Simpukkaviikot @ Belge

Meillä on kummieni sekä muiden kummityttöjen kanssa monia perinteitä, joita vietämme vain keskenämme. Belgen simpukkaviikoilla käyminen on yksi näistä perinteistä, vaikka itse en simpukoita edes syö. Rapujuhliin osallistun kyllä mielelläni, mutta simpukat ovat vielä toistaiseksi liian ällöttäviä itselleni syötäväksi ja sama koskee etanoita. Molempia olen maistanut, mutta niiden niljakas ulkonäkö estää niistä vielä toistaiseksi nauttimisen. Vitsailimmekin eilen, että minut täytyisi viedä illallinen pimeässä-tyyppiselle elämykselle, jolloin en voisi nähdä ruokiani ja voisin oikeasti maistaa jotain uutta ennakkoluulottomasti. 

20150926_125501

Meitä oli tällä kertaa hieman pienempi porukka koolla, sillä serkkuni Maija oli estynyt liittymään seuraamme töiden vuoksi. Tapasimme Belgessä 12 ja alkuun otimme tietysti shampanjalasilliset. Tai siis muut ottivat, itse tyydyin Vichyveteen treeniohjelmani takia. Mieli kyllä teki kovasti ja tiesin pöytään tulevan myös myöhemmin ihanaa valkoviiniä (suosikkiani), mutta ei, pysytään tiukkana alkoholin suhteen.

20150926_125628

Siinä missä muut ottivat simpukkaviikkojen oman menun, itse tyydyin alkusalaattiin sekä aivan erinomaiseen pihviin. Nämäkään eivät aivan täysin sallittuja ole, mutta ei kuitenkaan sieltä läheskään huonoimmasta päästä. Makrot menivät hieman yli, mutta what the hell, tähän ei valmennus kaadu. Onneksi sain tilattua pihvini myös ilman kastiketta, sillä Bearnaisekastikehan on tunnetusti pelkkää voita. Hyväähän se olisi ollut, mutta niin kiellettyä. 

20150926_132959

IMG_20150926_162455

Ruoka Belgessä oli jälleen kerran erinomaista ja juttuakin meillä riitti kolmeksi tunniksi. Kolmelta kummieni täytyi lähteä suht reippaasti, sillä he olivat jatkamassa matkaansa Viiniristeilylle. Me jatkoimme matkaa Eerikan kanssa Zaraan eikä sieltä tälläkään kertaa tarvinut poistua tyhjin käsin. Löysin itselleni ihanat uudet hieman vaaleammat farkut täydentämään tylvaatekaappiani. Olisihan siellä ollut myös paljon muita ihanuuksia, mutta tällä kertaa vain nappasin mukaani vain housut.

Värjäsin perjantaina myös hiukseni ja lopputuloksen näette ylläolevasta kuvasta. Halusin itselleni syksyksi hieman tummemman vaalean ja en aluksi oikein ollut varma oliko tämä sittenkään hyvä vaihtoehto. Nyt pari yötä nukkuneena voin kyllä todeta, että TYKKÄÄN! Omat hiukseni ovat kasvaneet ja vahvistuneet huimasti otettuani pidennykset pois ja olen myös siihen päätökseen todella tyytyväinen. Mikään paksu tukkahan minulla ei ole koskaan ollut, mutta nyt hiirenhäntä on sentään muuttunut aavistuksen paksummaksi. Omilla hiuksilla siis jatketaan jatkossakin.


Mitä te tykkäätte tästä uudesta hiusväristä? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives