Testissä uutuuskosmetiikkaa kesäksi

Kaupallinen yhteistyö: oletkaunis.fi

Kesä on hyvä aika kokeilla uutuuskosmetiikkaa ja leikitellä värisävyillä, joita ei muuten käyttäisi. Olen yleensä aika hillitty meikkaaja eikä kasvoillani näe koskaan kovinkaan tummaa tai räväkkää meikkiä. Pidän luonnonläheisistä ja pehmeistä sävyistä ja myös kosmetiikassa erilaiset vaaleanpunaisen sekä nuden värit ovat suosikkejani. Tämän yhteistyön myötä uskaltauduin kokeilemaan Jeffree Starin meikkejä, jotka ovat kyllä erittäin päinvastaista tyyliä kuin omani yleensä on. Lähdin kuitenkin uskaliaasti kokeilemaan Jeffree Starin nestemäistä huulipunaa värissä 'Ryland'.
Jeffree Starin nestemäinen huulipuna on todella pigmenttistä ja sävy on räväkkä. Ensimmäisen kokeilun perusteella sävy on arkikäyttöön ehkä hieman liian näyttävä ja toivon että sävyä saisi hieman pehmennettyä. Olisikohan tähän antaa hyviä vinkkejä? Täytyy varmaan koittaa sekoittaa tätä jonkun toisen kiillon kanssa. Väri itsessään on kaunis ja juuri oikea minulle, joskin juurikin sävy on vain liian voimakas.

+ Pigmenttisyys
+ Hyvä koostumus ja miellyttävä huulilla
- Omaan makuun liian räväkkä sävy
- Tuotteet ovat melko arvokkaita kokeiltavaksi

Tämä Profusionin Pink Nudes-paletti onkin taasen sitten aivan täydellinen sävymaailmaltaan minulle. Luomivärit ovat pigmentiltään hyviä ja luomiväri levittyy luomelle hyvin. Sävyt sopivat myös saumattomasti yhteen, joten erilaiset häivytykset ja esimerkiksi kevyempi 'Smokey eye'-meikit onnistuvat tällä paletilla mainiosti. Paletista löytyy luomivärin lisäksi myös poskipuna sekä korostusväri, joten kasvojen meikistä saa monipuolisen yhdellä paletilla. 

+ Värit täydelliset omaan makuun ja tyyliin
+ Pigmenttisyys
+ Paletin monipuolisuus
+ Hyvä hinta/laatu-suhde

Nämä Natura Siberican tuotteet eivät tulleet omaan käyttööni, sillä olin saanut mieheltäni toiveen että kylpyhuoneen peilikaappiin voisi ilmaantua myös hänelle kasvojenhoitotuotteita. Erityisesti mieheni toivoi kosteusvoidetta, joten päädyin valitsemaan hänelle nämä kaksi tuotetta. Omia käyttökokemuksia näistä minulla ei ole, mutta mieheni sanoin nämä olivat "ihan ok" eli siis toimivia näin miehen sanoin. Valitsin hänelle sekä Wolf Power-kosteusvoiteen (9,90 euroa) sekä Bear Hug-puhdistusgeelin (7,90 euroa).

+ Hyviä perustuotteita miehen ihonhoitoon
+ Tuoksu ok
 1. Jes, kosmetiikkapostauksia on aina kiva lukea! Jeffree Starin tuotteita ois tosi mielenkiintoista kokeilla :) Kuulostaa lupaavalta ainakin niiden koostumus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tehdä näitä useammin sitten! :) Tässä huulikiillossa oli kyllä tosi hyvä koostumus ja ovat kyllä ihan laadukasta kosmetiikkaa. Näin Essencen käyttäjänä tuo hinta vaan hirvittää näissä ja monissa muissa meikeissä :D

   Poista
 2. Miesten testailut on aina hauskoja. Meilläkin perheen miehet ovat testailleet ihonhoitotuotteita ja tuoksuja :)
  Jeffree Starin huulikiillot ja punat on ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hauska on myös koittaa saada vastauksia :D Kun kysyy että oliko hyviä, vastaus on mm tai just "ihan ok". Tarkentavilla kysymyksillä voi sitten koittaa nyhtää mielipidettä tietyistä asioista :D Tuo kiilto oli kyllä muuten tosi ihana, mutta jotenkin se pitäisi saada vähän laimeammaksi xD Oli vähän turhan raju omaan arkikäyttöön tällaisenaan.

   Poista
 3. Ihana toi huulikiilto, just tuollaista super pigmenttistä ite hakisin! :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives