Kesäilta Löylyssä

"Lämpötila +13 astetta, tuntuu kuin +8 astetta". Tähän sääennusteeseen on helppo tiivistää meidän vähintäänkin lämpimät tunnelmat eilisillalta Löylystä. Saimme eilen vieraiksi Tampereelta Minnan ja Jounin, ja heidän kanssaan suunnattiinkin illaksi Hernesaarenrantaan tsekkaamaan paljon kohuttu Löyly.

Päivällä ilma näytti huolestuttavan sateiselta, mutta onneksi sentään suihkulta vältyttiin ja päästiin kuin päästiinkin illaksi Löylyyn. Saunakin olisi ollut paikallaan, sillä ilma oli todella hyinen ja tuulinen rannassa. Koska reissu oli ennalta suunniteltu, sinne Löylyyn täytyi päästä salakylmästä säästä huolimatta. 

Olimme suunnitelleet syövämme Löylyssä etenkin nyt, kun päivän shoppailukierroksella ei löytynyt mitään ostettavaa Victoria's Secretiltä. Ruoka Löylyssä oli hyvää ja mieli teki kovasti ottaa Jasperin lohikeittoa. Hampparitkin olivat oikein maukkaita, vaikka toki viileässä ilmassa ne kylmenivät todella nopeasti.

Maisemat Löylyn yläterasilla olivat huikeat, mutta täytyy sanoa että kokonaisuudessaan olen Hernesaarenrantaan pettynyt. Parin kesän hehkutuksen jälkeen odotukset olivat paljon kovemmat koko rannan suhteen, mutta paikka olikin tosi blaah. Löyly itsessään oli todella tyylikäs ja hienosti toteutettu paikka ja tulemme varmasti tänne toistekin. Jäätiin myös yhdessä ihmettelemään Eiran asukkaiden valituksia Löylyn melusta. Ei tuolla kyllä musiikkia niin kovaa soitettu ja äänetkin kuuluvat kaupunkielämään.

Löylystä jatkoimme eilen vielä Kampin William K:hon, josta kaikki vanhukset lähtivätkin sitten hyvissä ajoin ennen keskiyötä nukkumaan. Minna ja Jouni piipahtivat tänään vielä vierailulla meillä katsastamassa uuden asunnon, tuomassa kihlajais/tuparilahjan ja katsomassa tietysti myös nynny-Teukkaa. Saatinpahan tänään jo mietittyä ainakin alustavasti myös mahdollista Tuhkolman reissua tulevaisuudelle!

Takana on mitä ihanin viikonlopun aloitus ja vielä onkin aikaa nauttia viikonlopusta Ihanaa viikonloppua myös teille!
 1. Olen itse suosinut enemmän Hernesaaren rantaa, joka on vaan enemmän omaan mieleen. Rento ja kesäinen fiilis aina vieraillessa. Löyly näytti todella isolta lautajärkäleeltä kun viimeksi sen ohitimme :) mutta pitäis varmaan käydä että tietäisi mimmonen on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä paikan päällä, Löyly on vaikuttava niin sisältä kuin ulkoakin :) Älä anna siis lautakasan hämätä!

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta! Mulla / meillä on jäänyt turisteilu Helsingissä vähemmälle, mutta pitäisi kyllä ehdottomasti jossain vaiheessa ottaa itseään niskasta kiinni, ja tulla kiertelemään & katselemaan.

  Hyvää viikonloppua! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne vaan ihmeessä, nähtävää kyllä riittää! :) Ihanaa viikonloppua sinnekin ♥

   Poista
 3. Voi kun naurahdin tuossa teidän yhteiskuvassa takana olevalle miehelle, joka seisoskelee lattia reiässä! :-D Täytyy ehdottomasti päästä kokeileen mahdollisimman pian löyly, sillä niin upeelta se näyttää ja muutenkin vaikuttaa käymisen arvoiselta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä valkkasinkin tän kuvan just siks, kun toi mies näyttää hassuimmalta tässä :D Muissa se oli jo melkeen ylhäällä sieltä! Suosittelen kyllä Löylyä, mutta kannattaa mennä lämpimämmällä säällä kuin me jos ulkona haluaa nautiskella olostaan :)

   Poista
 4. Oijoi, pahoittelut aiheutetusta nälän tunteesta! Tervetuloa ja kiitos, kun jäit lukemaan ♥

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives