I love me 2015

Nyt on sitten tämän vuoden messut jälleen ohitse omaltakin osalta. Suunnattiin vasta tänään sunnuntaina Suvin kanssa jo perinteiksi muodostuneille I love me-messuille. Pakko kyllä todeta, ettei kokemus ollut tänä vuonna läheskään niin vaikuttava kuin viime vuonna. En tiedä sitten mitä puuttui ja mikä olisi pitänyt olla eri tavalla, mutta jotenkin messuista jäi vähän vaisu fiilis. Odotin kovasti messuja ja perjantaina minun teki jo mieli livahtaa messuille. 

Messuohjelman suhteen meillä ei ollut suurempia suunnitelmia muuta kuin että halusin ehdottomasti nähdä Mari Valosaaren Kärkkäisen pisteellä sekä olin luvannut piipahtaa Carpelan Cosmeticsin pisteellä moikkaamassa yhteistyökumppaniani.


Messujen ensimmäinen positiivinen yllätys oli Celsius juomat Fastin pisteellä. Voi pliispliis tulkaa pian myyntiin jo Suomessakin. Aina Ruotsissa ollessani kulutan tätä todella paljon eikä elokuinen reissu tehnyt poikkeusta siihen. Kyseessä on siis terveellinen energiajuoma ja oma suosikkini on Sitruuna-Lime. 

"Den moderna människan gör aktiva val varje dag för en hälsosammare livsstil. Det gör Celsius till ett naturligt val för dem med en aktiv livsstil i både sport och vardag. Ingredienserna i Celsius är välkända bland sportentusiaster världen över och kan stimulera kropp och sinne att prestera oavsett aktivitet."

Toisin sanoen Celsius on se terveellisempi vaihtoehto esimerkiksi minun paljon kuluttamalleni Batterylle.


Puhdistamon pisteen nähdessämme tiesimme samantien mitä täältä pitää napata mukaan. Ihastuimme viime vuonna molemmat Suvin kanssa Puhdistamon Pakurikahviin, jota löytyykin tällä hetkellä kaapistani edelleen. Testissä on tällä hetkellä myös Puhdistamon MSM-C rikkijauhe, jonka pitäisi tehdä hyvää lihaksille sekä nivelille. 


Messuilla oli myös paljon erilaisia treenipisteitä ja osallistuimmekin Suvin kanssa aktiivisesti jokaiseen urheilulliseen kisaan. Monella pisteellä oli roikkumiskilpailu ja eniten minua harmitti LIFW-pisteellä ollut roikkumiskisa, jossa olisi pitänyt jaksaa roikkua tangossa 100 sekuntia. Oma yritykseni päättyi 65 sekunnissa otteen lipeämiseen liukkaalla tangolla, joten jäin sillä kertaa palkinnotta. Lidlin pisteellä tarjolla oli magnesiumia ja siellä roikuskelin 1min 30sek saaden hieman isomman tuotepalkinnon matkaani. Satselixian pisteellä oli leuanvetokilpailu, jossa tuloksekseni sain 16 leukaa. 

Tämä kuva on Streetworkout Finlandin pisteeltä ja vaika kyseessä on tunnetun Lappsetin valmistama teline, tämä on oikeasti tarkoitettu enemmän aikuisille. Olen nähnyt mm. tankotanssin maailmanmestarin Oona Kivelän harjoittelevan juuri tätä lajia, joten pitänee itsekin joskus kokeilla.Victoria's Secretiä myyvän pisteen olin bongannut jo etukäteen muiden blogeista ja tällä kertaa poistuin tältä pisteeltä tyhjin käsin. Syynä siihen oli vahva epäilys siitä, etteivät ainakaan paperikassit ole täysin aitoa tavaraa sekä se, että tuotteet olivat aivan törkeästi ylihinnoiteltuja. Kuvassa näkyvät suihkugeelit olivat sitä pientä kokoa ja oikeassa kaupassa nämä maksavat saman verran tuplasti isompana. Ilman VS:ssää en sentään messuilta poistunut, sillä Kärkkäisen pisteeltä saattoi tarttua yksi pieni juttu mukaan...


Invisibobblen ihanan värikäs seinä on tuttu näky jo esimerkiksi viime vuoden messuilta. Itse käytän tällä hetkellä ainoastaan Invisibobble ponnareita eikä ole tarvinnut katua näihin siirtymistä. Sanoinkin Suville, että omistan näitä tässä, tässä, tässä ja tässä värissä eli loppujen lopuksi melkein kaikissa mahdollisissa väreissä. Silti vaikka näitä pitäisi olla kotona yli 20 kappaletta, yhtäkään ei silloin löydä kun olisi tarve?


Kröhöm, me nyt vähän saatettiin myös eksyä Magnumin jäätelöbaariin. Vaikka olen tarkalla ruokavaliolla ja treeniohjelmalla, halusin silti tämän kokea, sillä olen missannut nyt kahtena viime kesänä tämän tapahtuman, jossa siis myydään kuitenkin parin kuukauden ajan näitä tuunattuja jäätelöitä Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Noh, ainakin messuilla tuli toivottavasti käveltyä tämän edestä. 


Messuilla tuli myös kokeiltua Air Yogaa Esport Bristolin pisteellä. Täytyykin joku päivä käydä kokeilemassa ilmajoogaa ihan kunnolla, sillä sen verran mukavalta touhulta se vaikutti. Vaikka kankaalla roikutaankin ilmeisesti paljon myös pää alaspäin, se ei itselle tunnu ollenkaan vieraalta, kiitos tankotanssi harrastuksen.

"Tanssija"
Nyt kun jälkeenpäin miettii niin olihan meillä tosi kivaa messuilla. Menen ehdottomasti ensi vuonna uudestaan ja seuraavaksi alankin odottamaan Digiexpoja, jotka ovat Helsingin Messukeskuksessa parin viikon kuluttua. 

Tyhjin käsin en tosiaan messuilta poistunut, mutta esittelen ostokseni sitten erikseen, sillä sen verran kivoja juttuja tuli napattua mukaan :) Muistakaahan myös osallistua käynnissä olevaan arvontaan täällä.

Kävittekö te messuilla ja mitä tykkäsitte?
 1. Kävin ja tykkäsin! Just postasin samasta aiheesta ;) Me missattiin ihan täysin toi ilmajoogan kokeilu, olisin halunnut testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa kävinkö just kommentoimassa teidän blogiin melkeen samanlaisen kommentin! :DD Toi ilmajooga oli kivaa, kannattaa käydä kokeilemassa jos tulee mahis!

   Poista
 2. Mä en tänä vuonna päässyt käymään kun olin koko viikonlopun töissä, mutta helpottavaa kuulla ettei ollut viimevuoden veroiset :D Ensi vuonna on ihan pakko päästä, en oo pitkään aikaan päässyt mihinkään messuille ja alkaa olla jo vieroitusoireet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollu aivan viime vuoden veroiset tosiaan, vaikkakin ihan ok. Voi olla, että oli liikaa samoja juttuja kuin viime vuonna niin ei tarjonnut niin paljon uutta. Mulla on onneksi kohta Digiexpot edessä niin pääsee jo kolmansille messuille tänä vuonna :D

   Poista
 3. Messuilla tuli itsekin käytyä! Eikä kyllä tyhjin käsin lähdetty pois.. :D Kivaa lukea muiden postauksia messuista!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on kiva ollu lukea muiden kokemukset etenkin kun omat fiilikset oli vähän laimeat tällä kertaa :)

   Poista
 4. Todella mukavanoloinen blogi siulla! Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives