Äitienpäivä 2020

Eilen vietettiin äitienpäivää ja omalta osaltani kyseessä oli neljäs äitienpäivä maailman ihanimman prinsessan äitinä. Ennen äidiksi tuloa ihmettelin aina miten äidit kertovat ajan kuluvan todella nopeasti ja olen joutunut itse toteamaan aivan saman. Juurihan meidänkin prinsessamme syntyi, mutta siitäkin on jo yli kolme vuotta. Olin ennen äidiksi tuloani ajatellut, ettei minusta koskaan kuoriudu kunnon äiti-ihmistä, mutta nyt tultuani äidiksi huomaan eläväni ja hengittäväni toista varten. Omaa lastaan rakastaan aivan älyttömästi ja oma sydämeni aina välillä pakahtuu kaikista onnentunteista. Olen ehdottoman onnekas, että saan olla äiti ja se on itselleni suuri kunnia 💖
Meidän äitienpäivä oli rauhallinen ja vietimme suurimman osan päivästä kotona. Aamulla sain nukkua pitkään (eli melkein kymmeneen) ja sain herätä lapseni iloiseen huutoon "äitiii, olen ostanut sinulle kukkiaaaa". On sanomattakin selvää, että oli ihana herätä näin ja ulkonakin paistoi kauniisti aurinko. Aamupala oli katettu minulle valmiiksi alakertaan ja pöydässä odotti kaikkia lempiherkkujani eli patonkia, ilmakuivattua kinkkua sekä mozzarellaa. Kyllä perheeni tietää mistä tykkään. 

Päivällä vietimme aikaa myös terassilla ja saimme nauttia auringosta. Onneksi näin, sillä tänään ulkona onkin satanut räntää ja eilinen kaunis päivä on muisto vain. Ihanaan päivään kuului myös wolttaaminen ja tilasimmekin suosikkiruokaani siipiä. Onneksi mieheni on myös oppinut pitämään siivistä pitkällisen "koulutuksen" myötä ja nykyään syömmekin siipiä melkein viikoittain.
Myöhemmin illalla kävimme vielä kuvaamassa kirskikkapuiden kukintaa kotimme lähellä ja sain nauttia kuvaamisesta aivan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Viime vuonna kävimme äitienpäivänä Roihuvuoren kirsikkapuistossa, mutta tänä vuonna tungokseen lähteminen ei ollut missään nimessä vaihtoehto. Onneksi kauniita puita löytyy muualtakin ja löytämämme kuvauspaikka olikin jopa paljon parempi kuin kirsikkapuisto.
Toivottavasti teillä kaikilla muillakin äideillä oli ihana äitienpäivä 💖
  1. Ihanalta näyttää teidän äitienpäivä <3 Hyvää äitienpäivää vielä näin jälkikäteen :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives