Casual asukuvia: joskus vaan tuulee

Keskiviikkona vietettiin meidän firman kesäjuhlia Lauttasaaressa Poliisien kesäkodilla. Alkuohjelmaan kuului leikkimielinen Police Camp, jossa suoritettiin rasteja tiimihengen nostattamiseksi. Ohjelmaan kuului mm. Kickbikella ajoa, nuoliammuntaa sekä vedenkantamista rikkinäisillä kastelukannuilla. Ihan mukavaa tekemistä muuten, mutta juoksentelu meressä tuskin teki hirveän hyvää. 

IMG-20150610-WA0029

Jossain vaiheessa karkasimme Loten kanssa rantaan ottamaan parit asukuvat, mutta kuten kuvista näkyy, olosuhteet ei oikein olleet puolellamme. Rannassa oli melkoinen tuuli ja viereisen saunan porukka varmaan ihmetteli mitä me oikein siellä rannalla hommataan. Tuttuun tapaan meistä lähti ihan älytön meteli, kun kikatimme menemään. 

IMG-20150610-WA0011
Jakku H&M / Toppi Zara / Farkut Guess / kengät Ted Baker

Pukukoodiksi juhliin oli määritelty casual, joten valitsin jo töihin rennot, mutta tyylikkäät vaatteet. Ulkonakin näissä olisi pitänyt pystyä olla, mutta noh, ei ihan nappivalinta siinä mielessä. 

IMG_20150610_170139

IMG-20150610-WA0034

20150610_204226

Ilta vierähtikin sitten oikein hauskoissa merkeissä firman piikkiin ja lopulta päädyimme kuitenkin vielä Rymy-Eetuun vaikka kovasti oltiin jo muka lähdössä ajoissa kotiin. Seuraavana aamuna selvisimme kuitenkin töihin jo ysiksi, ja muumilimu pelasti senkin työpäivän. Jos ette tienneet, niin muumilimulla saa parannettua mahdollisen itseaiheutetun pahanolon. 

Anyways, nyt kuitenkin suunnataan viikonlopun viettoon. Huomenna Hipari saapuu meille katsomaan Carl Philipin häitä ja viiniä tulee taatusti taas kulumaan. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives