Onnea blogi 1v ♥

Niin se aika vaan vierähtää nopeasti ja tämäkin blogi täyttää vuoden. Blogiahan olen pitänyt yhteensä jo yli 4 vuotta, mutta tämän kyseisen blogin aloitin päivälleen vuosi sitten, kun ahdistuin ollessani kahden blogin loukussa. Onneksi tajusin edes, että blogisynttärit lähestyvät, sillä jostain syystä ne ovat unohtuneet melkeimpä aina. 


Blogin matkaan on mahtunut tähän mennessä monia tunteita. Olen monessa välissä ollut jopa ahdistunut koko blogin olemassa olosta (kuten kyllä jo aikaisempienkin kanssa), mutta olen aina silti päättänyt jatkaa bloggaamista. Välillä pieni tauko tekee vain hyvää ja vaikka sitä välillä kuinka haluaisi, aina ei energia riitä omien kuulumisten jakamiseen täällä. Vaikka nykyään omistankin säännölliset työajat, silti bloggaamisen sovittaminen päivään tuntuu ajoittain mahdottomalta tehtävältä. Mutta, juuri niin haluankin omaa blogiani toteuttaa - täysin omilla ehdoillani ja itseäni varten. Juuri siksi olen myös säästänyt kaikki vanhat postaukseni blogeissani julkisena, sillä tykkään niitä itsekin lukea jälkikäteen. Monet muistot on kirjattu juurikin tänne ja edellisiin blogeihin ylös. 


Blogin kirjoitus jatkuu siis tästäkin lähtien edelleen ja mikäli teillä on juttutoiveita, nyt on hyvä aika esittää niitä :) Tänään vietän ansaittua vapaapäivää kaikesta ja suuntaan Helsinkiin shoppailemaan mummini kanssa, sillä meidän perinteisiin kuuluu käydä 3+1-päivillä yhdessä. Tiedossa on shoppailua sekä kevyt lounas jossakin mummini valitsemassa ravintolassa.

Synttäreiden kunniaksi on mahdollisesti tarkoitus järjestää myös pieni arvonta synttäreiden kunniaksi, kunhan vain keksin mikä palkinto voisi olla. Muistakaahan sillä välin osallistua I love me-messulippujen arvontaan, joka päättyy myöskin tänään. 

Designed by FlexyCreatives