Meitsijäbä 27v.

Niinhän siinä taas kävi, että viime viikon torstaina täytin taas vuosia. 4.6.1988 saavuin tähän maailmaan klo 11.26 ja nyt olen siis virallisesti vanhentunut 27 vuoden ikään. Sen erikoisemmalta ei tunnu edelleenkään eikä tuleva kolmekymppinen liiemmin jännitä, sillä korvien välissä taitaa asustaa sellainen ikuinen kakskymppinen. Yhtä hyvin sitä tullaan toimeen niin omanikäisten, nuorempien kuin vanhempienkin kanssa ja vanhin ystäväni jääkin itseasiassa eläkkeelle ensi vuonna.

n. 1v.
Synttäriaamu alkoi jännittelyllä siitä, muistaako Sami synttärini vai ei, mutta lopputuloksena oli iloinen yllätys. Aamulla kun olimme tekemässä lähtöä töihin, koitin kovasti urkkia muistiko hän synttärini ja pokassa oli kuulemma pitelemistä kun olin niin ilmiselvä. Itsekin jouduin taistelemaan, että sain pidettyä utelut sisälläni. Kuitenkin juuri kun hän oli poistumassa ulko-ovesta, kehotti hän vielä minua kurkkaamaan keittiöön ennen töihinlähtöä. Ovi paukahti kiinni ja jäin yksin. Keittiössä kuitenkin odotti kukkakimppu ja paketoitu korurasia lempikoruliikkeestäni, aivan täydellinen yllätys siis ♥

n. 3v.
Muutoin synttärini kuluivat töitä tehdessä, mutta työkaverini Lotte vei minut työpaikkani viereiseen salaattilounaalle. Tässäkin minut kiilattiin jonossa, ja lounas maksettiin puolestani. Myös pomoni muisti minua pienellä vaaleanpunaisella yllätyksellä eli smoothiella. Lotte oli myös ajastanut kellonsa soimaan 11.26, jolloin olin ilmoittanut olevan vasta virallisesti 27-vuotias.

4. luokan kuva
Postauksen kuvien ottamisesta on jo jokunen tovi aikaa, mutta olenhan minä edelleen aika samannäköinen. Täytyy kyllä ihailla tuota lumoavaa mekkotyyliä, joka minulla on ensimmäisessä kuvassa. Taitaa muuten olla ensimmäinen tarhakuva Raahen ajoilta. Nuo vaatteet, jotka ovat viimeisessä kuvassa olivat muuten tuohon aikaan ehkä kovinta muotia. Kyseessä on R-Collectionin collaripuku sekä tietysti jenkkihuivi. Muitakin tyylikkäitä vaatteita löytyy koulukuvista, kuten esimerkiksi hamehousut... 

Tälläisia synttärikuulumisia oli tällä kertaa, seuraavia sitten odotellessa. Sen isompia juhlia tuskin on tiedossa ennen niitä kuuluisia kolmekymppisiä. Tällä ikäluvulla on hyvä jatkaa :)
 1. Toi ekan kuvan vaate ei ole mekko vaan ne on haalarihousut ja toi valkoinen kaulus on irrallinen kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin itseasiassa onkin :) Äiti osasi kertoa, että olin kuulemma ihan itse kuolannut tota kaulusta :D

   Poista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut! Bongasin blogisi blogit.fi sivustolta ja taidankin jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Vois hommaa tollasen kauluksen uudestaa vai mitä oot mieltä ^^

   Poista

Designed by FlexyCreatives