Takaisin treenipolulle

Kuten varmaan muistatte, rikoin jalkani hetki sitten. Nivelsiteet sanoivat riksrakspoks ja melkolailla kaikki liikunta jäi muutamaksi viikoksi. Huomasin eilen salilla ollessani, etten käynyt ainakaan treenipäiväkirjan mukaan kertaakaan salilla elokuun aikana vaikakkin sentään tankoilemassa ja zonessa tuli käytyä. Salilla käymättömyys on kuitenkin semipaha takapakki tässä tilanteessa, sillä Bull's all out alkaa ensi viikon maanantaina ja salilla saakin sitten viihtyä 4-5 päivää viikossa. 

Palailin (jalka)treenitauolta kevyesti sunnuntaina, kun kävimme Loten kanssa kävelemässä lyhyehkön lenkin urheilupuiston ympäri. Jalka kesti hyvin ilman tukea, mutta zoneen taikka lenkille en kyllä muutamaan viikkoon ilman aircastia lähde. Etenkin korkokengillä kävellessä rikkinäiset nivelsiteet muistuttavat vielä olemassa olostaan, mutta eiköhän tuo taas jälleen kerran palaudu kuitenkin normaaliksi.


Eilen kävin ensimmäistä kertaa koittamassa ainakin osittaista jalkatreeniä salilla Suvin kanssa. Kyykkääminen onnistui kivuttomasti ja pahasti kipeytynyt alaselkä muistutti taas miksi rakastankaan maastavetoa niin kovasti. Voimatasot tuntuivat myös olevan tallella, joten ilmeisesti kovin pahaa takapakkia ei ole otettu täyslevosta huolimatta. Täällä siis ollaan kuin ollaankin valmiina ensi viikkoa varten.


Olen myös aktivoitunut työmatkojeni suhteen, sillä opiskelija-alennukseni päättyi nyt syyskuun alkuun enkä yksinkertaisesti suostu maksamaan 5 minuutin junamatkasta 100 euroa kuukaudessa. Kaivoin pyöräni äitini kellarista, joten olenkin kulkenut nyt työmatkani pyörällä. Onneksi olen kotoisin Pohjois-Suomesta, joten pieni vesi- saati lumisadekaan ei ole este pyöräilylle. 

Hyviäkin puolia tästä säästämisestä toki löytyy. Kävinkin jo kuluttamassa tämän kuukauden säästöt Zarassa viime viikon maanantaina. Työvaatekaappi karttui yhdellä topilla sekä löysin myös vihdoin sen täydellisen tummansinisen tikkitakin, josta olen haaveillut kauan. Oikeastihan liikunnalliset hyödyt ovat minulle se kaikista tärkein ominaisuus tässä eikä matkakaan ole yhtään pidempi ajallisesti kuin junallakaan. Aamu-unisena myös ehdin herätä sopivasti ennen työpaikalle saapumista ja saahan siitä myös hieman lisäenergiaa päivään. Samoin se piristää myös töistä kotiin tullessa, vaikka kotimatka onkin oikeastaan vain alamäkeä koko matkan. 

Kiitos myös esittämistänne kysymyksistä kysymyspostaukseen, seuraavaksi onkin aika alkaa työstämään sitä! Ihanaa tiistaita kaikille :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives