Netflixin parhaat jouluelokuvat

Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että joulu on suosikkijuhlani. En itseasiassa odota aattoa kaikista eniten, vaan nautin joulun odottamisesta ja sen valmistelusta. Parasta on saada koristella kotia pikkuhiljaa lokakuusta lähtien ja fiilistellä tämän pimeyden keskellä. Jouluelokuvat kuuluvat myös jouluvalmisteluihin ja joululeffoista tietyt on katsottava vuosi vuoden jälkeen uudelleen. Ikisuosikkejani ovat mm. Rakkautta vain ja Holiday, jotka olen molemmat katsonut jo hyvissä ajoin lokakuussa. Tykkään kummastakin elokuvasta niin paljon, että katson nämä varmasti vielä uudelleen ennen joulua tai joulun välipäivinä. 

Hypätääs sitten esittelyiden pariin!

Jouluprinssi - Kuninkaallinen vauva

Jouluprinssi - kuninkaallinen vauva on Jouluprinssi-elokuvasarjan kolmas osa. Sarja noudattaa klassista kaavaa - ensimmäisessä elokuvassa tutustutaan ja rakastutaan, toisessa osassa mennään naimisiinn ja kolmannessa perhe täydentyy uudella perheenjäsenellä. Jouluprinssi - kuninkaallinen vauva on taattua jouluhömppää ja kuten kyseiseen elokuvagenreen kuuluu, juoni on kenties hiukan liia ennalta-arvattava. Vauvan odotus ei suju aivan niin mutkattomasti ja elokuvan lopetus huipentuu tietysti jouluaattoon ja syntyvään pienokaiseen. 

Elokuvan pääpari odottaa esikoistaan, mutta odotusta varjostaa pelko kirouksesta. Aldovian ja Penglian maiden välinen sopimus täytyy allekirjoittaa jouluaattona ennen keskiyötä tai muutoin maat ovat teknisesti sodassa keskenään. Sopimus on kuitenkin hukassa ja stressi nousee etenkin odottavalla äidillä. Mysteeriä selvitetään kuninkaallisen perheen kesken ja prinsessan neuvokkaan toiminnan ansiosta sopimus löytyy. Ehtiikö kuningas ja kuningatar allekirjoittaa sopimuksen ajoissa ja miten käy kirouksen? 

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟🌟🌟

Kokonaisarvosanaksi Jouluprinssi - kuninkaallinen vauva saa minulta täydet 5 tähteä, sillä elokuvassa on kaikki erinomaisen jouluelokuvan elementit. On sopivasti ällöromantiikkaa, joulukoristeita ja ennen kaikkea joulufiilistä. Kovin vakavalla mielellä tällaisia elokuvia ei kannata katsella, joten tosikoille ja joulugrincheille tämä elokuva ei sovellu. Jos siis kaipaat joulufiilistä, suosittelen ehdottomasti katsomaan myös tämän osan!

Jouluyön ritari

Myös Jouluyön riatri on tämän vuoden uusi tulokas Netflixissä ja katsoin myös tämän heti, kun elokuva ilmestyi. Elokuva kertoo 1300-luvun ritarista, joka saapuu nykyaikaan aikamatkustajana noidan kirouksen vuoksi. Ritarin täytyy täyttää tehtävä tai hän jää ikuisiksi ajoiksi jumiin 2000-luvulle. 

Ohiossa ritari kohtaa joulumarkkinoilla nuoren ja kauniin opettajan, joka ajaa vahingossa ritarin yli autollaan. Aluksi muut epäilevät ritarin kärsivän muistinmenetyksestä, sillä hän esittelee itsensä oikeana ritarina eikä hän selkeästikään ole perille 2000-luvun maailmanmenosta. Myöhemmin opettajatar kuitenkin vakuuttuu siitä, että mies on todellinen ritri 1300-luvulta, vaikka tarina onkin uskomaton. 

Koska kyseessä on jouluelokuva, pääparin välillä on välittömästi kipinää ja rakastuminen vaikuttaa selvältä peliltä. Noidan kirous tuo kuitenkin omat haasteensa peliin ja ritari palaakin omaan aikaansa 1300-luvulle. Saako ritari kuitenkin tehtävänsä suoritettua ja palaako hän rakkaansa luo toiseen aikaan?

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟🌟🌟

Myös Jouluyön ritari saa minulta täydet 5 tähteä, sillä myös tästä elokuvasta löytyy kaikki hyvän jouluelokuvan elementit. Elokuvan jälkeen ainakin itselleni jäi ihana ja onnellinen olo, jollainen jouluelokuvan katsomisen jälkeen kuuluu jäädäkin. Tätäkään elokuvaa ei kannata ottaa liian vakavasti ja elokuva tarjoaa aimo annoksen romantiikkaa ja joulufiilistä. 

Joulusafari

Joulusafari on uusista jouluelokuvista vähiten satumainen, sillä se sisältää enemmän todenperäisiä tapahtumia kuin nämä muut. Joulusafarissa pariskunnan on tarkoitus lähteä toiselle häämatkalleen upeaan Afrikkaan, mutta aviomies päättää jättää vaimonsa kylmästi juuri ennen matkaa. Niinpä jätetty vaimo suuntaa Afrikkaan yksin, josta alkaa uskomaton seikkailu.

Afrikassa Kate (Kristin Davis) lähtee safarille komean oppaan saattelemana. Matkalla he pelastavat yhdessä norsunpoikasen, jonka he vievät eläinsairaalaan hoidettavaksi. Kate on koulutukseltaan eläinlääkäri ja hän vaatii saada osallistua poikasen hoitoon. Loma venähtää ja rakkauttakin on ilmassa. Palaako Kate enää koskaan New Yorkiin matkaltaan vai voittaako rakkaus Afrikassa?

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟🌟

Joulusafari saa arvosanakseen 4 tähteä, sillä vaikka elokuva onkin hyvä, se olisi kaivannut vielä jotain. Elokuva oli näistä ehdottomasti todenmukaisin ja realistisin, mutta se on myös yksi elokuvan vahvuuksista. Elokuvassa ei ole liiaksi ylimääräistä draamaa, vaan pääparin romanssi etenee luonnollisella painollaan. Myös Joulusafarin katsomisesta jää oikein iloinen fiilis, joten suosittelen katsomaan myös tämän!
  1. Eäh näistä mikään ei jotenkin iskenyt muhun, ehkä ton joulusafarin voisin katsoa. Mä katson aika perinteikkäästi aina joulupuu on kärvennetty jos vain siis löytyy jostain palvelusta enää kun mulla ei ole VHS-laitetta omassa himassa ja tuo holiday on myös ihana joulun ajan elokuva :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives