Tunnelmaa ja tuoksuja

Ihanaa, vihdoin se joulu alkaa oikeasti lähestyä. Kuinkakohan monta jouluaiheista postausta tänä vuonna muuten saan aikaiseksi? Eilen aamulla iski hirveä leipomisfiilis, kun luntakin oli maassa. Meinasin nimittäin taas leipoa joulutorttuja, mutta sain hillittyä itseni. Näiden leipomisenhan voi aloittaa ihan hyvin jo lokakuussa, että varmasti ehtii syödä niitä tarpeeksi. Joulun aika itsessään ei nimittäin riitä siihen. 

En kuitenkaan tullut tällä kertaa höpisemään taas siitä joulusta vaan AirWickin tuoksukynttilöistä, joita sain ilokseni buzzata. Buzzadorina toimiminen siis tarkoittaa sitä, että saan mahdollisuuden hakea mukaan erilaisiin kampanjoihin, joiden kautta saa tuotteita testattavaksi. Tällä kertaa kampanja oli AirWickin tuoksukynttilöihin liittyvä ja tarvitseeko erikseen vielä kertoa miksi hain kamppikseen mukaan. 

PicMonkey Collage
Golden Winter Wood sekä Mulled WIne & Cinnamon Apple

Sain kynttilät siis testaukseen Buzzadorin kautta ja odotinkin pakettia innolla. Paketista paljastui 2 x 2 erilaista tuoksukynttilää, joiden tuoksut olivat Mulled WIne & Cinnamon Apple ja Golden Winter Wood. Eniten yllätyin tuoksukynttilöiden uudesta ominaisuudesta nimittäin näitä kynttilöitä ei vain polteta ja tuoksutella, vaan kynttilöissä on pohjassa myös ledit, joiden avulla kynttilät vaihtavat väriä poltettaessa. Älkää kysykö miten homma toimii, sen vain tiedän että kun kynttilässä palaa liekki, ledit syttyvät ja vaihtavat väriä hitaasti. 

Vaikka nämä tosiaan ovat tuoksukynttilöitä, tuoksu ei ole omaan nenääni ainakaan liian voimakas ja olen myös iloisesti polttanut molempia tuoksuja yhtäaikaisesti. Olin aluksi hieman epäileväinen Cinnamon Applen suhteen, mutta sekin pelko osoittautui turhaksi. Mitkään omena-kaneli tuoksut tai maut eivät nimittäin kuulu suosikkeihini. 

Kaupoissa näillä kynttilöillä on hintaa n. 5-7,5 euroa. Mummini kävi myöskin jo ostamassa näitä omaan kotiinsa, mutta Prismassa nämä aivan samat kynttilät maksavat 5 euroa/kpl kun taas K-Supermarketissa näistä kynttilöistä saa maksaa 7,5 euroa/kpl. Kannattaa siis hieman miettiä mistä näitä mahdollisesti hankkii. 

Oletteko te kokeilleet AirWickin kynttilöitä? Itselläni on aikomus ostaa kokeiluun myös Yankee Candlesin kynttilöitä, mutta toistaiseksi niiden korkea hinta on estänyt minua kokeilemasta. Näillä kynttilöillä saatan kuitenkin pärjätä sinne kuuluisaan jouluun saakka. 
 1. Mä kans mietin että kuinkakohan monta kertaa oon jo ehtinyt hehkuttamaan joulua ja ollaan vasta marraskuussa... :D Mun mielipide Yankee Candleistä on varmaan selvä mut aattelin nyt kuitenkin sanoa että sä TARVIIT jouluksi jonkun joulutuoksun niistä! :D Ne on jokaisen euron arvoisia ainakin mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mä tykkäsin siitä, että teillä on jo joulukuusi <3 Juu, mä myös saatoin arvata sun mielipiteen tähän Yankee Candle-asiaan :D Pitänee sillä Stockan reissulla hoitaa tääkin asia kuntoon!

   Poista
 2. Ihanan näköisiä, pitänee vissiin seuraavalla kauppareissulla nakata tämmöinen ostoskoriin :)

  VastaaPoista
 3. Tuoksukynttilät on IHANIA mutta jouduin tässä syksyllä allergioiden vuoksi luopumaan niistäkin, nyyh :( Niillä sai niin ihanan tuoksun kotiin syksyllä ja talvella <3 .....poltin kyllä kesälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai kynttilöitä poltetaan myös kesällä :) Nää ois kyllä tuoksultaan ehkä vähän huonoja kesään. Inhottavaa kyllä, että oot allerginen :(

   Poista

Designed by FlexyCreatives