OOTD 27/7/2015

Pitkästä aikaa tässäkin blogissa on luvassa muutakin kuin treenijuttuja. Treenijutut tulevat toki jatkumaan tuttuun tapaan, mutta välillä voi toki kertoa muitakin kuulumisia, vaikka ihme kyllä treenienkin lisäksi löytyy muuta elämää. Viikonloppu kului maalla mm. kalastuksen ja metsäseikkailun parissa ja kerrankin olin koko viikonlopun treenaamatta. Sunnuntaina tosin kävin zonessa, mutta kuitenkin. 


Töihin palasimme Loten kanssa viikko sitten ja olin muuten aivan poikki koko viikon. Sunnuntaina heräsin pirteänä ensimmäistä kertaa koko viikkoon, mutta jo heti tänään väsymys otti vallan. Olin jo jättämässä tämän päivän jalkatreenejä välistä, mutta onneksi raahasin itseni salille. Täysin tyytyväinen treeniin en ole, sillä salilla oli aivan järkyttävä ruuhka ja jouduin soveltamaan ohjelman kanssa. SJMV jäi kokonaan tekemättä, sillä ei vain ollut tilaa tai tankoa, jolla tehdä. Tällä viikolla en aio muutoin eksyä salille, sillä zonen Ruotsin mestaruuskisat ovat viikonloppuna ja meillä on viimeiset treenit keskiviikkona. Kisoissa saa aivan riittävästi liikuntaa tälle viikolle, vaikkei se salitreeniä korvaakaan. Töissä on jouduttu paiskimaan nyt ylitöitä, jotta voin lähteä perjantaina töistä ajoissa. Lento Tukholmaan lähtee perjantaina klo 16, joten tiedossa on kova shoppailuilta ennen lauantaiaamun kisarupeamaa. Kisathan ovat kaksipäiväiset; lauantaina pelaamme 10-22 ja sunnuntaina 10-18. Eiköhän siinä muutama kalori pala.Tässä vielä nämä asukuvat, joita postaus oikeastaan koskikin: Kiitos Lotelle kuvista ♥ 


IMG-20150727-WA0011
Jakku Gina Tricot / paita H&M / housut Guess

IMG-20150727-WA0014
Kaulakoru Guess / rannekoru Gin Tricot


IMG-20150727-WA0024
Laukku Gina Tricot

Inspiraatio tähän asuun löytyi muuten yllättävältä taholta eilen illalla, nimittäin eräältä Facebook-kirpparilta. Joku oli etsimässä juuri tätä paitaa ja kyseinen kuva inspiroi kokeilemaan tätä puseroa tumman jakun kanssa. Omasta mielestäni tumma nude toimii todella hyvin tässä asussa ja ihmettelenkin miksi en ole käyttänyt tätä paitaa pitkään aikaan. 

Päätimme tänään myös Loten kanssa lähteä työvaateostoksille seuraavan palkan myötä, joten uusia asuideoita olisi tarkoitus lähteä kasaamaan. Haaveissa olisi ainakin tumman siniset sekä beiget housut, valkoinen jakku sekä muutama siistimpi toppi alle laitettavaksi. Tarkoituksena olisi hankkia siistejä, mutta asiallisia perusvaatteita juurikin työpaikalle käytettäväksi. Suuntana meillä on todennäköisesti Zara sekä Mango. 

Nyt kuitenkin täytyy alkaa valmistautua nukkumaanmenoon, jos vaikka huomenna ei olisi aivan kuollut töissä. Voisin kuitenkin katsoa vielä jakson The Originalsia, joka on siis Vampire Diariesin spinoff. Tällä hetkellä ei ole oikein muuta katsottavaa, mutta ainakin toistaiseksi tämäkin on koukuttanut hyvin.

Ihanaa viikonalkua! :)
  1. Ooh, tuo bleiseri on aivan ihana!! ♥ Itsekin sitä joskus katselin, mutta hölmönä en ostanut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin bongasin tän viime syksynä Tukholmassa ja en sitä silloin heti ostanut. Arvaa mikä paniikki meinasi tulla Suomessa, kun näitä ei näkynytkään missään... Toivotaan, että ainakin jokin tämän tapainen tulis uudelleen myyntiin taas, kun muistaakseni hieman toisenlainen taisi tulla myöhemmin syksyllä/talvella myyntiin.

      Poista

Designed by FlexyCreatives