Ihana innostus

Mun piti alunperin kertoa teille siitä miten viime viikot on menneet Bull's All Outin parissa, mutta en nyt millään malta. Viime viikko oli jotenkin vaikea salilla käymisen suhteen ja kamppailin parina iltana todella paljon sen salille lähtemisen kanssa. Eilenkään en kokenut mitään älytöntä paloa lähteä treenaamaan, mutta kun pääsin salille, innostus heräsi heti. 

Kuva vuodelta 2014
En ole täällä aloituskuvia julkaissut, mutta voin sanoa että edistystä on tullut. Taidan julkaista ennen/jälkeen kuvat vasta valmennuksen jälkeen kun en eilenkään tietysti kehdannut ottaa kuvia täpötäydellä salilla. Olisi kiva jakaa kuvia, mutta tällä kertaa mennään ilman. 

Se mihin kiinnitin tänään huomiota ensimmäisenä, oli olkapäät. Niihin on tullut jo huomattava muutos. Haluan juurikin olkapäihin muotoa ja olen aivan onnesta soikeana kun niissä alkaa vihdoin näkymään kovan työn tulos! Eilen vuorossa oli selkä-pakara-treeni ja inhoan yli kaiken treenata selkää, sillä en edellistä kertaa lukuunottamatta ole koskaan saanut kunnon tuntumaa. En tiedä mitä eilen tapahtui, sillä suorastaan rakastuin selkätreeniin. Liikkeet olivat tuttuja ja olen hionut liikeratoja PT:ni kanssa, mutta aiemmin ei vain ole tuntunut menevän perille, mutta nytten muuten menee.

Nyt kun tuloksia alkaa näkemään itsekin, jaksaa taas tsempata. Vaikka tosiaan viime aikoina on ollut raskasta (ei huvita ja väsyttää) niin kyllä se motivaatio vaan edelleen on se vahvin tekijä tässä hommassa. Treenit on tullut tehtyä tunnollisesti pohkeita lukuunottamatta (en halua kasvattaa niitä yhtään) ja ruokavaliossakin on pysytty yhtä pihviä ja huikeata yhtä sipsiä lukuunottamatta. Kyllä, maistoin viime viikolla yhden perunalastun ja nyt muuten koko homma kaatuu siihen. No ei sentään! Tällä hetkellä voin sanoa onnellisena, että onneksi tällä viikolla on edessä vielä 4 salia ja yhden treenin pääsen vetämään PT:ni kanssa. 

Nyt vain tsemppi päälle ja eteenpäin!
  1. Oi näitä on ihanan motivoivaa lukea! :) Itekin oon alottanu salilla käymisen, enkä tykkää selän treenaamisesta kauheesti, mutta tiiän, että se on kuitenkin tärkeimpiä lihaksia, joten se onneksi motivoi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana, kiitti kehuista :) Tänään ei ollut sitten yhtään kiva fiilis ennen treeniä, mutta olihan se kuitenkin kivaa. Asiasta kukkaruukkuun, tulihan I love me-lippu perille? Ainakin Messukeskukselta laitettiin viestiä, että ne on lähteneet :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives