Esittelyssä valmistujaislahjat

Viime viikon lauantaina koitti vihdoin kauan odotettu päivä, nimittäin valmistujaisjuhlat ystävien ja sukulaisten kanssa. Vaikka valmistuin virallisesti IT-tradenomiksi jo joulukuussa, saimme vasta nyt järjestettyä juhlat, sillä kummisetäni vaimo oli varastanut edellisen viikonlopun omien 50-vuotisjuhliensa viettoon. Tärkeintä näissä valmistujaisjuhlissa ei tosiaan ollut se mitä sain, vaan se, ketkä kaikki tulivat paikalle. Harvemmin saan mahdollisuuden viettää aikaa kaikkien sukulaisteni kanssa yhtäaikaa eli tällä tarkoitan sitä, että nyt sukulaiseni olivat paikalla sekä isäni että äitini puolelta. Suurimmaksi harmikseni oma isäni ei päässyt osallistumaan juhliini, vaikka kovasti hänen odotin saapuvan paikalle.

Itse juhlat menivät mukavasti ja toivottavasti kaikilla vierailla oli yhtä mukavaa kuin minulla. Itselläni ei ole juuri kokemusta juhlien keskipisteenä olosta ja olikin hyvin hämmentävää, kun tuntui etten juuri kenenkään kanssa ehtinyt viettää aikaa, sillä en voi olla kolmessakymmenessä paikassa samanaikaisesti. Äitini rauhoittelikin minua kesken juhlien, että tämä on normaalia toimintaa tämänkokoisissa juhlissa.

Milläpä sukulaiseni muistivat sitten valmistunutta?

IMG_0660

Sain naapureiltamme Karita Tykän raakajälkiruokakirjan, joka tulee varmasti käyttöön herkkulakon loputtua. Raakaruokiin en ole vielä sen kummemmin tutustunut muuta kuin Puhdistamon raakasuklaapatukoihin. 

IMG_0661

IMG_0662

Lexingtonin patalaput sekä keittiöpyyhkeet sain lahjaksi kummeiltani äidin puolelta. Nämä olivat suoraan toivelistalta, jonka linkkasin äidilleni eteenpäin toimitettavaksi. Eniten näiden kanssa pelottaa se, että jos joku erehtyykin näitä käyttämään ja ne menevät likaiseksi, crazy right? :D Luvassa on vielä beige patakinnas, jotka olivat toistaiseksi loppu Stockmannilta, mutta sekin saapuu aikoinaan. 

IMG_0663

IMG_0667

IMG_0668

Iittalan lasit sain lahjaksi parhaalta ystävältäni Suvilta, jolla oli ehdottomasti paras tarina lahjan mukana. Olimme Suvin kanssa syyskuussa Oulussa ja meidän yhteinen heikkous on Pepsi-Max ja sen todellinen suurkuluttaminen. Oulussa ollessamme joimme Pepsi-Maxia skumppalaseista saunassa, mutta kotona voinkin sitten juoda pepeä viinilaseista. Sain myös 2 KoKon vaaleanpunaista kulhoa, joista voimme yhdessä syödä myöskin suurta herkkuamme juustopastaa. Suvi auttoi minua hakemaan lahjukset sunnuntaina äidiltä ja palkitsin hänet silloin jo juustopastalla, joten siksi kulhot puuttuvat kuvista. 

IMG_0671

Sain enoltani ja hänen vaimoltaan Iittalan lokerovadin, josta sain samantien vision tortillatäytteiden tarjoiluastiana. Kummasti kaikki lahjani olivat enemmän tai vähemmän keittiöpainotteisia, mutta onneksi olen päässyt jo "siihen ikään", että osaan näitä myös arvostaa. Muistan kyllä elävästi vielä ne joulut, kun pehmeät paketit olivat isoja pettymyksiä suurimmaksi osaksi. 

IMG_0673

Tämä pipo oli toivelistallani, mutta sain sitten kunnian toteuttaa itseni lahjomisen vielä tässä muodossa. Jouluksi hankin itselleni jo yhden joulu/valmistujaislahjan, nimittäin Samsungin tabletin vaikka olin himoinnut iPadia jo kolmisen vuotta. Padi on myös esittelemättä täällä uuden Samsungin luurini ohella, mutta paljastettakoon, että Appleperheestä Samsungiin siirtyminen sujui yllättävän kivuttomasti ja nopeasti. Ominaisuuksiltaan Samsungin Galaxy Tab S on juuri sellainen kun halusinkin tabletin olevan. Lisäksi hieno design ehkä saattoi vaikuttaa tekniikkanörtin mielipiteeseen...

IMG_0601

Sain isäni veljen perheeltä lahjaksi nämä uudet juoksu/salikengät ja kyllä siellä perheessä ymmärretään miten perso tämä tyttö on kaikelle treenille. Sain myös lahjaksi uuden juoksurepun, mutta näin tyhjänä en saanut siitä mitenkään päin edustavaa kuvaa. Kunhan flunssa menee ohi, nämäkin pääsevät vihdoin tositoimiin mm. Megazoneen ja salille. 

Sain lahjaksi myös tietysti hieman rahaa uutta järkkäriä varten sekä lahjakortteja. Vielä toistaiseksi on hieman auki minkälaisen järkkärin haluaisin, mutta jos jollain on antaa jotain hyviä suosituksia tai vinkkejä niin niitä otetaan mielellään vastaan. Toivoisin tulevan järkkärini olevan suht edullinen (ei mitään parin tonnin sijoitusta olla kuitenkaan tekemässä), mutta kuitenkin hyvä ja mielellään sellainen, johon saisi vaihdettua objektiivin mahdollisesti tulevaisuudessa. Perusominaisuuksiltaan järkkärin tulisi kuitenkin olla sellainen, että sillä voisi kuvata myös hyvin ilman lisäosia. 
  1. Voi onneksi olkoon sulle paljon! Ja ihania käyttölahjoja sait. :)
    http://viivisti.blogspot.fj

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives