Viikkokatsaus

Kuluneen viikon paras: 
Tällä viikolla parasta on ollut ehdottomasti aurinkoiset syyspäivät, joita olen odottanut paljon. Alkusyksy on ihanaa aikaa, sillä silloin luontoo uudistuu kesän jälkeen ja loputonta kesää en Suomessa jaksaisikaan. Aloin jo kesäloman jälkeen odottaa syksyä ja nyt se on vihdoin täällä 💕

Kuluneen viikon huonoin:
Prinsessa oli taas kipeänä. Johan hän ehti olla päiväkodissa viikon ja nyt taas viikko poissa hoidosta. Hänellä ei ollut mitään nuhaa vakavampaa, mutta onhan se ärsyttävää maksaa myös hoidosta, jota ei kuitenkaan voi sitten käyttää kuin puolet kuukaudesta. Toivottavasti nuhat pysyy nyt jatkossa poissa. 
Tänään aion: 
Ottaa rennosti ja hakea prinsessan kanssa perjantaisushia Citymarketista. Meillä on tulossa tyttöjen viikonloppu ja silloin keskitymme tyttöjen hömpötyksiin!

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Haaveilin kävelyreissusta merenrantaan ja toivonkin, että sää antaa huomenna mahdollisuuden lähteä kävelemään Kaivopuiston rantaan. Kävimme kesällä Kaivarissa ja olisi ihana päästä nauttimaan maisemista myös syyssäässä 💕

Viikon ruoka: 
Tällä viikolla olemme tehneet arkiruokia pääosin Ruokaboksin antimista, jota pääsin testaamaan. Ruokaboksin avulla meidänkin makumaailmamme avartui, sillä boksin mukana tuli paljon sellaisia aineksia, joita en valitsisi ostoskoriini, koska "hyi yök en syö". Myönnän, olen erittäin epäluuloinen välillä ja harvemmin näistä kartettavista aineksista mikään on ollut mielestäni pahanmakuista.
Päivän fiilis:
Ihanaa, kun on taas viikonloppu! Voiko tässä siis olla huono fiilis 💗

Viikon treenit:
Tällä viikolla olen käynyt parilla kävelylenkillä, mutta lihaskuntotreenit ovat toistaiseksi nollassa. Ehkä viikonloppuna innostun treenaamaan paremmin!

Viikon hankinta:
Olenkohan tällä viikolla hankkinut mitään, en kai?

Viikon asu:
Tämän viikon asu on kyllä ollut ehdottomasti kotiasu, sillä en ole poistunut kotoa muualle kuin lenkille. Tosin viikon asu voisi ehkä olla uudet ulkoiluvaatteeni, jotka sain Revolution Racelta.

Blogi on ollut myös hieman tuuliajolla viimeaikoina, mutta töissä on ollut meneillään niin paljon kaikkea, että se on vienyt energiaa myös harrastamiselta. En ole jaksanut lenkkeillä ihan samalla tahdilla kuin keväällä, mutta ehkä tämä tästä alkaa helpottaa, kun töissä on toivottavasti tiedossa hieman valoisammat ajat. Instaa on kuitenkin tullut päivitettyä ahkerammin ja jos haluat seurata minua myös siellä, tilini löytyy nimimerkin @pinxedful -alta :) 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives