Jalkarääkkiä kellarissa

Kävimme eilen työkaverini Loten kanssa pitkästä aikaa salilla työpaikkamme kellarissa. Tällä kertaa vuorossa oli jalkatreeni ja keskityimme tavallista enemmän pakaroiden muokkaamiseen. Mitään massiivisen pitkää treeniä emme tehneet, vaan keskityimme isoihin, mutta sitäkin tehokkaampiin liikkeisiin. Eilinen ohjelmamme piti sisällään ainoastaan neljä liikettä, mutta 4-5 sarjaa liikettä kohden sekä raskaat painot pitivät huolen siitä, että jalat ovat nyt tehokkaasti jumissa. Myöskin omat inhokkialueeni eli etureidet saivat kunnon rääkkiä, vaikka mieluiten jättäisin sen osa-alueen kasvattamisen kokonaan välistä. 

IMG-20150622-WA0008

Eiliseen jalkatreeniimme kuului kyykky tangolla leveällä jalka-asennolla, jalkaprässi kapealla jalka-asennolla, maastaveto sekä lantionnostot tangolla. Itse kamppailin maastavedossa jälleen kerran temppuilevien polvien kanssa, mutta toinen puolisko suoritui mavesta salikokemukseen nähden loistavasti. Myös lantionnosto oli Lotelle uusi liike, mutta pienistä krampeista huolimatta liike saatiin tehtyä tehokkaasti.

IMG-20150622-WA0016

IMG-20150622-WA0026

IMG-20150622-WA0009

Kuten kuvista näkee, meidän kellarisali on melko alkeellinen, mutta salilta löytyy kaikki tarvittava. Paljon vapaita painoja sekä tilaa toteuttaa erilaisia liikevariaatioita. Salilta löytyy vieläpä säkki ja hanskatkin, joten joskus voisi käydä näyttämässä kuka käskee. 

IMG_20150623_084850

Eräs treeniunelmani myös toteutui hiljattain, nimittäin löysin vihdoin itselleni silmäämiellyttävät Niken kengät. Tilasin nämä Zalandolta ja ovat muuten olleet erinomaiset jalassa. Kengät ovat ihanan kevyet sekä tuntuvat äärimmäisen hyviltä jalassa. Mitä muuta lenkkareilta voisikaan toivoa. Harkitsin pitkään mustien Nikejen tilaamista, mutta onneksi kuitenkin päädyin näihin värillisiin. Olen kovin huono käyttämään mustia treenivaatteita (poikkeuksena housut), vaikka ehkä mustat kengät olisivat olleet neutraalimmat muun vaatetuksen kanssa. 

Nyt kun alet myös jylläävät kaupoissa, tilasin itselleni myös uudet treenihousut. Kuvissa näkyvät housut ovat peräisin Gina Tricotista, mistä hankin nykyään lähes kaikki treenivaatteeni. Löysin myös eilen aivan sattumalta uuden ruotsalaisen treenivaatekaupan Instagramin kautta, mutta se onkin jo aivan toinen juttunsa...
 1. Mä yllätyin kun löysin Gina Tricotista ihanat jumppahousut! Osa urheilutuotteiden laadusta siellä ei ollut ihan mieleeni., mutta kyllä sieltä silti hyviä löytöjä voi tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kestäny kaikki aina tosi hyvin ja monta vuotta, vaikka vaatteet onkin aika kovassa käytössä. Edullisuus on kans tälläsen treenivaatehamstraajan mieleen niin voi tehdä niitä löytöjä vähän huolettomammin :D Missä vaatteissa laatu ei ollut sun mieleen?

   Poista
  2. Jotkin housut ja paidat nukkaantuu helposti. Vähän joka kaupasta sellaisiakin tuotteita löytyy tosin.

   Poista
  3. Joo ei se hinta välttämättä aina ole laadun tai laaduttomuuden tae :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives