Keittiön uusi lipasto

Keittiön lipasto saapui meille jo aikapäiviä sitten, mutta sen esitteleminen on jäänyt pahasti välistä. Aiemmin ikkunan edessä oli kasattuna 4 Ikean Lack-pöytää chilipöytänä, mutta kyllästyin viritelmään ja sain vihdoin aikaiseksi hakea Ikeasta kunnon lipaston tilalle. Keittiö on ainoa sisustukseltaan vaalea paikka, joten sentään jossain huoneessa saan toteuttaa vaalean sisustuksen vimmaani. Pöytä on toki tummaa puuta, mutta kaapistojen ollessa vaaleat, tämä sopii tänne erinomaisesti. Lisäksi lipasto on kapeampi kuin entinen viritelmä sekä tavarat saa tänne kätevästi piiloon.

IMG_9559

IMG_9562

IMG_9564

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen chilit saivat kuitenkin ainakin toistaiseksi häädön lipastolta, sillä en ole vielä löytänyt kahdelle samassa ruukussa majaileville kasveille kivoja omia ruukkuja. Muutoinkin chilini tuntuvat kasvavan enemmän leveys- kuin pituussuunnassa, joten en halua hirvittävää chilipusikkoa jääkaappini eteen. 

IMG_9566

Seuraava kotiprojekti onkin sitten jouluun valmistautuminen. Ostin jo ensimmäisen joulukalenterini Glitteristä, sillä pelkäsin että kalenterit myydään heti loppuun. Onneksi kävin heti ostoksilla, sillä kalentereita oli enää muutama jäljellä. Omenakuume tulee myös loppumaan kunhan iPhone 6S löytää tiensä kotiin. Tarpeeksi kauan jahkailtuani Samsungin kanssa päätin vihdoin vaihtaa puhelimen takaisin tutumpaan omenaan. Reissukuumekin on helpottumassa, sillä varaamme myöhemmin tänään lennot ja hotellin Itävaltaan pääsiäiselle. Kaikkea kivaa on siis odotettavissa myös teille, sillä arvonta on tulossa pian, joten pysykää kuulolla!

Mitä mieltä olette lipastosta? :)
 1. Oikein sievä lipasto :) Ikeasta? Itse katsellut samanlaista myös joskus. Ja siskon kanssa pähkäiltiin joskus hänelle lipastoja Ikeasta ja tuo/tuon tyylinen oli harkinnassa. Hän päätyi kuitenkin siihen ns. blogiversioon, jossa ei ole noita nuppeja ja kiiltää. Jos muistan oikein :D Tai sitten osti jonkun ihan muun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on tosiaan Ikeasta. Tää oli aika edullinen, kun maksoi 59 euroa. Onko blogiversio kenties se Malm-lipasto? :D Katoin Ikeasta kans yhtä toista, mutta päädyin tuohon kuitenkin lopulta.

   Poista
  2. Joo just se Malm :D En muista ikinä nimiä... Tosin en muistanut oikein siskon ostamaa lipastoakaan, ei ollut Malm vaan joku mitä en nyt Ikeankaan sivuilta enää löydä. Varmaan lopetettu sen sarjan myynti. Kolme laatikkoa siinäkin kuitenkin on :D http://www.google.fi/imgres?imgurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/de/49/f5/de49f553602ba2a3114da0bd96be90ae.jpg&imgrefurl=https://www.pinterest.com/pin/429390145695070620/&h=736&w=736&tbnid=Hpot9F4ZxrWqwM:&docid=kBxmPY39S74xYM&ei=9VUbVtKfFIOasAGYkLbACA&tbm=isch&ved=0CEAQMygZMBlqFQoTCJLu-uKpvMgCFQMNLAodGIgNiA
   Tuossa googlesta kuvalinkki jos se näyttää oikein sen kuvan...

   Poista
  3. Aa toikin on tosi kiva :) Meillä on kans kotona Malm makuuhuoneessa, tosin tummanruskeana versiona.

   Poista

Designed by FlexyCreatives