Meidän viikonloppu - vanha kunnon höpöttelypostaus

Meillä on tänä viikonloppuna vietetty pitkästä aikaa tyttöjen viikonloppua ja olemmekin ottaneet prinsessan kanssa kaiken irti tästä ajasta, kun saamme olla vain kahdestaan. Se on tarkoittanut meidän tapauksessamme herkuttelua, shoppailua ja rentoilua. 

Perjantaina lopetin työt tavallista aikaisemmin, joten myös meidän viikonloppumme pääsi alkamaan vähän aikaisemmin. Kerrankin kun työt sallivat sen niin olihan siihen mahdollisuuteen tartuttava. Tulevat viikot ovat varmasti kiireisiä ja kaikinpuolin vaikeita, joten nyt oli täysin oikea aika ottaa hieman ylimääräistä aikaa itselle. Työaikani on viikossa 37,5 tuntia, mutta lisätunteja tulee viikossa helposti ainakin 5 "normaalina" viikkona. Tällä hetkellä työaikapankkini näyttää melkein neljää päivää vapaata, jotka pitäisi pitää jossain vaiheessa pois.

Perjantaina teimme pienen reissun läheiseen Citymarkettiin, sillä haimme meille hieman perjantai-sushia sekä prinsessalle muovailuvahaa. Ostimme tietysti myös karkkia, sipsiä sekä Hartwallin uutta Karkkipäivä-limua prinsessalle testiin. Samalla reissulla kävimme myös hakemassa postista pari pakettia, josta löytyi meille uusi langaton Sudion kaiutin sekä itselleni uudet korvakorut sekä kaulakoru. Tällaiset reissut ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan, sillä matkaa tällekin kauppareissulle kertyi yli 6 kilometriä. En omista ajokorttia enkä näin lyhyitä matkoja viitsi kulkea bussilla. 

Lauantaina vietettiin siivouspäivää sekä Suutarilan kirppiksen 2-vuotissynttäreitä, joten ohjelmassa oli paljon kirppistelyä. Suutarilan kirppiksen pihassa olikin juhlan kunniaksi iso pomppulinna, johon prinsessa halusi päästä. Ensimmäinen asia hänen herättyään olikin, että joko lähdetään pomppulinnaan enkä ole koskaan nähnyt hänen pukeutuvan niin nopeasti vapaaehtoisesti!

Meidän lauantaihin kuului myös kaappien siivousta ja turhien vaatteiden karsimista. Syksy tekee tuloaan ja aiomme raivata nyt viikonlopun aikana kesävaatteet säilöön ja tehdä tilaa neuleille ja lämpimille vaatteille. Nämä ihanat Tommy Hilfigerin kumisaappaat saapuivat jo aikaisemmin tällä viikolla ja ne vilahtivat myös Instagramissani. Löysin kirpparilta myös kaksi uutta neuletta juurikin syksyä ajatellen ja kotona päälläni onkin usein pitkä neuletakki, myös kesällä. Lauantaina katsoimme myös F1 aika-ajot ja jännitimmekin, että kuinka kauas kärjestä Ferrarit jäävät. Yllätyin siitä, että kummatkin autot taistelivat vielä mukaan aika-ajon toiseen osioon. Muutoin aika-ajot eivät tarjonneetkaan varsinaisia yllätyksiä, paitsi hienoa oli tietysti nähdä yksi meidän suosikkikuskeista eli Daniel Ricciardo jopa neljännessä lähtöruudussa.

Tänään sunnuntaina meillä on tiedossa löhöilypäivä, sillä ulkona on sen verran huono ilma, että pysymme suosiolla sisällä. Tällä hetkellä minulla on menossa kova neuvottelu prinsessan kanssa päiväunista, jotka itse haluaisin kovasti nukkua. Myöhemmin tänään on tiedossa myös F1 osakilpailu, joka ajetaan Belgian Span radalla. 

Tästä postauksesta tulikin pitkästä aikaa tällainen vanha kunnon höpöttelypostaus, mutta itse rakastan edelleen lukea näitä muiden blogeista. Silloin kun aloitin bloggaamisen vuonna 2011, blogit sisälsivät juuri tällaisia postauksia ja ne olivatkin tämän homman suola. Myönnän, etten itsekään lue enää liian ammattimaisia blogeja, sillä en koe samaistuvani niihin ollenkaan. Täytyy siis itse pitää kiinni tästä hieman päättömämmästä tyylistä ja höpötellä aina ajoittan niitä näitä :) Vai mitä olette mieltä?

  1. Täälläkin tuli toi karkkipäivä limppa testattua, oli vähän kirpeä ja aika paljon ainakin omaan mieleen. Kun ois vaan sokeriton!! :)

    VastaaPoista
  2. Mustakin tällaiset vanhan ajan höpöttelypostaukset ovat ihania, joten kirjoittele näitä ihmeessä jatkossakin :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives