Pilkahdus keväästä

Ai vitsit, mä oon ollu ihan taivaissa tämän alkuviikon. Heti kun aurinko pikkuisen näyttäytyy pidempiä ajanjaksoja, kyllä se vaan ainakin meikätyttöä piristää kummasti. Vaikka ulkona oli kuitenkin vielä suht kylmä, tuli sellainen ihana etäinen fiilis siitä, kuinka se kevät sieltä joskus koittaa. Talvessa ei itsessään ole mitään vikaan, mutta siinä miten se talvi esimerkiksi täällä etelässä tällä hetkellä näyttäytyy, taasen on. Kuka jaksaa tätä loskaa ja vesisadetta tammikuussa? En minä ainakaan.


Nojoo, josko riittäis nämä puheet säästä. Ei minulla kyllä sen kummempaa asiaa ollut, ajattelin vain hehkuttaa tätä uutta jaksamisen aaltoa, joka minut tosiaan valtasi. Nämä kuvat nappasin Pinterestistä ja joskos myös vihdoin oppisin sitäkin käyttämään. Lähinnä senkin kohdalla kyse on ollut viitsimisestä tosin. 

Kävin keskiviikkona kouluttamassa itseäni hieman paremmaksi ryhmäliikuntaohjaajaksi Kampin Fressillä. Päivän pienin ilo koostui siitä, kun sai kaivaa rakastamani siniset Ray-Banit nenälle, ettei ulkomaailmassa vallitsevaan valoilmiöön vallan sokaistu. Vaikka koulutus itsessään oli sisällä, kyllä aamun aurinkoannos antoi uutta energiaa sisällä istumiseenkin ja olin tavallista paremmalla tuulella muutenkin. 


Toivottavasti kevät tosiaan sieltä pukkaa suht nopeasti, sillä keväällä odottaakin jo pari kivaa reissua. Maaliskuussa lähdemme Suvin kanssa perinteiselle Oulun reissulle katsomaan runkosarjan päätöstä muodossa Kärpät-HIFK sekä kummieni sekä kahden muun kummitytön voimin suuntaamme vapuksi Ranskan Rivieralle! Viime Ranskan reissusta on kulunut jo muutama vuosi, joten olen niin onnessani kun pääsen taas "etelän mökille" viettämään viikon tyttöjen kanssa. 


Tähän viikkoon mahtuisi vielä kaksi työpäivää ja sitten alkaakin jo seuraava työviikko eli paljon vapaita tässä ei ehditä vietellä. Ensi viikolla koittaakin Megazonen suhteen suuri koitos, sillä kauan odotetut ensimmäiset kisat pelataan Tampereella lauantaina 20.2 klo 20-08. Jep, tämän lajin kisat ovat yleensä yökisat, joten pitkät yöunet ja päikkärit tulevat tarpeeseen. Kuitenkin Tampereella ollessani aion tietysti käyttää ajan myös hyödyksi eli shoppailla ehkä hieman ja käydä tietysti Siipiweikoissa ainakin kaksi kertaa. 

Painaako teillä kevät jo rinnassa? :)
 1. Kyllä kevättä on jo rinnassa. :) Aamuinen lintujen sirkutus ja auringon paiste suorastaan pakottaa lähtemään lenkille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä noi aamulenkit vähän jääny, mutta eiköhän ne sieltä vielä tuu! :)

   Poista
 2. Kevättä rinnassa... ehkä. Nautin siitä että valo lisääntyy. Keväässä ja kesässä ehdottomasti parasta on valo. Toisaalta kammoan sitä että kohta on taas ilma täynnä siitepölyä ja joudun vaihtamaan ulkoilun sisällä nysväämiseen moneksi kuukaudeksi. Mutta positiivisella mielellä yritetään mennä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähänkö kurja juttu :( Onneksi kuitenkin ajattelet positiivisesti ja toivottavasti sun keväästä ja kesästä tulee kuitenkin kaikin puolin aurinkoinen! :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives