Tärinää pukkaa

Huhhuh, 3 salitreeniä tälle viikolle jo takana ja vielä olisi pari edessä. Eilen vietin ansaittu a lepopäivää, vaikka ohjeiden mukaan lepopäivä olisi vasta lauantaina. Pidin sen kuitenkin eilen, sillä en halunnut missata jääkiekko-ottelua illalla enkä myöskään usko, että tämä valmennukseen vaikuttaa kovinkaan pahasti. Tämän viikon treenit on sujuneet tähän mennessä oikein mallikkaasti. Koin uusia tunteita maanantaina selkätreenin jälkeen, sillä en meinannut jaksaa kävellä enää kotiin salilta. Kyseessä ei ollut sentään edes jalkapäivä, jolloin olisin tilanteen ymmärtänyt. Pahimmat ruokaähkytkin ovat alkaneet hellittää treenipäiviltä, vaikka töitä kaiken syömisen eteen saa tehdä. Lepopäivinä taas nälkä meinaa yllättää joka välissä ja tähän väliin täytyykin tunnustaa, että söin eilen hieman ylimääräistä kukkakaalia. Kohta pitäisi taas suunnata salille, sillä vietän tänään onneksi vain puolikasta työpäivää. Pääsin siis töistä jo poikkeuksellista 12 aikaan, sillä muutoinhan olisin edelleen toimistolla kykkimässä. 

Treenien jälkeen ajattelin käydä katsastamassa nopeasti Gina Tricotin ja katsoa josko siellä olisi mahdollisesti jotain uutta, johon voisin käyttää 30 euron lahjakorttini. Viikonlopun ruokaostokset täytyy myös tehdä, sillä jääkaappi huutaa tyhjyyttään ja tällainen tilannehan ei voi nyt jatkua. Illalla myös hiukset saavat uuden värin, joka on ehkä aavistuksen edellistä tummempi, mutta silti vaalea. 

Nyt kuitenkin sinne salille, kun laturi alkaa kutittamaan. Ihanaa viikonloppua! :)
  1. Ooo, en ole ehtinyt lukea lukulistani blogeja viikkoon ja olen ihan innoissani täällä, kun siulla on tällainen projekti meneillään! Mahtavaa, seuraan kyllä innolla kehitystäsi ja treenipostauksiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mikä päivän piristys, kiitos :) Projekti on lähtenyt käyntiin hyvin täällä ja tuntuu jo, että pientä edistystä on tapahtunut, joten motivaatio on tällä hetkellä äärimmäisen korkealla!

      Poista

Designed by FlexyCreatives