Femimal lisäravinteet

Tilasin ennen kesälomia itselleni uusia lisäravinteita testiin vauhdittamaan taas salitreenejä. Tutustuin viime syksynä mm. latausjuoman käyttöön ennen treeniä ja koinkin sen itselleni tarpeelliseksi lisäksi. Femimal on ruotsalainen lisäravinnemerkki, jonka taustalla on ruotsalaisia fitnessbloggaajia (mm. Alexandra Bring) ja sarja on suunnattu ensisijaisesti naisille. Femimalin oma verkkokauppa ei vielä toimita Suomeen, mutta Femimalin tuotteita on saatavissa ainakin Fitnesstukun kautta, josta itse olen näitä tilannut.

Itse omistan näistä kaikkia muita paitsi rasvanpolttokapseleita ja nämä ovat ainakin olleet kovasti mieleeni. Palautusjuomaksi tilasin Her Wheyn Coco-chocoa, mutta se paketti odottelee vielä tällä hetkellä postissa. Ehdoton lempparini Femimalilta on juurikin latausjuoma Girl Power sekä BCAA-aminohappojuoma Her BCAA Femino. Makuina näistä olen ottanut Powerista Passionfruitin sekä Feminosta Sparkly Pinkberryn (juoma on muuten pinkkiä). Näitä molempia juon enemmän kuin mielellään. Lotte puolestaan tilasi Feminosta Blue Fuzzin (mustaherukka), joka ei ollut ollenkaan omaan mieleeni. Myöskään Her Wheyn Vanilla-Toffee ei vakuuttanut, joten toivottavasti Coco-choco on parempi. 

Ennen Femimalin BCAA:ta olen käyttänyt Fastin Intraa, joka on myöskin erinomainen vaihtoehto. Syy miksi Intra tulee vaihtumaan jatkossa Feminoon on puhtaasti Feminon parempi maku. 


IMG_9355

Myös proteiinipannukakut pääsivät testiin, mutta koska olen surkea kokki, ekat pannarit menivät hitusen mönkään ja uusia en ole ehtinyt paistella. Täytyykin jokin ilta ryhdistäytyä ja oikeasti malttaa paistaa pannarit miedolla lämmöllä aivan rauhassa.

IMG_9360

Tällä hetkellä noudatan suht tiukkaa ruokavaliota, jota on tarkoitus jatkaa n. 8 viikkoa ennen Bull's All Outin alkamista. Kyseessä on suht vähähiilihydraattinen ruokavalio, jolla olisi tarkoitus poltella rasvaa ja nämä lisäravinteet sopivat hyvin myös tähän ruokavalioon treenien tueksi. Treenisuunnitelma on myös suht tiukka, sillä otin käyttööni myös vanhan kolmijakoisen treeniohjelmani, jota kokeilin ensimmäisen kerran eilen. Vuorossa oli jalkatreeni ja kyllä muuten tuntuu taas hieman erilaiset sarjat kropassa. Tankotanssia ja zonea on myös tarkoitus jatkaa, joten katsotaan toimiiko kolmijakoinen sitten kuitenkaan. Bullin nettivalmennuksella salitreenejä olisikin sitten 4-5 viikossa, joten silloin täytyy tarkistella muiden harrastusten tilannetta uudestaan jo ihan aikataulunkin puolesta. 

Onko teillä kokemuksia Femimalin lisäravinteista vai vannotteko jonkin muun merkin nimeen?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives