuttia, enkä siis lähtenyt pidentämään vaikutusaikaa, joka on melko pitkä jo valmiiksi. Muotit suussa on myös vaikea puhua, joten suosittelen varaamaan valkaisulle rauhallisen hetken. Itse tein valkaisun aina lähinnä iltaisin.

Plussat:

+ Hyvä valkaisuteho
+ Helppo käyttää ja annostella
+ Ei aiheuttanut vihlontaa

Miinukset:
- Pitkä vaikutusaika

Norris haluaa tarjota myös teille alennuskoodin heidän verkkokauppaansa. Koodilla CAMILLA20 saat -20 % alennuksen Norris.fi-verkkokaupasta 28.9.-4.10.2020 💕 Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita. Norris tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron ostoista ja heidän valikoimastaan löytyy paljon ihania kauneudenhoidon tuotteita 💗

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives