Kuluvan viikon kuulumiset


Kuluneen viikon paras: 
Paluu hieman normaalimpaan arkeen. Prinsessa meni eilen päiväkotiin pitkästä aikaa ja se teki varmasti meille molemmille hyvää. Hän on ikävöinyt kavereitaan ja voi miten iloinen pieni päiväkodista eilen kotiutuikin. Itsehän ikävöin prinsessaa ensimmäisen kerran jo klo 13 ja olihan se outoa olla kotona yksin piiiitkästä aikaa näin kahden kuukauden jälkeen. Työnteko tulee varmasti myös helpottumaan, kun pystyn keskittymään ihan täysin vain työntekoon.

Kuluneen viikon huonoin:
No tämä sää. Vaikka eletään jo toukokuun puoliväliä, ulkona sataa jatkuvasti räntää vaikka aurinko paistaa samalla. Toivottavasti kevät alkaa kunnolla pian!
Tänään aion: 
Ottaa rennosti rankan työviikon jälkeen. Ylityötunteja kertyi tälle viikolle 5 tuntia, joten päivät ovat venyneet kuin huomaamatta. Onneksi etätyön tekeminen kuitenkin säästää aikaa ja muutoin käyttäisin työmatkoihin päivittäin 2 tuntia.


Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Nyt meillä ei taida olla sen suurempia suunnitelmia viikonlopuksi, kun se että pitäisi saada vaatehuone siivottua ja raivattua. Tarkoitus olisi myös lähettää jälleen vaatteita myyntiin vähänkäytettyyn, sillä etenkin prinsessan vaatekaappiin oli jälleen kertynyt pieniä vaatteita. Viikonloppuna voisin myös kuvata meidän uusimmat nettikirppislöydöt, joita teimme Emmystä. 

Viikon ruoka: 
Tämän viikon herkkuruoka oli eilinen Woltin kautta tilattu vuosipäiväillallinen Souvlakista. Tänään vietimme myös virtuaalilounasta työkavereideni kanssa ja söin pitkästä aikaa myös sushia. Nam! Muutoinkin olemme woltanneet viime aikoina todella paljon, hupsista.
Päivän fiilis:
Tänään fiilis on ollut kieltämättä vähän väsynyt. Työviikko on vaatinut osansa ja yötkin ovat jääneet hieman liian lyhyiksi. Illalla on myös tiedossa tyttöjen ilta oman prinsessan kanssa ja mitähän kivaa sitä meille keksisi 💖

Viikon treenit:
Tällä viikolla kävelylenkit vaihtuivat juoksuun pitkästä aikaa ja juoksukilometrejä onkin tullut tähän mennessä noin 10. En pidä juoksusta ollenkaan ja yllätinkin itseni aikaisemmin tällä viikolla juoksemalla ihan tappolenkin. Ajallisesti tai kilometreissä mitattuna lenkki ei ollut kummoinen, mutta lenkki oli sitäkin tehokkaampi. Lenkin juoksin tyylillä juokse täysiä - kävele ja lepää - juokse jälleen täysiä ja toista kotiin saakka. Juuri tällainen juoksu nostaa varmasti parhaiten kestävyyttä Megazonessa, mutta ai että minä inhoan tällaisia treenejä. 
Viikon hankinta:
Nettishoppailtiin eilen prinsessan kanssa, sillä hän halusi ehdottomasti oman kaulakorun. Hän on lainaillut vanhoja kaulakorujani ahkerasti ja yksi niistä rikkoutuikin (ei haittaa, kun en enää käyttänyt), mutta hän ilmoitti haluavan myös ihan ikioman. Päätimme siis tehdä pienen tilauksen H&M:lle ja tilasin itselleni myös yhdet uudet lakanat.

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla ajatukset ovat pyörineet takatalvessa. Tänäänkin aamulla lumi oli jälleen maassa ja aamulle suunniteltu juoksulenkki siirtyi toiseen ajankohtaan. Tällä hetkellä ulkona sataa vettä ja toivon, että ilma kirkastuisi vielä iltaa kohti.

Viikon asu:
Tällä viikolla päällä on ollut pelkästään koti- tai treenivaatteet eli kovinkaan kummoisia asuja ei taaskaan ole ollut päällä. Koska kotoilen paljon, etsinnässä on hyvät uudet kotileggarit. Jos siis tiedät mistä saa parhaan hinta/laatusuhteen legginsit, saa vinkata!
  1. Mie muuten latasin Woltin ja laitoin sun koodin sinne, niin vois joskus testata jos raaskii :D

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives