Bodom ja huonoja ravintolakokemuksia

Keskiviikkona kävimme parhaan ystäväni Suvin kanssa katsomassa Bodomin, sillä teineinä seurasimme Nils Gustafssonin juttua todella tarkasti. Muutenkin Bodomin juttu on kiinnostanut meitä, joten täytyihän se elokuvakin sitten nähdä. 

Ennen elokuvaa kävimme pelailemassa hieman Pokemon GO:ta ja Bravuriassa päädyimmekin lurettamaan viereisellä pokestopilla. Kaikilla viimeisellä kolmella kerralla kun olen Bravuriassa käynyt, en ole poistunut paikalta ilman valitusta. Kerran meidät unohdettiin pöytäämme Hiparin kanssa 45 minuutiksi, viimeksi annoksesta puuttui kaikki mausteet ja tällä kertaa saimme odottaa pääruokaa yli tunnin ja katseltiin kateellisena, kun kaikki meidän jälkeenkin tulleet saivat ruokansa.
Kerrankin kuitenkin ravintolassa osattiin hoitaa sähellys hyvin, sillä saimme ilmaiset juomat sekä alkupalat ja myöskin pääruuasta tuli reilu alennus. Loppujen lopuksi meidän ruokailu maksoi Bravuriassa alle 9 euroa per tyyppi. Vaikka kyseisessä ravintolassa aina sählätäänkin, on siellä vaan niin hyvää ruokaa että pakkohan sinne on mennä uudelleen. Onneksi meillä oli myös reilusti aikaa varattuna ennen elokuvaa, jotta kerkesimme silti syödäkin.


Bodom oli elokuvana melko mielenkiintoinen. En vielä oikein tänäänkään osaa sanoa, mitä mieltä olin elokuvasta. Nyt kun elokuvan on nähnyt niin ymmärrän miksi juonikuvaus oli niin suppea, sillä jos kerron elokuvasta enemmän niin se pilaa kyllä koko elokuvan idean. Säästetään se ilo siis teille, jotka ehkä haluatte myös nähdä elokuvan. Sanottakoon sen verran, että juoni ei ollut ihan sellainen kuin olisin ennalta odottanut elokuvan edetessä :)

Kyseessähän on kuitenkin olevinaan kauhuelokuva, mutta paikoittain ne kaikista "pelottavimmat" kohtaukset olivat lähinnä naurettavia. Elokuvaa ei selkeästi ollut kuvattu oikealla Bodomilla ja Bodomin ympäristöä oli muokattu elokuvassa. Näyttlijävalinnat olivat myös aika mielenkiintoisia ja itseä Mikael Gabrielin suoritus ei oikein vakuuttanut. Pitihän tämä kuitenkin nähdä eikä elokuva nyt kuitenkaan ihan täysi floppi ollut. Elokuvassa oli käytetty hieman erilaisia kuvaustekniikoita, kuten mm. vedenalaista kuvausta. Itse antaisin Bodomille 3/5 tähteä.

Oletteko te jo nähneet Bodomin ja tykkäsittekö? :)
 1. Olin just tulossa kysymään että miks ihmeessä käytte siel aina uudestaan jos kerran joka kerta on tullu jotain sähläilyjä :D Mut okei hyvä ruoka on kyl aika tärkee pointti. Ja kiva et ne täl kertaa osas hoitaa sähläyksensä kunnialla ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää viimesin oli jo aika paha sähläys, mutta hyvä kompensaatio saa mut silti edelleen palaamaan sinne :D Jos en ois niin perso Bravurian ruualle niin sitten ois rafla jo kyllä jäänyt. Pienemmästäkin on muutamat paikat jo saaneet ikuisen bannin :)

   Poista
 2. En oo nähnyt leffaa, mutta miut löytääkin aina vaan lähinnä komedioista :D ja aika mälsää touhua tuollainen ravintolatouhu, mutta onneksi edes hyvitykset toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään yleensä tän tyyppisiä leffoja käy katsomassa, mutta just Bodomin kohdalla piti tehdä poikkeus :) Yleensä Sami tykkää käydä katsomassa enemmän toimintaa, kun mä taas kävisin mieluummin kattomassa hömppää mikä ei taas sitten oo niin Samin mieleen.

   Me ollaan onneks Suvin kanssa totuttu odottelemaan ja meille aina sattuu ties mitä. Kerran Kreikassa bussi hajosi keskelle moottoritietä ja siellä sitten odoteltiin monta tuntia ja viimeksi Oulun reissulla Norskin lento oli about 7 tuntia myöhässä ja oltiin vasta aamuyöstä kotona :D Ehkä se onkin se seura mikä tän aiheuttaa!

   Poista
 3. En oikee tykkää tommosista jännäriltä tai kauhulta kuulostavista elokuvista. Taitaa olla aika huono ravintola, ei ainakaan tuo alkupala oo mikään erikoisen näköinen, melkein pettymys jos odottaisi vaikka maustettua kirpeää tomaattia ja puhvelinmozzarellaa eikä kauppakamaa alepasta :S tai vaikuttais ja näyttäis aika kamalalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toi elokuva ainakaan kauhuelokuvana vakuuttanut. Toi alkupala on itseasiassa ihan sairaan hyvää! Toi vihreä kastike (se oli XXX verde nimeltään, en muista tarkkaan) on tässä ehkä eniten se juttu. Oon oppinut, että tossa ravintolassa kannattaa tilata alkupala, kun sitä pääruokaa saa usein odottaa.......

   Poista
 4. Mullein on jäänyt ainakin toistaiseksi Bodom katsomatta - we'll see, josko tulis mentyä katsomaan sitä vaikka jossain vaiheessa!

  Ja ah, ihana kuulla, että Suomessakin osataan ravintoloissa pahoittelu! Tai ainakin joissain - mulla on lähinnä huonoja kokemuksia... Oon niin tottunut siihen, että USA:ssa kaikesta pienestäkin saa heti alennusta tai edes jotain ekstraa! Viimeisin kunnon sähläys oli Pizza Factoryssa - mä tilasin Chicken-BBQ:n ilman pekonia, koska mä en yksinkertaisesti voi sietää pekonin hajua, makua, mitään. Odoteltiin ihan kiitettävä tovi Charlesin salaattia ja mun pizzaa - ja kappas vaan, sieltä deep dishin syövereistä paljastui mitäpä muuta kuin pekonia... Hyi. Hyi hyi hyi!

  Mä ensin vielä meinasin, että vedän kakomalla pizzan alas (oli ihan hirveä nälkä), mutta Charles pomppasi pöydästä ylös ja haki tarjoilijan paikalle. Ihan järjettömät pahoittelut, kahden minuutin päästä pöydässä oli garlic pizza sticksejä ja saatiin molemmille ilmaiset pizzat oman valinnan mukaan pahoitteluksi :-D Kaikkiaan maksettiin ainoastaan salaatista, joka jäi muistaakseni jonnein 6-8 dollarin välimaastoon.

  Näitä vaan Suomeenkin! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katottiin eilen kotona Now you see me 2, suosittelen mieluummin sitä katsottavaksi kuin Bodomia :)

   Joo mä suorastaan hämmennyin siitä miten hyvin tilanne tuolla hoidettiin. Yleensä tyydyttäisiin sanomaan, että "keittiössä on ruuhkaa" ja kohautettaisiin olkia vaikka näkihän sen että meidän ruuat oli jääny kokonaan välistä.

   Toi toimintatapa oli teilläkin ihan oikea :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives