Kauneushaaste

1. Varhaisin meikkimuistosi?
Mun ensimmäinen meikkimuistoni taitaa olla seiskalta, kun muistan laittaneeni ihan kuulkaas ripsiväriä luokkakuvauksiin. Muistan olleeni niin nolona koko hommasta, koska näytin omasta mielestäni niin typerältä kuin olla ja voi, vaikka ripsari olikin ihan nätisti ja oikein laitettu. En olisi muuten laittanut edes ripsaria (joka on muutenkin kuitenkin aika huomaamaton lisä vieläpä), mutta silloin koin siihen ensimmäistä kertaa sosiaalista pakkoa.

2. Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?
Huulirasvan ja satunnaisen huulikiillon lisäksi ei mitään. Harvoin edes kannan käsilaukkua mukanani. Tosin puuteri/puikkomainen meikkivoide tulisi joskus tarpeen. Beautyblenderin Blotterazzi on kieltämättä ollut hyvä apuväline.
3. Lempituoksusi?
VS:n bodymistit sekä Escadan kesätuoksut. Etenkin se tulevan kesän tuoksu oli ihana ja toivottavasti saan sen jostain lahjaksi! ♥

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Juo paljon vettä ja muista vitamiinit. Nyt raskauden aikana ja sen jälkeen olen päivittäin syönyt vitamiineja ja eron huomaa niin kynsissä kuin hiuksissakin.

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
Anastasia Beverly Hillsin meikit, rakastuin! ♥
6. Ikimuistoisin virheostoksesi? 
Ikimuistoisesta en tiedä, mutta aina NYXin ripsiväriin olin äärimmäisen pettynyt. Kauhea hype, mutta hirveä tuote ja vielä omaan makuuni kallis hutiostos.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoiteella ehdottomasti jos meikkaan. Sen verran on epätasaisen värinen tämä oma naamataulu, että vähän peittoa tarvitaan.
8. Eyeliner vai kynä?
Mieluummin kynä, sillä se tekee mielestäni kauniimman jäljen.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Ripsiväri ja mielellään Maybellinen "banaaniripsari". Se tekee omasta mielestäni täydellistä jälkeä.
10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?
Haluaisin testailla laajemmin Essencen meikkejä. Omistan merkiltä jo monia juttuja ja heidän ripsari, meikkivoide sekä peitepuikko ovat yksiä parhaista, joita tiedän. Harmi ettei meidän lähellä ole kauppaa, josta näitä saisi ostettua. 
  1. Käy kyllä kateeksi niitä jotka ei tarvitse meikkivoidetta naamalleen tasottamaan naaman väriä tai peittämään "virheitä". Sitä päivää odotellessa että punainen naama olisi joskus muotia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näimpä! Kesällä tilanne onneksi hieman helpottaa, kun saa väriä pintaan. Talvella jo pienikin minuutin ulkoilu pistää posket ja oikeestaan koko naaman punaseks, että oikeen hävettää :D

      Poista

Designed by FlexyCreatives