Joulutuotteita The Body Shopilta

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *

Sain vähän aikaa sitten testiin The Body Shopin joulutuotteita, jotka ovatkin olleet itselleni oikeaa arjen luksusta. Olen päässyt kokeilemaan vartalo- ja huulikuorintaa sekä erilaisia vartalovoiteita, joissa on totta kai ihana jouluinen tuoksu. 

Nämä ihanat vartalovoiteet eli Body Butterit tuoksuvat kaikki aivan taivaallisilta. Nämä vartalovoit myydään *kolmen pakkauksessa ja tuoksuina näissä on ihanat Festive Berry, Winter Jasmine ja Warm Vanilla. Nämä vartalovoit tehokosteuttavat vartalon ja ne on valmistettu Ghanassa tuotettua ja käsinvalmistettua voipuunvoita. Vaikka voide onkin tehokosteuttava, se ei kuitenkaan ole tahmainen ja levittyy iholle kivasti. 

Ovh. 23 euroa
*Festive Berry huultenkuorinta oli itselleni ensimmäinen huultenkuorinta, jota kokeilin ikinä ja jäin samantien miettimään, että miksi ihmeessä en ole kokeillut tätä jo aiemmin. Kärsin talvisin helposti rohtuvista huulista ja pureskelen helposti huuliani jos niissä on "jotain" tarttumapintaa ja sehän ei ainakaan helpota asiaa. 

"Mitä tuote tekee minulle? Levitä huulillesi special edition Festive Berry sokerihuultenkuorintaa ja kuorivat sokerihiutaleet poistavat huulten pinnalta kuolleet ihosolut ja tekevät huulistasi sametinpehmeät. Raikkaan karpalon tuoksuinen koostumus sisältää Pohjois-Amerikasta tuotettua karpalonsiemenöljyä ja reilun yhteisökaupan voipuunvoita Ghanasta. Tämä mehukkaan marjaisa hemmottelutuote on täydellinen pikkujoululahja."

Ovh. 7,50 euroa
*Festive Berry vartalokuorinta pitää vartalosi ihanan pehmeänä ja kimmoisana. Tässä vartalokuorinnassa tuoksuu ihastuttava karpalo ja kuorinnan jälkeen kosteusvoide imeytyy ihollesi paremmin. Festive Berry-sarjan kruunaa myös saman sarjan *Festive Berry vartalovoi sekä *Festive Berry käsivoide. Käsivoide imeytyy nopeasti käsiin ja antaa käsille nopeasti apua kosteutukseen. Pienen kokonsa ansiosta voide kulkee kätevästi mukana myös vaikkapa takin taskussa.

Vartalokuorinta ovh. 22,50 euroa, vartalovoi ovh. 19,90 euroa ja käsivoide ovh. 6,90 euroa
Raikkaan kukkainen special edition *Winter Jasmine suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen jälkeensä ihastuttavan jasmiinin tuoksun. Virkistävä koostumus sisältää Intiasta tuotettua jasmiinituutetta. Meillä on tapana käydä perjantaisin "spassa" eli hemmottelemme itseämme hieman pidemmän kaavan kautta. Hemmotteluun kuuluu vartalonkuorinta, hieman parempi suihkusaippua sekä lopuksi vartalon rasvaus sekä kangasnaamio. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua työviikon jälkeen 😍

Ovh. 8,90 euroa

Viimeisenä kuvana on vielä kevennys siitä, mitä kaikkea näillä voikaan tehdä ;) Prinsessa toimi tässä kuvaussessiossa korvaamattomana apuna ja pienet kädet kuvissa ovatkin hänen 💕



  1. Miten nätit kuvat! Tosi kiva lukea kokemuksia näistä, sillä hankin just synttärilahjoiksi tommoset Festive berry - ja Winter jasmine -käsivoiteet. Huippua, että ne tuoksuvat hyvältä ja toimivat!

    VastaaPoista
  2. Mä en oo vieläkään päässyt näitä tuoksuttelemaan, vaikka on pitänyt jo ties kuinka kauan :D No toisaalta vinkkasin miehelle, että mulle saa halutessaan ostaa noita Festive Berry tuotteita lahjaksi niin eiköhän niitä viimeistään jouluna pääse sitten tuoksuttelemaan :) Huultenkuorinnat on muuten superkivoja, vaikka itsekin melko harvoin muistan sellaisia käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on toivottavasti otettu vinkki siis vakavasti ;) Nuo molemmat kuorinant on aivan ihania, joten toivon että saat ne vaikka kummatkin 😍 Nyt pitää ehdottomasti itsekin käyttää useammin ja koittaa opetella tavaksi asti 💕

      Poista
  3. Pitäisi nuuhkasta jumbossa kun käy näitä, ehkä sitten joulun aleissa näitä voisi ostaa :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives