Helsinki Outlet - erinomainen ostopaikka laatutietoiselle

Kävimme kesälomalla vihdoin Helsinki Outletissa eli Helsingin omassa outletkylässä. Helsinki Outlet sijaitsee Kehä III ja Lahdenväylän tuntumassa aivan Vantaan Ikean vierellä osoitteessa Tatti 17, 00760 Helsinki. Outletkylästä löytyy monia muotiin keskittyneitä liikkeitä, lastenvaate- ja sisustusliikkeitä sekä ulkoiluun ja vapaa-aikaan erikoistuneita liikkeitä. Itselläni "tähtäimessä" reissulla olivat erityisesti Gantin sekä Lexingtonin liikkeet, sillä tykkään erityisesti kummankin brändin tuotteista. 

Vierailimme ensimmäiseksi Gantin liikkeessä, joka sijaitseekin heti pääsisäänkäynnin vieressä. Gantin outlet-myymälä oli todella iso ja siellä oli laaja valikoima niin naisten, miesten kuin lastentuotteitakin. Myymälässä oli myös pieni kulmaus sisustustuotteille, josta löytyi mm. pyyhkeitä. Gantilta ostin itselleni yhden puuvillaisen neuleen ja prinsessalle t-paidan. Harmikseni en ostanut itselleni uutta hiuspyyhettä sekä myöhemmin jäin katumaan myös, että jätin katsomani käsipyyhkeet kauppaan.
Yksi Helsinki Outletin helmistä on Lindtin kauppa, jollaisessa tuli ravattua silloin kun olimme mummini kanssa Wienissä Itävallassa. Täältä otimme mukaan konvehtimaistiaiset jokaiselle jokaisesta mausta. Vähemmän yllättäen perheen pienin napsi muutaman namin myös äidin ja isin pussista :) 
Lexingtonin kaupasta ostin itselleni uuden kylpytakin, sillä edellinen vaaleanpunainen kylpytakkini oli jo aivan nuhjaantunut. Vaaleanpunainen on värinä todella kaunis, mutta myös todella arka likaantumiselle. Uuden takkini kanssa aion vältellä kasvojen kuivaamista hihaan, sillä etenkin oikea hiha oli likaantunut edellisessä takissa erittäin pahasti. Juuri tähän myös olisin kaivannut hiuksille omaa pyyhettä. Uudesta kylpytakista maksoin 125 euroa ovh:n ollessa 175 euroa, joten säästö normaalihintaan oli ihan mukava. 

Helsinki Outlet toi rakennustyyliltään mieleeni Mogan Mallin, joka sijaitsee Gran Canarialla Puerto Ricossa. Liikkeiden sisäänkäynnit sijaitsevat ulkosalla ja outletkylä on somistettu kauniisti sisältä. Kylästä löytyi muutama ulkosohvaryhmä, jossa istuskelimme sekä pieni hiekkalaatikko lapsia varten. Outletkylässä olisi myös HopLop, mutta prinsessan vaateista huolimatta se jäi kokeilematta. Mieheni löysi myös itselleen uuden puvun Tiger of Swedeniltä, joten nyt kelpaa mennä viikonloppuna kaveripariskunnan häihin.

Helsinki Outletissa on myös Gugguun myymälä, josta innostuin myös ostamaan meidän toistaiseksi ensimmäisen ja ainoan Gugguun vaatteen. Löysimme neidille söpön kesähaalariasun, josta maksoin 27 euroa. Normaalihinta haalarille olisi ollut 55 euroa, joka onkin se syy ettei meidän kaapista nyt eikä tuskin tulevaisuudessakaan löydy Gugguun vaatteita enempää. Etenkin tässä iässä, kun prinsessa rymyää polviltaan joka paikassa, on aivan turhaa ostaa kalliita käyttövaatteita.

Kaikenkaikkiaan Helsinki Outlet on erinomainen ostospaikka, johon on helppo saapua etenkin omalla autolla. Ainakin omaan makuuni liikevalikoima on tarpeeksi laaja ja omasta mielestäni hinnatkin olivat ihan kohdallaan. On toki aina hieman tuuripeliä mitä outletista sattuu löytymään, mutta itse olen ainakin ensimmäisen käyntikerran jälkeen todella tyytyväinen. Eräs tuttavani kommentoi Helsinki Outletin olevan parempi paikka miehelle shoppailuun, mutta rohkenen olla eri mieltä. Niin naisten kuin miestenkin valikoimat olivat ainakin tällä kertaa hyvässä balanssissa!

 1. Kiva postaus tutusta paikasta! Siis oon kuvitellu et tuo lexintong on joku halpis merkki kun sitä on saanut Ellokseltakin :D En ole edes noteerannut että sitä saa tuolta outletista, ehkä voisi piipahtaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toi Lexington kyllä ihan halpismerkki ole :D Myydään tosiaan Elloksellakin, mutta hintataso aika kaukana siitä perus-Elloksesta xD Lexingtonilla on paljon kivoja vaatteita ja sisustusjuttuja, kannattaa käydä :)

   Poista
  2. Pitäis, sulla on muuten sika kivoja nää vikat kuvat ollut esim. assareilta! Onko nää otettu millä kameralla? :)

   Poista
  3. Nää on kaikki nyt otettu iPhone 11 prolla! :) Oon ollu tyytyväinen tähän ostokseen 😍

   Poista
  4. Tosi kivoja, ihan ku ois laajakulma :)

   Poista
  5. Tässä on laajakulma-kuvaustila 😘

   Poista
 2. Kiva postaus, pitänee jossain vaiheessa ottaa asiakseen tutustua tarkemmin. Matka kun ei olisi mitenkään hirveän pitkä :D

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives