Typyn ensimmäiset neuvolat

Onpas ihana palata pitkästä aikaa blogin pariin. Viime päivät on tullut elettyä melko täydessä symbioosissa vauvan kanssa ja olemmekin katsoneet ihan luvattoman monta jaksoa Paratiisihotellia Typyn kanssa. Kausi on melkein lopussa ja kohta meidän täytyy keksiä uutta katsottavaa. Huonoísta roskasarjoista otetaan siis vinkkejä vastaan, joita voi sitten katsella imettäessä :)
Kuten otsikkokin sanoo, olemme kerenneet käydä jo muutamassa neuvolassa Typyn kanssa. Torstaina kävimme neuvolassa ensimmäistä kertaa kaksin ja uskaltauduttiin vaunuilla jopa bussiin. En tiedä mikä siinäkin hommassa jännitti niin kovasti, mutta siitäkin selvittiin onneksi. Illalla kävimme myös Lapsimessujen bloggaajaillassa junalla, joten nyt on jo pahimmat pelot julkisilla liikkumisesta selätetty.
Nämä ensimmäiset neuvolat ovat olleet lähinnä painokontrolleja ja Typyn paino onkin noussut syntymäpainosta hienosti. Typyn strategiset mitathan olivat syntyessä 51cm ja 3705g. Nyt mitat ovat kasvaneet 54 senttiin ja paino 4160 grammaan. Kohta kaikista pienimmät vaatteet käyvät siis jo pieniksi. 
Typy on myös alkanut kukkumaan paljon päivisin, joten omaa aikaa tälle äidille ei juuri jää. Kun käynnissä on vielä selkeästi tiheän imun kausi, paikka sohvalla pysyy kyllä lämpimänä. Kohta onneksi itselläkin on aika jälkitarkastukseen ja toivottavasti saan luvan alkaa liikkumaan kunnolla. Tällä hetkellä olen keskittynyt kasvattamaan kuntoa vaunulenkeillä, mutta ennen kesää olisi tarkoitus aloittaa jälleen salilla käynti. Sitä ennen täytyy kuitenkin vahvistaa kehoa ja löytää kadoksissa oleva koordinaatio uudelleen. 

Tällä hetkellä nämä vähäisetkin postaukset keskittyvät vauvaan, mutta kauheasti mitään muuta kirjoiteltavaa ei tällä hetkellä ole, ellette sitten halua kuulla uusimpia juonenkäänteitä Paratiisihotellista. Kotoa kun ei juuri tule poistuttua niin elämä neljän seinän sisällä on aika rajoittunutta. Eiköhän tähänkin tule pian muutos kuitenkin :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥

Designed by FlexyCreatives