Parhaat kosmetiikkakalenterit 2020

Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *

Joulu lähestyy ja ainakin itselläni joulutunnelman metsästäminen on alkanut. Koti on jo täyttynyt erilaisista kausivaloista ja ensimmäiset varsinaiset joulukoristeetkin on kaivettu esiin. Viimeistään kohta on myös aika tilata ja hankkia tämän vuoden joulukalenteri, sillä parhaat viedään tunnetusti käsistä nopeasti. Uutisissa on kerrottu mm. Taffelin sipsikalentereista, jonka ensimmäinen erä loppui samantien. Toivon silti saavani vielä omani! Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin vuoden 2020 kosmetiikkakalentereihin sekä niiden tilaus/ostopaikkoihin.

*24 Days of Beauty by KICKS

Tämä ylellinen joulukalenteri on täydellinen lahja. Voit tietenkin hemmotella sillä myös itseäsi! 1. joulukuuta alkaen aina jouluaattoon asti jokaisen luukun taakse kätkeytyy kauneustuote. Kalenterissa on kaikkea kynsilakoista, meikeistä ja meikkitarvikkeista ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin Atelier Rouge, Continu, FLAER, MONSUN, Skin Treat ja BUDGIE-tuotemerkeiltä. Anna kalenteri rakkaallesi tai hemmottele itseäsi lahjalla, joka tekee joulukuun päivistä hieman hauskempia!
Saatavana rajoitettu määrä.
Tämä kalenteri itselläni oli viime vuonna ja tämän haluaisin tänäkin vuonna!

Arvo: 170 €, ovh. 54,90 euroa. Myynnissä Kicksissä myymälöissä ja verkkokaupassa.

*Clinique Advent Calendar

Anna lahjaksi upea 24-osainen ihonhoito- ja meikkisetti, joka sisältää mm. kolmivaiheisen ihonhoitorutiinin, palkitun kosteustuotteen, suositun huulivärin ja kulttimaineen ansainneen meikinpoistoaineen. Valmis lahja erinomaiseen hintaan.
Arvo: Yli 200 euroa, ovh. 96 euroa. 

*Lumene Beauty Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Surprises

Pohjoisen kauneusjoulukalenterin 24 kauneusaarretta tekevät joulun odotuksesta hemmottelevan kokemuksen. Kalenterin luukkujen takaa paljastuu 17 ihonhoito- ja 7 meikkituotetta. Täydellinen lahja joko itsellesi tai jollekulle erityiselle.
Kalenterin sisäosan valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia ja se kierrätetään muovipakkauskeräyksessä. Valmistettu Suomessa. 100 % vegaaninen.
Arvo: 250 euroa, ovh. 89,90 euroa

*MAC Boom Boom Wow Complete Advent Calendar

M·A·C:in 24 taianomaista hetkeä! Lähtölaskenta mahtavimpaan juhlaan vain rajoitetusti saatavalla Boom Boom Wow Complete -adventtikalenterillamme – ilotulituksilla huurrettu kotelo täynnä pieniä ja suurenmoisia yllätyksiä avattavaksi joka päivä.

MACin joulukalenteri on tässä postauksessa esitellyistä kalentereista selkeästi tähän mennessä kallein, mutta myös tähän mennessä ulkonäöltään kaikista vetoavin ainakin omalla kohdallani. Kyllähän kalenterin pitää olla myös kaunis, eikö vaan!

Arvo: ei tiedossa, ovh: 160 euroa.

*Lancôme Advent Calendar

Lancôme Adventtikalenteri tarjoaa 24 upeaa kauneusyllätystä. Hemmottele itseäsi tällä ylellisellä adventikalenterilla, ja tee jokaisesta joulukuun päivästä erityisen jännittävä päivä! Adventikalenteri sisältää Lancômen halutuimmat meikki- ja ihonhoitotuotteet.

Arvo: Ei tiedossa, ovh. 170 euroa

*NYX Professional Makeup Diamond & Ice Please! 24 Days Holiday Countdown Calendar

Esittelemme jäätävän 24 päivän lähtölaskennan jouluun! Upea pakkaus sisältää 24 suosituinta tuotettamme sekä minikokoisina että täysikokoisina.
Tee jokaisesta päivästä juhlaa
Miksi odottaa lahjojasi, kun voit saada yhden jokaisena päivänä ennen joulua? Huulikiilloista luomiväreihin - kerää ammattilaistason tuotteitamme koko joulukuun ajan ja lisää ne kauneusrutiiniisi.
Aloita värikäs lähtölaskenta jäätävään kauneuteen!

Arvo: Ei tiedossa, ovh. 79,90 euroa.

*Real Techniques 25 Days Of Disco Advent Calendar

Adventtikalenteri, jonka 25 luukkua kätkevät sisäänsä ihania yllätyksiä hiuksille ja kasvoille! Jos haluat tänä vuonna panostaa kalenterissasi välineisiin, on Real Techniquesin kalenteri valintasi! 💕

Arvo: Ei tiedossa, ovh. 79,90 euroa.


*Essence Ho Ho Home for x-mas advent calendar

Kaupunki huokuu joulun tunnelmaa, kun kastanjan ja mausteisen viinin tuoksu leijailee ilmassa. Vuosittainen jouluinen elokuvailta parhaiden ystävien kanssa sekä monet muut jouluiset perinteet täyttävät kalenterin. Koti tuntuu entistäkin paremmalta paikalta joulun aikaan! Siksi essencen joulukalenteri kantaakin nimeä "Ho Ho Home for x-mas". Joulukalenteri on saatavilla syyskuun lopulta marraskuun loppuun ja löydät kosmetiikkakalenterista 24 suloista yllätystä aina jouluaattoon asti.

Joulukalenteri sisältää kolme essencen normaalivalikoiman täysikokoista suosikkia sekä 21 jouluista tuotetta, jotka on valmistettu yksinomaan kalenteria varten. Essencen joulukalenteri tuo joulunodotukseen ripauksen lisäjännitystä.

Tämä kalenteri lähti itselläni juuri tilaukseen! Essencen kalenteri on jokajouluinen must have 😍

Arvo: Noin 60 euroa, ovh. 30,50 euroa.

*Catrice Advent Calendar DIY V2

Tämän vuoden juhlameikki hehkuu kynttilänvalon lailla ja huulten tummanpunainen sävy erottuu edukseen. Kauneussuosikkimme löytyvät nyt lämpimän jouluisissa sävyissä, jotta voit luoda näyttävän juhlameikin läpi koko juhlakauden. Catrice DIY -joulukalenteri tekee joulun odottamisesta jännittävämpää. Löydät uuden yllätyksen aina jouluaattoon asti. Kalenteri on täydellinen lahja, kun haluat ilahduttaa ystävääsi, äitiäsi tai siskoasi ja tehdä heidän joulun odotuksestaan entistäkin jännittävämpää.

Kalenteri sisältää 16 täysikokoista Catricen suosikkia ja kahdeksan eksklusiivista tuotetta, jotka on suunniteltu kalenteria varten. Kalenteri sisältää mm. jouluisen kynsilakan, korostuspuuterin, monikäyttöisen siveltimen sekä klassisen punaisen huulipunan. Löydät pakkauksesta 24 paperista pussia ja kultaista tarraa, jotka voit viimeistellä haluamallasi tavalla. Lisää pusseihin omia viestejäsi, karkkia tai ihan mitä tahansa ja tee kalenterista omannäköisesi.

Catricen kalenteri on edullisemman hintaluokan kalentereista Essencen kalenterin lisäksi oma suosikkini! Kumpikin on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen kalenteri!

Arvo: Ei tiedossa, ovh. 40,90 euroa.

*The Body Shop

The Body Shopilla on tänäkin vuonna valikoimassaan useampi kalenteri kolmessa eri hintaluokassa. Edullisin kalenteri maksaa *79 euroa, toiseksi kallein *99 euroa ja kallein *149 euroa.  Jokaisessa kalenterissa on varmasti The Body Shop-fanille jotain, sillä kaikki kalenterit sisältävät sopivan sekoituksen erilaisia ihonhoito- ja meikkituotteita. Kalleimmassa Ultimate-kalenterissa kaikki tuotteet ovat täysikokoisia, muissa on mukana myös matkakokoisia tuotteita.

Arvo: Vaihtelee kalenterin mukaan, ovh. 79-149 euroa.

Joko sinulla on kalenteri hankittuna vai lähtikö joku näistä tilaukseen?
  1. Mainoslinkit pitäisi aina merkata selkeästi jokaiseen linkkiin erikseen. Tämä on sitä läpinäkyvää vaikuttamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tarkennuksesta, en tiennyt että oli tältä osin muuttunut ohjeistus! 💕😍

      Poista
  2. tuo mäkin pizzan muotoinen kalenteri ihanan näköinen :) yksi kalenteri jo löytyy mutta miksi ei hankkisi toista.. apua

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives