Treenaa tosissasi-tammikuu: Viikko 1

Viime viikolla oli ensimmäinen viikko treenaa tosissasi tammikuusta. Viikko ei nyt ihan mennyt niinkuin piti, sillä salilla en käynyt kertaakaan. Vastaavasti tein kyllä aerobisen 4 kertaa viime viikon aikana, mikä oli sekin ihan hyvä. Salilla käyminen ei vaan nappaa tällä hetkellä, joten pidetään sitten taukoa ja tehdään muita juttuja kunnes into taas palaa. Ei se pakottamalla parane. 


Kuluneen viikon treenit koostuivat siis neljästä aerobisesta ja mukaan mahtui 2 zonepäivää sekä yksi Sh'bam-kokeilu sekä puolen tunnin crossi. Tällä viikolla aion käydä zonessa vähintään kerran ja huomenna aion mennä hiihtämään, pakko. Vähän aika sitten esittelemäni hennesin paketti tuli vihdoin ja nyt minulla on uudet hiihtohousut, hanskat ja pipo. Ladutkin näyttävät olevan kunnossa, joten mikään ei enää estä menemästä paitsi laiskuus. IMG_0754


Tänäänkin minun piti mennä aamulla liikkumaan, mutta puhelimeni akkuni oli loppunut yöllä, joten heräsin vasta klo 11 vaikka minun piti herätä aiemmin. Viikonloppuna oli tosin sukulaiseni 50-vuotisjuhlat, joten valvominen verotti vielä voimia tältä aamulta. 


Kokonaissaldo viime viikon treeneille oli kuitenkin ihan hyvä, sillä zonea tuli vedettyä hieman yli 4 tuntia, Sh'bam 55 minuuttia sekä crossia puoli tuntia. Viikkotavoitteena minulla on yleensä ollut 5x viikossa, tunti kerrallaan, joten kokonaisuudessaan tunnit tulivat täyteen. Ensimmäisestä viikosta tuli opittua, että kyllä se treeni luistaa kunhan vain saa itsensä liikkeelle. Aina se suoriutuminen ei voi olla täydellistä, mutta parantaa voi aina. Hyvää alkanutta treeniviikkoa kaikille!


Muistakaa myös käydä osallistumassa arvontaan täällä! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives