Pikkusiskon synttärit

Lauantaina juhlittiin pikkusiskoni Saran 9v. synttäreitä, vaikka oikea päivä onkin vasta torstaina. Hassua ajatella, että tuo pieni siskonikin on jo täti nuoresta iästään huolimatta. Synttäreillä oli paikalla kyllä myös pikkuserkkuni Aino, joka oli nelivuotias tullessaan myös ensimmäistä kertaa tädiksi. 

Siskoni kanssa meillä on aikalailla tasan 20 vuotta ikäeroa ja muutinkin kotoa pois siskoni ollessa vauva. Ilmeisesti äitini ei halunnut kotimme tyhjenevän eikö vain? ♥
Äitini luokse oli kerääntynyt joukko sukulaisia sekä naapureita. Vaikka Sara oli juhlien sankari, ei ole vaikea arvata kuka oli myös toisessa pääosassa näissä juhlissa. Typy saikin kiertää sylistä syliin ja välillä sai äitikin oikein etsiä, että missä se lapsi tällä hetkellä menee. Typy selvisi ensimmäisistä juhlistaan oikein hienosti eikä suurempia kitinöitä tullut. Ehkä uusi Cubuksesta ostettu vaaleanpunainen neulemekko vaati hieman rauhallisemman esittelyn.

Synttärisankari oli toivonut Littlest Pet Shop-kakkua, joten sellainenhan hänen täytyi saada. Onneksi äitimme on näppärä käsistään, että hän joutessaan moisen pyöräyttää. Hän onkin luvannut tehdä kakun myös Typyn nimenantojuhliin, joita vietämme todennäköisesti toukokuussa kunhan nimi on saatu päätettyä.

Perheen isompi prinsessa sai jälleen ison kasan lahjoja ja sukulaisilta tulikin hieman käytännöllisempiä lahjoja. Meidän perheeltä + Maijalta Sara saikin uuden verkkapuvun, jolla voi sitten osallistua luistelun ja baletin oheisharjoituksiin. Kuvassa näkyvä Kalevala Korun kaulakoru oli ehdottomasti yksi kauneimmista lahjoista, joita Sara sai.

Perjantaina kävimme Maijan kanssa Sellon uuden Cubuksen avajaisissa, joten se megalomaaninen ostosaalis täytyy esitellä täälläkin. Typyn uusi neulemekko sekä sukkahousut ovat sieltä ja löysihän se äitikin itselleen jotain kivaa. Palataan siis niissä merkeissä seuraavaksi!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives