Prinsessan kesävaatekaappi kuntoon - ihania vaaleanpunaisia uutuuksia

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Kesä on vihdoin täällä ja vähitellen myös lämpimämmät säät. On ollut ihanaa, kun ulos voi vain lähteä ilman sen kummempaa erillistä pukemista ja saamme kaikki nauttia lämmöstä ja auringosta. Saimme yhteistyössä Jollyroomin kanssa valita prinsessalle uusia kesävaatteita Luca & Lola-merkiltä, uudet sandaalit Vikingiltä sekä UV-uima-asun sekä hatun

Kesävaatteissa meille on tärkeää mukavat materiaalit sekä käytännöllisyys. Luca & Lolan valikoimasta löytyy vaatteita niin pienille kuin isommillekin lapsille sekä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Omat valitsemani vaatteet olivat pääosin vaaleanpunaisia, sillä vaaleanpunainen taitaa nyt olla sekä äidin että tyttären suosikki. Onhan se nyt ihanaa pukea oma prinsessansa kaikkiin suloisuuksiin. Omat suosikkini näistä vaatteista olivat ehdottomasti nämä raidalliset housut, jotka ovat aivan ihanan pehmeää materiaalia. Kuten omassa vaatekaapissanikin, haluan että myös prinsessan vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä keskenään. 
Nämä kengät löytyvät Vikingin mallistosta ja tilasin nämä Sandvika-sandaalit koossa 26, joka on nyt prinsessan käyttämä koko. Omasta mielestäni nämä vastaavat hyvin kokoaan ja onneksi nämä olivat juuri sopivat tämän kesän käyttöön. Sandvika-sandaalit on valmistettu hyvin hengittävästä ja pehmeästä materiaalista ja nämä istuvat pieneen jalkaan hyvin. Sandaaleissa on kiristysnyörit, joiden avulla lapsenkin on helppo säätää kengät sopiviksi. Sandaaleiden luvataan kestävän myös suolavettä, joten nämä sopivat myös rantakäyttöön. Kenkien pohja on vaimentavaa EVA-materiaalia ja kuminen ulkopohja takaa kenkiin hyvän pidon.

Viking Sandvika-sandaalit maksavat 39,90 euroa.
Luca & Lola Anni Collegetakki

Luca & Lola Montena toppi
Luca & Lola Miriam-mekko
Luca & Lola Rosa-housut

Kesällä meidän perheen aika menee suurimmaksi osaksi ulkona. Jos emme ole jossain retkellä tai piknikillä aurinkoisella säällä, prinsessan löytää satavarmasti pihan uima-altaasta. Neiti rakastaa yli kaiken pulikointia hänen pienessä altaassaan ja lomalla kuluukin useampi tunti päivässä altaalla tai "poolilla" niin kuin meillä sanotaan. Tätä äitiä tämä ei haittaa, sillä voin itse samalla rentoutua auringossa altaan vierellä hyvän kirjan parissa.

Auringolta suojautuminen on tärkeä asia meille ja haluankin, että neidillä on päällään UV-uimapuku sekä hattu silloin kun oleilemme auringossa. Kanarialla ollessamme huomasin, että suurimmalla osalla suomalaisista lapsista oli puettu päästä varpaisiin UV-vaatteisiin (mielestäni aivan oikein), mutta ruotsalaisilla ja norjalaisilla oli selkeästi sallivampi linja UV-vaatteiden suhteen. UV-vaatteiden lisäksi käytämme myös aina aurinkorasvaa, jotta kukaan ei pääse palamaan auringossa.

Tämä UV-uimapuku sekä UV-hattu löytyvät molemmat myös Luca & Lolan valikoimasta. Adorlee UV-uimapukua löytyy koostaa 74-80 kokoon 122-128 asti ja tämä maksaa 29,90 euroa. Delfino UV-hattu löytyy valikoimasta koosta 50 kokoon 56 asti ja tämä on hinnaltaan 19,90 euroa.
Luca & Lola Adorlee UV-uimapuku
Nyt seuraavalla viikolle onkin luvattu ihanan lämmintä kesäsäätä ja ainakin meidän päivät tulemaan kulumaan pitkälti ulkona. Vietimme eilen päivää omalla pihalla uima-altaalla sekä pidimme samalla piknikin perheen kanssa. Olemme myös käyneet ulkoilemassa ahkerasti läheisessä urheilupuistossa ihailemassa kukkia sekä tietysti olemme käyneet minun ja prinssesan lempipaikassa eli koskella.

Ensi viikolla teillekin on luvassa jotain mukanaa Instagramini puolella. Saan nimittäin järjestää teille arvonnan, jossa palkintona voittajalle on luvassa vapaavalintaiset Vikingin sandaalit. Kannattaa siis laittaa tilini @pinxedful seurantaan!

Millaisia vaatteita teidän lapsillanne on ja onko teillä UV-asut käytössä kesällä?
 1. Todella suloisia vaatteita pienellä prinsessalla <3 Meillä on myös käytössä aina UV-vaatteet sekä hattu kesäisin. Todella helppo suojautua niillä auringolta :)

  Aurinkoista kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) UV-vaatteet on mun mielestä kyllä ehdottomasti oltava ja ne on just nimenomaan helppokäyttöisiä vs. aurinkorasva.

   Ihanaa kesää sinnekin Jenni! <3

   Poista
 2. Meillä on käytössä uv-vaatteet enkä ymmärrä miksi joku ei käyttäisi niitä :D Kauniita vaatteita olet valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämäpä! Kiitos, neiti sai itse osallistua valitsemiseen <3

   Poista

Designed by FlexyCreatives