Viikkokatsaus

Kuluneen viikon paras: 
Tällä viikolla olemme nauttineet ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä. Työpäivät sujuvat myös huomattavasti mukavammin terassin puolella ja onkin ollut rentouttavaa tehdä töitä ulkosalla. Olen tykännyt kovasti etätöistä enkä pistä ollenkaan pahakseni jos omalta osaltani etätyö jatkuu jopa ensi vuoteen. Näin säästyy paljon ylimääräistä aikaa päivistä, sillä jos matkaisin joka päivä toimistolle, viikossa kuluisi aikaa jopa 10 tuntia työmatkoihin. 

Kuluneen viikon huonoin:
Tässä viikossa ei ainakaan tähän mennessä ole ollut mitään kovinkaan huonoa, joten toivotaan asian pysyvänkin näin!

Tänään aion: 
Ottaa rennosti. Tällä hetkellä katsomme prinsessan kanssa Paw Patrolia telkkarista, syömme poppareita ja hetki sitten rentouduimme kotimme spa-osastolla (eli suihkussa, mutta prinsessa sanoo näin :D). 
Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Huomenna suuntaamme kukkakaupoille ja aion hankkia terassillemme kukkia sekä uudet kukkalaatikot. Haaveilen myös uusista kalusteista, mutta en ole osannut päättää millaiset haluaisin vanhojen tilalle. Sen tiedän kuitenkin, että haluan polyrottinkiset kalusteet enkä missään nimessä ruokailuryhmää vaan enemmän oleiluun sopivat kalusteet eli esimerkiksi sohvaryhmän tai vastaavan. 

Viikon ruoka: 
Tämän viikon spesiaaliruoka oli keskiviikon lounas. Saimme nimittäin woltata itse omat lounaamme ja tilasin jälleen kerran sushia <3 

Päivän fiilis:
Tänään on ollut kaikin puolin tosi kiva päivä! Sain töissä kehuja työstäni ja se tuntui todella hyvältä. Lisäksi aikaa tuli vietettyä pihalla melkein 10 tuntia ja nautittua auringosta. Olen huomannut että aurinko on itselleni tosi iso voimavara ja nautin valosta kovasti.
Viikon treenit:
Nyt on myönnettävä että viikon treenisaldo on aika lähellä nollaa. Maanantaina ja tiistaina tein nopeat kotitreenit ja kävin juoksemassa kertaalleen, mutta se siitä. Nyt viikonloppuna on tartuttava itseään taas niskasta kiinni ja käytävä lenkille.

Viikon hankinta:
En ole tainnut tällä viikolla hankkia mitään, vielä! Huomenna hankin tosiaan ainakin kesäkukat <3 Vähän aikaa sitten ostamani Apple Watch sen sijaan on osoittautunut ihan mahtavaksi hankinnaksi ja olen ollut kelloon todella tyytyväinen. Kaikki ne ominaisuudet joiden takia Suunto 3 Fitness lähti vaihtoon, toimivat nykyisessä kellossa loistavasti.

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla oon miettinyt kovasti tulevaa juhannusta ja toivoisin että käytäisiin meidän suvun mökillä. Meillä on kuitenkin hieman hankala läpikulkuhuone mökillä ja mieheni (enkä kyllä minäkään) ei tykkää nukkua siinä, sillä tosiaan muihin makuuhuoneisiin mennään meidän makuuhuoneen kautta.

Viikon asu:
Tällä viikolla päällä on olleet kesävaatteet ja useimmiten bikini yläosa sekä shortsit. Tilasin myös Nellyltä pari uutta mekkoa kesäksi, mutta ne eivät ole ehtineet vielä päälle asti.
  1. Kivan kuuloinen viikko ollut sinulla. On kyllä niin totta, että auringosta saa aina voimaa.
    Ihanaa viikonloppua Cami <3

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives