Fit-lehden lukijatapahtuma Röhnischin kanssa

Torstaina osallistuin Fit-lehden sekä Röhnischin järjestämään lukijatapahtumaan, johon oli kutsuttu kolmisenkymmentä Fitin lukijaa. Heti kutsun saatuani kiirehdin ilmoittautumaan ja onneksi ilmottauduinkin, sillä tapahtuma oli todella kivasti järkätty.

Kokoonnuimme ensiksi kaikki Röhnischin Showroomille Helsinkiin, jossa saimme kaikki päällemme samanlaiset upeat asut, jotka tarjosi tietysti Röhnisch. Itselläni oli päällä pieni flunssa ja pelkäsinkin sen vaikuttavan negatiivisesti osallistumiseen. 

Tapahtumassa oli tarkoituksena ensiksi lenkkeillä Töölönlahden ympäri ja sen jälkeen pitää lyhyt, mutta tehokas Tabata-tunti. Onneksi lenkin sai mennä omaan tahtiin vaikkapa kävellen ja treenin sai vetää täysin oman kunnon ja fiiliksen mukaan. Niinpä keskityinkin siis lenkillä nappaamaan mukaan muutamat Pokemonit sekä juttelin muutaman muun tytön kanssa samalla kun nautittiin myös taiteiden yön esityksistä Töölönrannassa. Hyvin meidänkin pinkki performanssi sopi joukkoon!


Röhnisch oli itselleni aiemmin toki tuttu merkki nimenä, mutta ilmeisesti merkki on nyt rantautumassa isommalla volyymilla Suomeenkin. Kyseessähän on ruotsalainen merkki, joka on alunperin saksalaisen herrasmiehen perustama merkki. Röhnisch tunnettiin aluksi enemmän urheiluvälineiden kuin vaatteiden valmistajana, mutta nyt merkistä on muovautunut oikein lupaava treenivaatemerkki. Pääsin tutustumaan Showroomilla paremmin Röhnischin vaatteisiin, joista onkin tulossa myös oma postaus. 

Treenivaatehulluna kaipaan treenivaatteissa aina sitä pientä jotain, ja Röhnischin tulevassa mallistossa oli monta sellaista juttua, jotka saattavat hyvinkin löytää tiensä kaappiini. Pitänee ensin kuitenkin tyhjentää varastoa, sillä treenivaatteita on kieltämättä päässyt kertymään melkoinen pino. Noh, välillä jopa kaikki 15 treenihousupariani ovat pesussa samaan aikaan.

Iso kiitos vielä Fitille sekä Röhnischille tapahtuman järjestämisestä ja toivottavasti näitä järjestetään useamminkin! :)
 1. Kuulostaa tosi ihanalta tapahtumalta! Ja noi pinkit treenivaatteet on niin kivat! Voi kun miekin joskus pääsisin mukaan tuollaiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi vaatteet oli niin mun tyyliset! Pitäähän nyt pinkkiä ja väriä muutenkin olla treenivaatteissa :) Joo toivottavasti pääsisit, tää oli etenkin kiva tapahtuma! Harmi kun suurin osa taitaa olla täällä PK-seudulla näistä :(

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta! Mä en koskaan ole myöskään käynyt missään vastaavassa, ja ihan sen puolestakin olisi mielettömän hienoa päästä kokemaan jotain vastaavaa! :) Ja hei, nuo treenivaatteet sopii sulle aivan äärimmäisen hyvin! Kunpa itsekin osaisi käyttää jotain muutakin väriä, kuin mustaa, valkoista tai harmaata... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan rohkeasti kokeilemaan värejä ja myöskin tällaisia tapahtumia ;) Mä ostan pääasiassa mun kaikki treenivaatteet Hennesistä tai Ginasta niin siellä pääsee alkuun edullisesti kokeilussa!

   Toi pitkähihainen paita tuli just nyt tarpeeseen kun alkaa ilmatkin vähän viiletä!

   Poista

Designed by FlexyCreatives