Flashback Friday: Ja näin minusta tuli wowinörtti

Tämä postaus on julkaistu alunperin I wait for no man-blogini puolella. Oikeasti postaus piti julkaista jo eilen, mutta tietysti se unohtui. Syy miksi valitsin tämän postauksen tälle viikolle, on tietysti WoWin uuden lisäosan ilmestyminen ja sitähän tässä on tullut tahkottua koko vapaa-aika. Voitte siis odottaa kuulevanne minusta taas ensi viikon alusta :) Sen verran päivitystä tuohon alla olevaan postaukseen, että tällä hetkellä leveleitä löytyy 92 ja kovasti mennään maxleveliä eli 100 kohti. Pelasin uutta lisäriä heti launchissa ja kyllähän peli lagaa edelleen ihan järkyttävästi. Servut aukeavatkin taas uudelleen klo 12. Jos ette myöskään ole osallistuneet vielä blogissa käynnissä olevaan arvontaan, tehkää se täällä. AIkaa sunnuntaihin asti!

Minulta toivottiin nörttäilypostausta taas pitkästä aikaa, joten tässäpä sitä tulee. Olen jo pidempään miettinyt kirjoittavani tästä uudesta aivan puskista alkaneesta peliharrastuksesta. Kaikki jotka tuntevat minut, tietävät etten aiemmin ole ollut mikään World of Warcraftin fani. Olen nähnyt muutamia tapauksia joissa pelaaminen on mennyt täysin yli ja jopa lukio on jäänyt kesken kyseisen pelin takia. Nyt kuitenkin itse pelaan kyseistä peliä kaikesta huolimatta. En myöskään ikinä ole ymmärtänyt mitään "taikaponilentelypelejä", kuten aiemmin olen tämäntyyppisistä peleistä puhunut. 


Tässä se nyt on, oma ensimmäinen wowihahmoni, level 85 hunter. Levutettiin kyseinen hahmo Samin kanssa kimpassa tosi nopeasti linkitetyillä accounteilla, joten en tajua puoliakaan mitä tässä pelissä oikeasti kuuluisi tehdä. Camsulla eli wowihahmollani on aivan paskat kamat vielä toistaiseksi, mikä on todella ärsyttävää kun en käytännössä pärjää kenellekkään. Kuulemma pitäisi jaksaa pelata PvP:tä eli mättöä toisia pelaajia vastaan. Kuitenkin kun olen niin nyyppä, se olisi sama kuin pelaisin CS puukolla ilman suojia awikkaa vastaan. Mahdollisuuteni ovat yksinkertaisesti ZERO. Yritäppä tässä sitten inspiroitua pelaamaan :D

Koska olen hunter, classini käyttää myös pettejä eli lemmikkejä. Niitä tällä hetkellä löytyy mukana laukussa 5kpl, joista tässä 3:
Kaikki näistä peteistä ovat erilaisia ja niillä on tottakai erilaiset ominaisuudet. Polkkatukkaa eli Polkkista käytän silloin kun teen questeja eli tehtäviä, sillä se pitää viholliset kaukana minusta. Hunter kun ei voi ampua vihollisia lähietäisyydeltä vaan tarvitsee välimatkaa. Puudelia käytän instoissa eli Dungeoneissa eli tyrmissä, joissa itse menen tällä hetkellä 4 muun randomtyypin kanssa. Instoissa on paljon "pieniä" vihollisia sekä muutamia isompia eli bosseja. Itse tykkään näistä instoista kaikista eniten tällä hetkellä, sillä sieltä saan pisteitä joilla voin ostaa parempia kamoja itselleni. Tosin mm. eilen sain kickiä kun en ilmeisesti tehnyt tarpeeksi damagea vaikka en edes ollut niin huono. 

Ja kuinka tämä kaikki nyt sitten alkoikaan? Sami jätti oman wowinsa auki ja menin ihan viattomasti vain lentelemään hänen taikaponillaan. 5 minuuttia tämän jälkeen minulla olikin Samin accolla oma wowihahmo ja kohta sitten jo oma accountti. Nyt löytyy kaikki lisäosat ja peliaikaa takana 1kk. Koitan myös saada serkkuni jatkamaan omaa wowitustaan, että voitaisiin pitää tyttöjen skumppa- ja wowilanit. Tämä toteutuukin kunhan serkkuni saa vain oman pelikoneen, jota työstämme tällä hetkellä painostamalla hänen poikaystäväänsä ostamaan jo sen uuden koneen itselleen. 

Kovasti on siis edelleen opittavaa, mutta kai tässä pelaamalla oppii. Yllättävän mukavaksi peliksi on osoittautunut tietyillä osa-alueilla tämä peli, mutten silti ymmärrä sitä maniaa että pitää koulu lopettaa kesken. Onneksi olen itse niin nyyppä, että hermoni palavat ennenkuin ehdin päästä kovinkaan pitkään peliputkeen. Mikäli tämä aihe kiinnosti, voinen kirjoittaa lisää tulevaisuudessa edistymisestä sekä hermojen menettämisestä pelin parissa. 
  1. No minua ainakin saa viihdyttää peliaiheisilla postauksilla, koska niin harvoin missään blogeissa kukaan kertoo pelaamisistaan.

    Minua vähän huvittaisi kokeilla tota uutta lisäriä, mutta ajallisesti ei taida olla mahdollisuutta vasta kuin ehkä jouluna. Harmittaa myös, kun en yhtään tiedä millä serverillä kaikki vanhat wowitutut menevät :P

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives