Hiihtokausi avattu

Olen jo pitkään suunnitellut hiihtokauden avausta ja nyt tiistaina se vihdoin tapahtui. Kaikki ei kyllä todellakaan mennyt kuin Strömsössä, mutta saimpahan ainakin hyvät naurut omasta suorituksesta.
Koska olen pohjoisesta kotoisin, hiihtäminen on minulla verissä. Nuorempana hiihdin ahkerasti joka talvi, mutta Espooseen muutettuani harrastus sitten jäi. Mikäpä sitten nauratti omassa suorituksessa?
Oma hiihtämiseni tapahtui enemmän tekniikalla metri eteen, kaksi taaksepäin. Osasin jopa kaatua näyttävästi pari kertaa (onneksi kukaan ei kai nähnyt) ja sauvatkin lenteli pariin otteeseen. Alussa sukset luisti liiankin hyvin ja kunnon ladulla taas ei sitten päässyt ollenkaan eteenpäin. Koko mahtavuus kesti 25 minuuttia ja kävinkin samantien hankkimassa suksiin kunnon voiteet, joten latuja lähdetään valloittamaan jatkossakin.
Tekniikassakin on myös hiottavaa, mutta nyt on ainakin varusteet kunnossa. Tehokasta liikuntaakin hiihto (räpiköinti) tuntuu olevan, kun sykkeet huiteli 170 pintaan kokoajan ja etenkin kädet kipeytyivät kovasti jo kevyestä suorituksesta. Noh, tästä on hyvä jatkaa :)
Löytyykö täältä muita innokkaita hiihtäjiä?


  1. Mä just mietin yksi päivä, että haluan hiihtämään! Harmi, kun en omista suksia tällä hetkellä :( Pari vuotta pitänyt jo ostaa, mutten saa koskaan aikaiseksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt jos milloinkaan olisi korkea aika :) Mullakin jäi viime talvena hiihtelyt kokonaan välistä siitäkin huolimatta, vaikka sukset seiso koko talven tossa eteisessä........

      Poista

Designed by FlexyCreatives