Happy day

Maanantaina varmistui virallisesti yksi iloinen asia, Lotte nimittäin kävi allekirjoittamassa vuokrasopimuksen poikaystävänsä kanssa ja he muuttavat tämän kuun lopussa myöskin Leppävaaraan. Nyt minulla on sitten oma hanipööni lähempänä ja tulemme viettämään jatkossa varmasti vielä enemmän aikaa yhdessä.

Kävin samalla reissulla ripsihuollossa ja nyt kehtaa taas liikkua kadulla, kun ripset eivät ole aivan solmussa. Kävelin ripsihuollosta suoraan Saton toimistolle, jossa Lotte odottelikin valmiina. Onneksi olin vaihteeksi aivan sokea, enkä edes nähnyt Lottea Saton toimiston pihalla. Sokea mikä sokea ja onneksi lasit ovat olleet töissä koko kesäloman ajan. Eipä sillä, että edes ripsienpidennysten kanssa voisin lasejani käyttää.

PicMonkey Collage
Suuntasimme seuraavaksi viereiseen Amarilloon ja tilasinkin pitkästä aikaa Fajitaksia. Kielsimme Loten poikaystävää Nikoa tilaamasta samaa, sillä nämähän vievät pöydällä älyttömän paljon tilaa. 

IMG_9115

IMG_9113

Ravintolakäynnin jälkeen Nikokin pääsi harjoittelemaan asukuvausta, johon olen koittanut Lotteakin pikkuhiljaa totutella. Jospa sitä jaksaisi roudailla useammin kameraa töihin taas loman jälkeen. Loman jälkeen meillä alkaa taas tuttu ruokavalion noudattaminen ja syksylle onkin uusi treenirutistus tiedossa ainakin omalla kohdallani, sillä ajattelin aloittaa syyskuussa Jari "Bull" Mentulan Bulls all out-nettivalmennuksen. Vähän kovempia tavoitteita siis tiedossa, joita ennen olisi hyvä hieman kiristellä. 

IMG_9122

Tässä vielä kuvaa ripsienpidennyksistä, jotka käyn aina laittamassa Beauty Studio Chelseassa, joka on ollut vakiopaikkani jo parisen vuotta. Tällä hetkellä ripseni huoltaa ihana Kersti ja olen ollut näihin äärimmäisen tyytyväinen. Lomalla rentouttavinta on myös ollut meikkaamattomuus, sillä näiden kanssa ei vain yksinkertaisesti tarvitse muuta meikkiä. Olinkin maanantaina suht järkyttynyt, kun jouduin käyttämään miltei 5 minuuttia meikkaamiseen. 

Loma loppuu tähän viikkoon ja kerrankin on ollut äärimmäisen rentouttava loma. Tajusin loman puolivälissä, että olin unohtanut täysin sellaisen paikan, jota työpaikaksikin kutsutaan. Kun palaamme Loten kanssa lomalta, pomot ovat vielä parisen viikkoa poissa, mutta ei anneta hiirten hyppiä silti pöydille kissan ollessa poissa.

Treenien suhteen lomakin on tehnyt hyvää, vaikka ensimmäisellä viikolla tuli koettua flunssakin ja voimatasot olivat poissa. Viime viikon lopulla tunsin voimatasojen taas palanneen ja tankotanssikin tuntui kevyemmältä kuin pitkään aikaan ja opin uusia temppujakin taas kerralla. Zoneakin on tullut pelattua paljon ja kolmen viikon päästä suuntaankin Ruotsin mestaruuskisoihin Tukholmaan. Treenit jatkuu siis aktiivisesti ja aion panostaa etenkin jalka- sekä aerobiseen treeniin ennen kisoja. 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives