Sisustusliike White on White

White on white on yksi lempisisustuskaupoistani ja viimeksi etsittiin sitä Minnan kanssa kissojen ja koirien kanssa, mutta silloin se jäi löytämättä kauheassa paniikissa. Nyt keskiviikkona kuitenkin löysimme liikkeen Suvin kanssa täysin ongelmitta ja siinähän se liike pönötti toisen suosikkini Habitatin vieressä. 

Tällä kertaa pystyin poistumaan liikkeestä tyhjin käsin, mutta saas nähdä miten sitten käy kun joulutarvikkeet saapuvat myymälään. Viimeksi myymälässä vieraillessani en poistunut tyhjin käsin ja paljon enemmänkin olisi lähtenyt mukaan jos vain budjetti olisi ollut kanssani samaa mieltä. 


White on whitessa myydään mm. Riviera Maisonia sekä Lexingtonia, jotka molemmat kuuluvat suosikkimerkkeihini. Haaveena on joskus omistaa RM:n viinilasit sekä toivottavasti joulujuttuja, kunhan ne tältä vuodelta myymälään ilmestyvät. Värimaailma liikkeessä muistuttaa hyvinkin paljon meidän kodin värimaailmaa ja taitaapa meidänkin sisustustyyli olla hiukan maalaisromanttinen.
Ensi kuussa onkin tarkoitus mennä hakemaan lisää inspiraatiota perinteisille Habitare- sisustusmessuille, joilla olen yleensä käynyt kummitätini kanssa. Tällä kertaa joudun kuitenkin keksimään muuta seuraa, sillä kummitätini on harmillisesti Ranskassa. Habitaressa suosikkejani ovat perinteisesti olleet maalaisromanttiset pisteet, sillä en tykkää liian räikeästä sisustuksesta ja kaikkien kynttilähärpäkkeideni on jatkossakin sovittava sisustukseen etenkin nyt kun joulu tekee tuloaan. Tarkoituksena on muuten hankkia valkea joulukuusi tänä vuonna, joten jos tiedät mistä sellaisia saa, vinkkejä otetaan vastaan!

Oletteko te käyneet White on whitessa ja millaisesta sisustuksesta te tykkäätte? :)
 1. En ole itse koskaan vieraillut tuossa liikkeessä, mutta oikeastaan toi 'sisustusmerkit' ei oo mun juttu. Mä ostan niin sikana kamaa kirppiksiltä ja teen ite ja sit ostan vaan jostain puuilosta, tokmannista, honkkarista tai jostain muusta sekatavarakaupasta. Niiden kaikkien nitominen yhteen tekee tunnelmaa. Ja rehellisesti osasta krääsästä oon vaan halunnut eroon ja sit on tiettyä kestosuosikkia. Juuri nyt tykkään kullasta, mustasta, akaasiapuusta, harmaasta, valkoisesta ja pienistä mutta suurista yksityiskohdista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kirppikseltäkin löytää näitä sisustusmerkkejäkin ja seurailenkin aktiivisesti näille tarkoitettuja Facebook-ryhmiä :) Osa on myös toivottu sukulaisilta juuri mm. joulu/valmistujaislahjaksi eikä itsellä ole tapana ostella kauheasti "merkkikamaa" kuitenkaan. Mäkin olen päässyt hyvin kaikesta nuoruuden sisustuskrääsästä eroon, kun silloin tuli osteltua ties mitä tyyliä ja väriä sekaisin. Mä tykkään tällä hetkellä kovasti ruusukullasta!

   Poista
 2. Mä olen aivan heikkona maalaisromanttiseen (sekä maanläheisiin sävyihin - etenkin valkoinen, bessi ja vaalea harmaa ovat mun mielestäni todella ihania sävyjä) - mies puolestaan, no... Miten sen nyt sitten nätisti sanoisi. :-D Meillä on kotona tällä hetkellä melkoinen sekamelska skandinaavista suoralinjaisuutta ja vähän värikkäämpää amerikkalaista. Meillä on aika paljon nykyisessä kodissa samoja huonekaluja, mitä meiltä löytyi Utahistakin - jotkut taas sitten aivan täysin erilaisia... :-D

  Jos koskaan eksyt Porvooseen, niin ehdottomasti iso, iso suositus Sasu's Playhouselle! Aivan suunnattoman ihana ja vähän samantyylinen liike - silkkaa rakkautta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa meillä siis osua sisustusmakukin yhteen! Jos mä saisin vihdoin kuvattua esittelypostauksen meidän kodista niin näkisit paremmin :D

   Täytyy varmaan vinkata miehelle, että nyt olis käytävä Porvoossa :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives