Kesän 2020 parhaita juttuja

Kesä 2020 on nyt virallisesti taputeltu omalta osaltani. Odotan jo kovasti syksyä ja tämänkin kesäloman jälkeen vaivaa tämä tyypillinen "vaiva", että olisin aivan valmis kääntämään säätilan kuin vivusta suoraan syksyisempään. Tämän vuoden kesäloma oli yksi parhaista ja loma teki kiireiseen arkeen todella hyvää. Kesäloman onnistumiseen vaikutti varmasti se, ettei tämän vuoden kesälomalle oikein uskaltanut toivoa tai suunnitella mitään. Koko kevään pelkäsin, että kesäloma menee neljän seinän sisällä, mutta kuten sanottua, loma pääsi yllättämään todella positiivisesti. Näitä muistoja on ihana muistella sitten keskellä pimeintä talvea.

1. Kesäkauden avaa perinteisesti omat synttärini heti kesäkuun alussa. Tänä vuonna herkuttelimme keksikakulla. Mahtava keksintö näin leivontataidottomalle! / 2. Ulkoilimme paljon prinsessan kanssa ja kävimme säännöllisesti lenkillä - usein Mäkkärin kautta xD / 3. Kesään mahtui myös muuta herkuttelua ja maistelin pitkästä aikaa monia uutuuksia. Erityisesti mieleeni jäivät nämä Taffelin Linssisipsit. / 4. Kesällä kävimme myös monesti piknikillä prinsessan kanssa ja vietimme paljon aikaa läheisellä koskella.

1. Kesällä lenkkeilin paljon niin juosten kuin kävellenkin. Nyt ainakin tahti juoksemisen suhteen on hieman hiipunut, mutta kunhan ilmat vähän viilenee, juoksu alkaa taas maistua. Inhoan juosta liian kuumalla. / 2. Kesällä tuli myös maisteltua paljon pienpanimo-oluita. Myöhemmin kesällä aloimme panemaan myös omaa Pale Alea ja meillä onkin nykyään Nokkela Veto Brewing Company. / 3. Kesällä testailin myös paljon uusia hiustuotteita. Suosikeikseni nousivat nämä Ida Warg Beautyn tuotteet. / 4. Suihku- ja ihonhoitotuotteista Biloun vartalovaahdot ovat ehdottomia suosikkeja. Olen kehunut näitä paljon Instassani ja suosittelen kyllä kokeilemaan näitä tuotteita silloin, kun haluat arjen luksusta. 
1/2/3/4 Kesäloman ensimmäisenä päivänä vietimme ihanan Helsinki-päivän ystäväni Jonnan ja prinsessan kanssa ja kävimme nauttimassa parit drinksut yhdellä Helsingin parhaista terasseista eli Mattolaiturilla Kaivopuiston rannassa. Suosittelen ehdottomasti käymään täällä!
1. Kesälomalla tuli myös nautittua hieman parempaa aamupalaa aina ajoittain. Harmillisesti arkena aika ja jaksaminen ei riitä moiseen. / 2. Heinäkuussa alkoi myös kauan odotettu F1-kausi ja maistelimmekin kummieni kanssa Carbon samppanjaa sekä sushia alkavan kauden kunniaksi. / 3. Heinäkuussa pääsin myös vihdoin käymään Roobertin herkussa ja näkemään tämän ihanan karkkitaivaan. / 4. Kesällä tuli nautittua paljon luonnosta ja auringosta. Tässä vielä parempi kuva suosikkipaikastani Kirkonkylänkoskelta. Tämä on se paikka mihin pakenen arkea ja kaikkea ikävää.
1. Kesän must have-juttuihin kuuluu tietysti Helsingin vanhojen rakennusten ihailu. Minusta on ihana kävellä Kaivopuistossa ja Eirassa näiden vanhojen talojen keskellä. / 2 ja 3. Kesällä tuli myös napsittua muutamat asukuvat pitkästä aikaa! / 4. Shoppailu kuului myös lomanviettotapoihin ja shoppailimme niin Itiksessä, Triplassa kuin Jumbossakin. Myös kirpparilla tuli käytyä pariin otteeseen. 
1. Tänä vuonna matkailimme kotimaassa, kuten yleensäkin kesällä. Yövyimme pari yötä Hotel Sveitsissä, joka on meidän suosikkimme staycationille. / 2,3 ja 4. Kävimme kesälomalla myös hieman pidemmällä eli Rukalla, jossa viivyimme 5 päivää. Nautin suuresti erilaisesta luonnosta sekä oli ihana viettää aikaa myös jossain aivan muualla kuin kotona. Rukan reissulla ihastuimme myös frisbeegolfaukseen.

1. Kesälomalla kävimme myös synnyinkaupungissani Raahessa ja juhlimme pikkuveljeni konfirmaatiota. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa isäni puolen sukulaisia. / 2. Herkuttelimme välillä myös hieman terveellisemmin ja eräänä aamuna loihdinkin prinsessalle hedelmäraketteja, joihin tulee mansikoita, banaania ja omenaa. / 3. Pari viikkoa sitten aloitin kevennyksen ja pyrin polttamaan rasvaa. Mitään tiettyä pudotustavoitetta minulla ei ole ja toistaiseksi dieetti onkin sujunut ihan hyvin. / 4. Kesäloman jälkeen olen ehtinyt käydä myös poikkeuksellisesti jo pariin otteeseen toimistolla. Suunnitelmissa on kuitenkin jatkaa etätöitä.

 1. Kauniit kuvat!💜 Mukavaa syksyn alkua!

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihanat kesäkuvat ja lomamuistelot! <3

  VastaaPoista
 3. Lisäisin tuohon vielä Juhannuksen mökillä ❤️☀️

  VastaaPoista
 4. Ajeltiin veneellä viime viikonloppuna tuon mattolaiturin ohi, oli kivan näköinen paikka!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives