Elokuun...

Elokuu jäi eilen taakse ja kesä on nyt virallisesti ohi. Kurkataas vähän taaksepäin ja katsotaan millainen elokuu oikein oli!

... kohokohta

Elokuun kohokohta oli varmasti ystäviemme häät. Oli ihana päästä juhlimaan häitä pitkästä aikaa ja häät olivat aivan ihanasti järjestetty. Tanssia, naurua ja iloa riitti pitkälle yöhön ja oli mukava päästä irrottelemaan ystävien kanssa pitkästä aikaa!

... moka

Nyt mieleeni ei muistu mitään mokaa, ainakaan pahaa sellaista ja se lienee vain hyvä asia :)

... fiilis
Elokuun fiilis oli hieman blääh, koska kesäloma oli ohi ja helteet eivät enää maistuneet. Odotin kovasti syksyä ja tänään aion siirtyä virallisesti syksyyn, oli sää sitten mikä tahansa. Toisaalta viimepäivinä on satanut niin paljon, että kyllähän tämä jo syksystä sen puolesta menee. 

... kirja
Viime kuun paras luettu kirja oli ehdottomasti Seppo Jokisen uusin kirja Pisara veressä. Rakastan komisario Koskinen-sarjan kirjoja ja kaikki kirjat on pakko lukea heti kun ne ilmestyvät. Tampereella asuneena on aina mukava heittäytyä mukaan vanhoihin maisemiin ja jännittäviin tarinoihin.

... sarja
Selling Sunset lienee yksi tämän kesän puhutuimmista uutuuksista Netflixissä ja sarjan uusin kausi ilmestyikin Netflixiin elokuun alussa. Rakastan sarjan upeaa muotia, asuntoja sekä tietysti (käsikirjoitettua) draamaa. Sarja on sopivan kevyttä katseltavaa eikä missään nimessä liian vakavaa. Kauden kohokohta olikin ehdottomasti Christinen häät, jotka olivat kuin suoraan sadusta. Suosittelen ehdottomasti katsomaan tätä sarjaa!
... elokuva
Meinasin kirjoittaa tähän, etten katsonut viime kuussa yhtäkään elokuvaa, mutta katsoinpas. Katsoimme prinsessan kanssa sekä Frozenin sekä Frozen 2-elokuvan. Näistä elokuvista Frozen 2 oli ehkä parempi, sillä tykkäsin juonikuviosta enemmän. Jatko-osana erittäin onnistunut kokonaisuus!

... lempituote
Viime kuun lempituotteita olivat ehdottomasti Biloun vartalovaahdot sekä Ted Bakerin uusi Amelia-hajuvesi. Vartalovaahtoja olen suosittelut aiemminkin mm. Instagramini puolella ja hajuvedestä on tarkoitus kirjoittaa oma postauksensa.

... lempivaate
Tämän kuun lempivaatteet olivat ehdottomasti kotivaatteet. Tässä kuitenkin kuvapari, jonka julkaisin Instassani tässä kuussa. Arvatkaas kummat vaatteet on enemmän käytössä? :)

... herkku
Aloitin elokuussa dieetin ja täytyy myöntää, että muutama (eikä ihan niin muutamakaan) ohisyöntipäivä on tässä tullut. Tuloksia on silti tullut ja painoa on tippunut nyt 2,1 kg. Olen kuitenkin pitänyt treeneistä kiinni ja olenkin kävellyt ja treenannut kotona paljon.
... ostos
Viime kuun paras ostos oli ehdottomasti Tommy Hilfigerin kumisaappaat, jotka löysin edullisesti Zalandosta. Tein eilen myös ihanan löydön nettikirpparilta, mutta tämän löydön pidän salassa siihen asti kunnes se saapuu <3 Kyseessä on kuitenkin jotain, mitä olen halunnut hankkia pitkään ja tämä on pieni palkinto itselleni tulevasta syksystä, joka tulee olemaan työntäyteinen ja rankka. 

... toive tulevalle kuukaudelle
Toivon, että syyskuussa aurinko paistaa paljon ja saan nauttia raikkaista lenkkikeleistä <3 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives