IN/OUT Part. 1



Värilliset kellotaulut


Aluksi vierastin värillisiä kellotauluja, mutta pikkuhiljaa alan lämmetä näille. Juurikin tuollainen kirkkaan pinkki kellotaulu saattaisi olla vaihtoehto numero 1 tai sitten turkoosi. Saas nähdä kumpi löytyy ranteesta ensin.

Tyylikkäät jakut


Tarvitsen työkäyttöön ehdottomasti enemmän siistejä ja tyylikkäitä, mutta kuitenkin rentoja vaatteita. Luottojakku puuttuu vielä kaapista ja tarvitsisin ehdottomasti valkoisen jakun, sillä se olisi helpoin yhdistellä kaikkien kanssa. Minulla on mielessäni millainen se täydellinen jakku olisi, mutta valitettavasti en ole sitä vielä löytänyt.





Nakedin luomiväripaletit

Omasta mielestäni täysin ylihypetetty tuote ja lisäksi vielä kallis sellainen. Ehkä jos joskus käyttäisin edes luomivärejä voisin ymmärtää hypen tämän ympärillä, mutta ei. 50 € on myös ainakin omalla kohdallani liikaa luomiväripaletista (sokos.fi 49.90 €).

Nyörikengät


Näille en vain lämpeä. Jos nyöritys olisi edes maltillinen niin silloin ehkä voisi toimia, mutta esimerkiksi kuvan tyyli ei uppoa minuun. Veikkaan myös kärsivällisyyteni loppuvan tällaisten kenkien pukemisen kanssa.

Leveät housunlahkeet


Ai että, näitähän minulla oli joskus ollessani ehkä 13-vuotias? Nyt en voisi kuvitellakaan käyttäväni muita kuin pillifarkkuja, mutta silloinkin kun näitä käytin, ne olivat se juttu. Veikkaan kyllä, että omalla kohdallani pillit ovat tulleet jäädäkseen, sillä se innostus on jo kestänyt vuosia.

Pretty Little Liars


Uskoin tämän sarjan pysyvän ikuisesti IN-listalla, mutta sarja on vajonnut kyllä jo parin viime kauden aikana niin pohjamutiin etten tosiaan ymmärrä miksi katson tätä. A:n paljastumisen jälkeen sarjasta tuli vielä isompi petttymys ja tulevan 5 vuoden timejumpin jälkeen en näe sarjalla enää tulevaisuutta. Jos välissä kuluu aikaa 5 vuotta niin mitä se kertoo sarjan juonesta? Aivan, ei siis enää jatkoon kesätauon jälkeen.

Tämä oli ensimmäinen IN/OUT-postaukseni, mitä mieltä olitte? :)
 1. Jeee tosi kivaa että säkin teit tälläsen postauksen :)! Nää on parhaita :>
  Oon sun kanssa samaa mieltä noista kaikista mutta etenkin noista värikkäistä kellotauluista ♥

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiva kun oot näistä samaa mieltä :) Vielä kun osaisi myös päättää ottaisiko turkoosin vai pinkin kellotaulun vai kenties molemmat :D

   Poista

Designed by FlexyCreatives