Heinäkuun ensimmäinen kesäasu - valkoista pitsiä ja farkkua

Kävimme maanantaina ystäväni Jonnan kanssa tutkimassa kotikaupunkimme Helsingin parhaita paloja ja kiertelimme mm. Kaivopuiston rannassa ja Eirassa. Rakastan merenrantaa ja vanhoja taloja, sillä ne ovat mielestäni paljon kauniimpia kuin uudet talot. Kuvasimme samalla reissulla myös nämä asukuvat ja kiitos ihanista kuvista Jonnalle 💘  Näiden kuvien myötä olen himoinnut entistä enemmän myös itselleni uutta puhelinta, sillä nämä on otettu iPhone 11 pro max-puhelimella. Oma puhelimeni iPhone 8 ei tarjoa läheskään yhtä hyvää kameraa ja vaikka omistan myös järjestelmäkameran sekä useita objektiiveja, uudelle puhelimelle ja paremmalle kameralle olisi käyttöä. Kuvaan kuitenkin niin paljon ja päivittäin.
Alustoppi Zara / Pitsitoppi Lindex (second Hand) / Farkut Freddy / käsilaukku Zara / kengät Nike / aurinkolasit Glitter
Tykkään suht simppeleistä asuista ja mielestäni naapurilta ostettu pitsitoppi tuo tähän asuun mukavasti kesäisyyttä. Niken lenkkarit eivät ehkä kruunaa asua, mutta tällä kertaa kengissä mentiin käytännöllisyys edellä, sillä päivän aikana askelia kertyi liki 20 000 ja kilometrejä vähän vajaa 15. Ballerinoissa tai flipflopeissa olisi siis ollut aivan turha lähteä liikenteeseen. 

Kuvauspaikkana meillä toimi tämä syvennys Huvilakadulla aivan "Salkkari"-taloa vastapäätä ja mielestäni tausta toimi tässä kyllä erittäin kivasti. Otimme samalla myös muutamia kivoja kuvia prinsessasta, mutta koska en näytä hänen kasvojaan somessa, ne kuvat saavat jäädä vain kotialbumin koristeeksi 💘 
Loppuun vielä muutama onnistunut otos behind the scenes-materiaaliksi 💘  Kivaa torstaita kaikille!
  1. Ihana asu! Itsekin harkitsin, oliko sulla se olympuksen blogikamera diis mikä kaikilla oli, aikanaan mutta olen todennut että järkkärissä pitää olla kenno :) muutenkin aikanaan tuli ostettua parin tonnin kamera niin sillä on hyvin 8 vuotta jo kuvannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on se ja oon ollu kyllä erittäin tyytyväinen. Omasta mielestä kennon koko ei vaikuta kuvan onnistumiseen kyllä millään tavalla ja tykkään että kamera on mieluummin pieni kuin iso. Esim. Canon oli mulle käyttöön lopulta liian raskas.

      Poista

Designed by FlexyCreatives