Uusi syystakki

Kävimme syyskuun alussa pitkästä aikaa Zarassa shoppailemassa kaverini Loten kanssa. Tarkoituksena molemmilla oli kartoittaa työvaatekaappia siisteillä ja helposti yhdisteltävissä olevilla hankinnoilla. Takkia minun ei ollut tarkoitus ostaa, mutta kun sitten se täydellinen tummansininen tikkitakki osui silmään, olihan se otettava mukaan.


Olen jo pitkään haaveillut tummansinisestä, siististä tikkitakista, jossa on kultaisia yksityiskohtia. Nyt kun tämä takki tuli vastaan Zarassa, en tohtinut jättää sitä sinne. Kun kävimme viime viikonloppuna uudelleen Zarassa, sinne oli tullut melkeinpä vielä kivempi versio kyseisestä takista, mutta what the hell, tämähän on täydellinen. Säätkin ovat sopivasti kylmenneet, joten takille on jo ihan oikeatakin käyttöä. 


Takin hihoissa on 3 kultaista nappia, mutta enpäs silloin tajunnut ottaa kuvaa niistä erikseen. Takissa on myös rinnassa pieni tasku, jossa säilytän yleensä pankkikorttejani. Nyt vain kaulahuivi myös sattuu peittämään sen. Takki itsessään ei ole kovinkaan paksu, mutta siksi se sopiinkin juuri näille ilmoille. Hintaa takilla oli 69,95 € eli aika perushintainen takki Zarassa. 

Mikäli kaipaat itsellesi tyylikästä tikkitakkia, mutta et pääse Zaraan, kannattaa piipahtaa Lindexillä, sillä Holly & WHytellä on mallistossaan melko tyylikäs vaihtoehto, johon saattaisin päätyä itsekin ilman tätä takkia. 

Vastaukset kysymyspostaukseen ovat muutoin tuloillaan, kysymysten määrä vain pääsi yllättämään positiivisesti, joten niihin vastaaminen hieman kestää :) Muistakaahan myös osallistua I love me-messulippujen arvontaan jos et ole vielä niin tehnyt!
 1. Kivannäköinen takki! :) Miekin odottelin koko alkusyksyn, että pääsen käyttämään miun uutta syystakkia ja vihdoinkin ilmat on kylmenneet riittävästi - ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo on tässä syksyssäkin puolensa. Ei tule pyöräillessäkään niin kuuma :D

   Poista
 2. Tosi nätti takki! :) Sopii sulle hyvin ♥!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives