Testissä ACO Minicare- ja Pure Glow-tuotteet - tuotteet lapsille ja aikuisille

Saimme prinsessan kanssa muutamia tuotteita testiin yhdeltä suosikkibrändiltämme eli ACOlta. Olemme käyttäneet niin ACOn aurinkotuotteita kuin myös kasvojenhoitotuotteita  ja olemme aina olleet todella tyytyväisiä ACOn tuotteisiin.

ACO Minicare sarja on tarkoitettu erittäin kuiva- ja herkkäihoisille lapsille, ja sarjan kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, parabeenittomia, mineraaliöljyttömiä ja ne sisältävät ainoastaan tarkoin valikoituja raaka-aineita.

Rauhoittava ACO Minicare Diaper Rash Spray-vaippaihottumaspray on kehitetty säännölliseen käyttöön ennaltaehkäisemään vaippojen käytöstä aiheutuvia iho-ongelmia. Dermatologisesti testattu spray suojaa ja kosteuttaa vauvan herkkää ihoa tehokkaasti 8 tunnin ajan. ACO Minicare Baby Oil -vauvaöljy ehkäisee kuivuutta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. ACO Eczema Treatment Cream -voide on kehitetty helpottamaan vauvojen ja lasten atooppisen ihottuman oireita kuten kutinaa, punoitusta ja kuivuutta. Nopeasti imeytyvän ja tahraamattoman voiteen ainutlaatuinen koostumus tukee ihon omaa korjausmekanismia vahvistamalla ja parantamalla ihon läpäisyestettä.
ACO Minicare Washlotion -pesuvoide sisältää kosteuttavaa glyserolia ja pehmentäviä rasvoja, jotka suojaavat ihoa kuivumiselta. ACO Minicare Wash Mousse -pesuvaahto puhdistaa ihon ja hiukset niitä kuivattamatta.

Näistä tuotteista ainoastaan pesutuotteet jäivät meille, sillä prinsessa on jo niin iso tyttö, että vaipoista olemme luopuneet kokonaan jo muutama kuukausi sitten ja nykyään saamme olla myös yöt vaipatta. Pidän ACOn tuotteista siksi, että ne ovat erittäin laadukkaita, hellävaraisia lapsen iholle eivätkä ne tuoksu "liian kliiniseltä". 

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser on päivittäin käytettävä ihonpuhdistusvaahto, joka uudistaa ihoa ja poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Puhdistusvaahdon sisältämä salisyylihappo syväpuhdistaa huokoset ja kuoriva entsyymi poistaa kuollutta ihosolukkoa antaen luonnollista hehkua. ACO Pure Glow Purifying Day Cream on raikkaan kevyt geelivoide aikuiselle iholle. Voide taistelee epäpuhtauksia vastaan ja kevyt geelivoide tekee ihosta kirkkaan, luonnollisen hehkuvan, vähentää näkyvästi ryppyjä ja kosteuttaa 24 tunnin ajan. Päivävoiteen sisältämä C-vitamiini antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan, hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja tekee ihosta elastisemman ja sarkosiini vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. ACO Pure Glow Rebalancing Night Balm on tasapainottava ja hoitava yövoide aikuiselle. Se estää ryppyjä ja kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Miellyttävän tuoksuisen yövoiteen sisältämä kuoriva entsyymi poistaa kuollutta ihosolukkoa ja antaa luonnollista hehkua, hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja tekee ihosta elastisemman ja sarkosiini vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Aamusta alkaen ihosi on kirkas, pehmeä, luonnollisen hehkuva ja siinä on näkyvästi vähemmän ryppyjä.

Oman kokemukseni mukaan puhdistusvaahto on ACOn tuotteeksi melko "tuju" eli itselläni tämä kuivattaa ihoa jonkin verran. Etenkin leuan alue missä itselläni on eniten epäpuhtauksia, kuivuu mikäli käytän tätä päivittäin. Olenkin ottanut tavaksi tehokosteuttaa leuanaluettani muutoinkin. Yö- ja päivävoiteissa pidän erityisesti siitä, että kumpikin näistä kosteuttaa hyvin ja iholle todentotta jää mattamainen pinta. En itse tykkää kosteusvoiteista, jotka jättävät esimerkiksi otsalle kiillon. 

ACO-tuotteet ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives