Testissä Sudio Femtio-kaiutin - kokemuksia Sudion langattomasta kaiuttimesta

Kaupallinen yhteistyö: Sudio

Olen ollut Sudion kuulokkeiden vannoutunut käyttäjä jo vuosia ja ensimmäiset Sudion kuulokkeeni sainkin jo vuonna 2017, kun tein myös ensimmäisen yhteistyöni Sudion kanssa. Siitä lähtien olen saanut testailla Sudion kehittyviä kuulokkeita ja tällä hetkellä aktiivikäytössä minulla onkin Sudion Fem-napit. Olen ollut Sudion kuulokkeissa aina todella tyytyväinen kuulokkeiden laatuun (kestävyys), tietysti äänenlaatuun sekä onnistuneeseen designiin. Tiesitkö, että nimi Sudio tulee sanoista "swedish" ja "audio"? Sudio on myös asettanut tavoitteekseen olla jatkossa hiilineutraali organisaatio ja tästä iso peukku heille!

Sudio lanseerasi ensimmäisen kannettavan kaiuttimensa eli Femtion jo helmikuussa 2020. Värivaihtoehtoja tässä kaiutinmallissa on kolme: hopea, musta ja antrasiitti, jonka värisenä itsekin kaiuttimeni valitsin tyylilleni uskollisena. Kotonamme on paljon kuparisia yksitöiskohtia mm. valaisimissa, joten nyt kaiutin istuu yksityiskohdiltaan myös muuhun sisustukseen. Paikkansa kaiutin löysi meiltä olohuoneesta, jossa vietämme ehdottomasti eniten aikaa.

Kuten muutkin Sudion tuotteet, Femtio on erittäin helppokäyttöinen ja laiteparin muodostaminen onnistuu helposti. Laitepari myös säilyy kaiuttimessa, joten jokaisella kerralla paritusta ei tarvitse tehdä. Akun lataustasoa voi seurata etupaneelinen valoista ja asteikko on sama, kuin esimerkiksi Fem-kuulokkeissa. Tätä kaiutinta voit käyttää huoletta myös ulkona, sillä se on vedenpitävä!

Femtio on monipuolinen kaiutin, joka yhdistää rikkaan äänen ja kannettavan muotoilun, jotta voit kuunnella musiikkia missä tahansa. Kaiuttimessa on 14 tunnin soittoaika ja täyteen lataaminen kestää 240 minuuttia. Voit hoitaa myös puhelusi kaiuttimella, sillä kaiuttimessa on myös mikrofoni. Dual play -teknologia mahdollistaa kahden kaiuttimen yhdistämisen yhdeltä laitteelta, joten voit todella nostattaa kuuntelukokemustasi. Tämä mahdollistaisi siis esimerkiksi saman musiikin kuuntelun sekä ylä- että alakerrassa!

Tykkään itse Femtiossa erityisesti äänenlaadusta, helppoudesta sekä kai tähän saa sanoa myös ulkonäöstä! Kaiutin istuu kivasti sisustukseen eikä kaiuttimeen kiinnitä juuri huomiota kuin äänen muodossa :) Kaiuttimesta muuten lähtee yllättävän kova ääni, vaikka kokoa ei ole kauheasti! Akun kesto on myös hyvä omaan käyttööni ja täytyykin testata tätä ensi viikolla myös töissä Teamsin kanssa.

Koodilla pinxedful saatte -15% alennuksen tilauksestanne ja tilauksen mukana saa tällä hetkellä myös korttikotelon kaupan päällisenä!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives